Review | De Peel Off Base van Pink Gellac

Review Pink Gellac peel off base

Ik ben gek op gelnagellak van Pink Gellac maar één ding blijft een hels karwei: het verwijderen ervan. De Pink Gellac peel off base zou daar DE oplossing voor zijn en klinkt dan ook veelbelovend. Ik heb ‘m uitgebreid voor je getest en vertel vandaag hoe en of het werkt.

Hoe verwijder je makkelijk gelnagellak?

Gelnagellak is ideaal omdat het lekker lang blijft zitten maar ik vind het verwijderen ervan enorm veel (lees te veel!) gedoe. Mijn nagels komen nooit ongeschonden uit de strijd. Volgens mij herkennen velen van jullie dat want als er één onderwerp is waar ik al jaren berichtjes over krijg dan is dit het wel.

Pink Gellac Peel Base Set review

Een peel off base is hét antwoord op de vraag hoe je makkelijk je gelnagellak verwijderd. Je hebt geen aceton of andere chemische goedjes meer nodig nodig en ‘peelt’ de lak simpelweg van je nagels af. Daarom vind ik het ook heel tof dat Pink Gellac sinds kort zo’n nagellak in haar assortiment heeft. Je gebruikt deze altijd met een Prep Booster die je als set voor 30 euro koopt.

Hoe verwijder je gelnagellak makkelijk

Hoe gebruik je de Pink Gellac Peel Off Base?

Heel simpel. Als eerste ruw je je nagels op met een buffervijl. Een belangrijke stap want hier gaat het namelijk vaak mis bij mensen waar de lak niet (goed) blijft zitten. Vijl niet als een malle je hele nagelbed weg maar zorg wel dat ‘ie wit uitslaat. Vergeet nooit je nagels daarna af te nemen met de cleanser.

beschadigen je nagels van de Pink gellac Peel off base

Altijd in combinatie met de Prep Booster

Vervolgens pak je de Prep Booster erbij. Dit flesje is een must have als je de Pink Gellac Peel Off Base gebruikt. De acid booster onttrekt namelijk het vocht en vet uit je nagel en werkt als een soort primer. Dan pakt de Peel Off Base beter.

Mijn ervaringen met de Peel Off Base

Direct daarna kun je aan de slag met de Peel Off Base. Je brengt een dun laagje aan over je hele nagel en laat ‘m vervolgens aan de lucht drogen. Na 30 seconden breng je je favoriete kleur aan, laat deze drogen onder de Pink Gellac LED lamp en sluit af met een top coat en nog een droogsessie onder de lamp. That’s it!

Pink Gellac peel off base review

Is de Pink Gellac Peel Off Base fijn?

Het korte antwoord is ja. Eindelijk kan ik gellak gebruiken zonder dat mijn nagels zwaar beschadigd raken. Je moet alleen wel voorzichtig zijn. Gebruik bijvoorbeeld een houten bokkenpootje op een stukje wat toch al los zit. Zo trek je de nagellak er makkelijk af en neem je niet je eigen nagel mee.

En hoelang blijft het zitten?

Deze peel off lak blijft veel minder lang zitten dan de traditionele basecoat maar dat is ook niet zo gek. Pink belooft dat ‘ie 7 dagen blijft zitten en dat lukt aardig. Na een paar dagen ontstaan wat kleine chips aan de bovenkant. Belangrijk is dat je daar van af blijft want als je er eenmaal aan gaat plukken trek je de gellak er zo vanaf. En dat wil je niet na een paar dagen, anders had je net zo goed gewone nagellak kunnen aanbrengen.

Ervaringen Pink Gellac peel off base
Mijn nagels na 7 dagen

Mislukt het aanbrengen of verwijderen van gelnagellak bij jou steeds? Dan heb ik één simpele tip voor je. Het is een enorme open deur maar geloof me, het werkt echt. Volg EXACT het stappenplan op de website van Pink Gellac. Want daar gaat het vaak mis. Niet goed vijlen, een te dikke laag gellak of te gehaast werken zijn vaak de oorzaak.

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Comments

 1. 20 juli 2020 / 07:36

  Dat is dus voor mij ook de reden dat ik geen gellak gebruik, omdat het zo lastig te verwijderen is. Ik vind dit dus wel heel slim bedacht;-)

 2. 20 juli 2020 / 14:52

  Ik vind deze producten ideaal, omdat je zo snel kunt wisselen van kleur zonder dat het veel te lang duurt om de gellak van je nagels te krijgen.

 3. 5 augustus 2020 / 05:56

  Ik was erg met deze producten. Ik heb ze op mijn teennagels geprobeerd omdat ik geen risico wilde lopen mijn nagels want als die kapot gaan is dat in mijn geval heel vervelend omdat ik er (ook voor m’n blog) zoveel mee bezig ben. Was er zeker tevreden over. Maar je moet toch voorzichtig te werk gaan anders loop je de kans op (tenminste in mijn geval) wat oppervlakkige beschadigingen.

 4. Denise
  21 september 2020 / 13:54

  Ik gebruik de gewone producten. Ik ruw de nagel alleen niet meer op, ik gebruik geen primer en ik ontvet ze niet. Dan krijg ik hetzelfde effect als bij een peel-off. Na een week heb ik zin in een nieuw kleurtje, ik maak ergens een begin en ik trek de nagellak er zo af.