Nieuw | De Pink Gellac Lollypop collectie

swatches Pink Gellac Lolliepop collectie

Hét merk dat ik altijd kies als ik zelf aan de slag ga met gellak, is Pink Gellac. Afgelopen week ontving ik de allernieuwste kleurtjes, de Pink Gellac Lollypop collectie. Vijf zoete kleuren die ik je in deze blogpost laat zien.

Review | De Pink Gellac Lollypop collectie

In het verleden heb ik je wel vaker nieuwe collecties van Pink Gellac laten zien. Het is alweer drie jaar geleden dat ik voor het eerst kennismaakte met het merk aan de hand van de Pink Gellac startersset en nog steeds ben ik even enthousiast.

Wat ik vooral zo tof vind aan dit merk is dat ze een onwijs uitgebreid assortiment aan kleuren hebben, die €15,- per stuk kosten. En speciaal voor vrouwen die voor lief gaan zijn daar nu vijf zoete kleuren uit de Pink Gellac Lollypop collectie aan toegevoegd.
review Pink Gellac Lolliepop collectie

Sweet purple

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 268 Sweet Purple is een lieve, pasteltint met een koele ondertoon. Hij dekt goed in twee laagjes. Ik vind dit een hele mooie kleur, ik word er vrolijk van!
Pink Gellac Lolliepop collectieladysweet purple swatch

Baby blue

Minstens zo schattig is Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 266 Baby Blue. Zacht en lief. Ook deze kleur dekt goed in 2 laagjes maar mijn lak is helaas enorm stroperig. Jammer want daardoor brengt de lak heel dik aan en dat is niet persé mooi. Dit ben ik trouwens niet gewend van Pink Gellac, misschien dikke pech?
Pink Gellac Lolliepop collectie baby blue swatch

Sunset Orange

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 267 Sunset Orange is de kleur waarvan ik vind dat ‘ie mij het minste staat. Het is een prachtige kleur, in het echt is de nagellak een stuk feller dan op de foto. Ik denk dat dit vooral prachtig staat bij vrouwen met een donkerdere huidsteint. Ik krijg er wel een instant vakantiegevoel bij!
Pink Gellac Lolliepop collectie sunset orange swatch

Milkshake Pink

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 265 Milkshake Pink is een licht roze kleur en de zoetste kleur uit deze collectie. Ook deze lak dekt goed maar is bij mij erg stroperig.
Pink Gellac Lolliepop collectielady milkshake pink

Lady Grey

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 264 Lady Grey is een zacht grijze nagellak met een creamy finish en mintgroene ondertoon. Super neutraal en ook na de zomermaanden nog heel geschikt. Like!
Pink Gellac Lolliepop collectielady grey swatch

Wat is jouw favoriete kleur uit de Pink Gellac Lollypop collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. simonevisserscom
  14 juni 2019 / 06:14

  Milshake Pink! Zo mooi!

 2. 14 juni 2019 / 07:41

  Vind het een hele mooie collectie, heb ‘em ook en leg vandaag de laatste hand aan mijn review . Ik vond de lakken overigens zelf niet stroperig en eigenlijk net als anders prettig lakken. Misschien toch een pech gevalletje..

 3. Tessa Bowie
  14 juni 2019 / 08:16

  wat een mooie zoete kleurtjes

 4. Judith
  14 juni 2019 / 17:54

  Heb je voor deze lak een uv lamp nodig?

 5. petracupcake
  15 juni 2019 / 08:53

  Oh, ik vind de kleurtjes superleuk!