Review | Pupa Beauty Touch Stick Foundation

Review Pupa Beauty Touch Stick Foundation

Gebruik jij wel eens foundation in stick vorm? Ik wist nooit zo goed of het wat voor mij zou zijn, tot ik laatst kennismaakte met de Pupa Beauty Touch Stick Foundation. Vandaag review ik een aantal van deze sticks.

Nieuwe make-up van Pupa

Toen ik twee weken geleden bij het Pupa persdiner was maakte ik kennis met een flink aantal nieuwe make-up producten van het merk. Één van de producten waar ik het meest van onder de indruk was, is de Pupa Beauty Touch Stick Foundation en die zat tot mijn blijde verbazing in mijn goodiebag. Yeah! Ik kreeg zowaar 4 verschillende kleuren van deze bijzondere stick foundation mee naar huis en vond het daarom leuk om ze aan je te laten zien. Ze zijn namelijk super fijn en wie weet zit jouw kleur er ook wel bij!
upa Beauty Touch Stick Foundation ervaringen

Review | Pupa Beauty Touch Stick Foundation

De Pupa Beauty Touch Stick Foundation is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en kost €27,50. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen weet waar je de producten van Pupa kunt kopen, dus wil je iets van het merk kopen maar weet je niet waar? Check dan even de lijst met verkooppunten bij jou in de buurt.

Van links naar rechts zie je hier de kleuren 003,060,030 en 010. Een mix van koele en warmere tinten.
Pupa Beauty Touch Stick Foundation review

Mijn favoriete kleur is 030 omdat deze teint een koele ondertoon heeft en daardoor het meest natuurlijk in mijn huid blend. Helemaal exact matcht deze niet maar de foundations zijn heel makkelijk te mengen.
ervaring Pupa Beauty Touch Stick Foundation

Je brengt deze foundation het mooist aan door een paar strepen op je gezicht aan te brengen en deze te vervagen met een kwast. Wil je meer dekking? Dan breng je gewoon nog een laagje aan, hij is namelijk super makkelijk op te bouwen. Het leuke aan deze stick is dat ‘ie ook ideaal is om mee te contouren, als je jouw juiste kleuren hebt gevonden. De donkere teint die ik je vandaag laat zien is voor mij niet geschikt. Ik vind hem te warm van kleur en gebruik hem om mijn ideale kleur te mengen.
review pupa foundation nieuw

Officieel is dit product geschikt voor mensen met een normale tot gecombineerde huid maar wat mij betreft kan ‘ie bij vrijwel elk huidtype omdat de foundation heel mooi blend. Uiteindelijk smelt ‘ie helemaal in mijn huid weg, fijn! En of je nu een natuurlijk of een meer dekkend effect wilt, ook dan is deze foundation voor iedereen geschikt. Je kunt hem namelijk opbouwen zoals je zelf wilt.
swatches pupa foundation sticks

Wat vind jij van de Pupa Beauty Touch Stick Foundation? Gebruik jij zelf wel eens een foundation stick?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 27 februari 2019 / 06:33

  deze vorm van foundation kende ik nog niet. Het lijkt me erg handig

 2. ByChristiana
  27 februari 2019 / 06:42

  Hier ben ik dus razend benieuwd naar! Vooral dat hij zo in de huid smelt. Veel dekkende foundations zie je toch zitten op een droge huid, maar dit effect ziet er in ieder geval op de foto erg goed uit. (qua kleur ook, heb je de foundation hier ook gemengd?)

  • Natascha
   Auteur
   27 februari 2019 / 07:21

   Precies! Ik heb daar hier geen last van maar moet wel eerlijk zeggen dat ik geen extreem droge huid heb. Wel wat droge plekjes. De kleur heb ik gemengd ja, op de linker foto van mijn gezicht zie je de twee verschillende kleuren strepen. Al moet ik zeggen dat de lichte kleur aardig in de buurt komt!

 3. 27 februari 2019 / 10:58

  Ik gebruik geen foundationstick, maar als ik het resultaat bij jou zie, denk ik dat het nog niet zo verkeerd is! Het ziet er heel mooi en natuurlijk uit. Je ziet het ook gewoon echt niet zitten!

 4. 27 februari 2019 / 15:51

  Ik weet niet of ik zo’n stick heel erg fijn zou vinden, maar het resultaat ziet er wel heel erg mooi en natuurlijk uit! Als hij er in mijn kleur was zou ik hem wel willen proberen, maar helaas ben ik een heel stukje lichter haha. 🙂

 5. 27 februari 2019 / 18:46

  Ik hou er van! Vooral deze staat op nummer 1.

 6. whippetvinkie11
  28 februari 2019 / 18:10

  Dat is een prachtige tint! Ik denk dat deze zelfs nog beter bij mij past dan die ik heb… Ruilen? (grapje natuurlijk)

 7. 10 maart 2019 / 07:37

  Mooi en natuurlijk resultaat, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht . Zelf gebruik ik een minerale foundation van Bare Minerals omdat ik deze tot nu toe het meest natuurlijke effect vind geven en het ook goed doet op mijn sproeten. Dat is namelijk niet met elke foundation het geval en moet ik echt op letten.