Review | Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula

rosalique review

Heb jij last van veel roodheid in je gezicht? Dan heb je vast wel eens gehoord of gelezen dat je dat kunt camoufleren met de kleur groen. Dé kleur die je ook ziet in de ziet in het product dat ik je vandaag laat zien in deze Rosalique 3 in 1 anti-redness miracle formula review. Kijk je mee?

Rosalique review

Onlangs kreeg ik de Rosalique 3-in-1 Miracle Formula toegestuurd en deze tube met een groene creme maakte me direct nieuwsgierig. Zelf heb ik niet mega veel last van rode plekjes in mijn gezicht maar ik vond het wel heel leuk om uit te proberen. Misschien is dit voor één van jullie wel dé tip.

Rosalique 3 in 1 anti-redness miracle formula review

De Rosalique 3-in-1 Miracle Formula is een crème die belooft roodheid te camoufleren, je huid egaler te maken en op de lange termijn ook je huid te verbeteren. Zelfs voor de meest gevoelige huid met rosaceo en couperose zou dit een fijn smeersel zijn. Voor deze tube met 30ml inhoud betaal je €32,50. Rosalique koop je ander andere bij Douglas of Bol.com.

Ingrediënten

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk spot ik bovenaan een aantal chemische zonnefilters; Avobenzone, Octocrylene, Tinosorb M, Octyltriazone en Octisalate en de minerale zonnefilter Titanium Dioxide (nano). Geen combinatie van filters waar ik persoonlijk erg vrolijk van wordt. Blij word ik wel van zorgende ingrediënten als Glycerine, Urea, Sheaboter, Zeoliet, Bisabol ( werkt ontstekingsremmend en verminder rode plekken) en Panthenol en siliconen.

rosalique 3 in 1 anti-redness miracle formula spf50 ingredients

Toen ik de Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula tube voor het eerst opende schrok ik nogal van de groene kleur van de crème: heftig! Wel vind ik de verpakking gelijk heel fijn in gebruik. De tube heeft een smal uiteinde waardoor je heel goed kunt doseren. Vooral handig als je (net zoals ik) deze crème maar op een aantal kleine plekjes in je gezicht aanbrengt.

rosalique 3 in 1 anti-redness miracle formula spf50

Zodra je de creme verder uitsmeert knappen er als het ware pigment balletjes open die een bruine kleur afgeven. De Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula is maar in één kleur verkrijgbaar; die universeel genoemd wordt. Dat vind ik persoonlijk altijd een beetje lastig want er bestaat geen universele huidskleur. Voor mijn teint komt de kleur wel een heel eind in de richting. Mits ik hem goed uitblend.

rosalique 3 in 1 anti-redness review

En werkt het?

De Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula camoufleert absoluut rode plekjes. Op de foto’s hieronder zie je het effect. De ondertoon van mijn gezicht is veel minder rood. Alleen vind ik de kleur van de creme wel aan de donkere kant. Ik verwacht dat ‘ie na de zomervakantie beter matcht maar lang niet iedereen kan hier mee uit te voeten. Het is dus absoluut geen one color fits all. Ook vind ik dat hij overall wat vlekkerig aanbrengt. Daarom gebruik ik deze crème alleen op de rode plekjes in mijn gezicht. Op de rest van mijn huid gebruik ik dan gewoon mijn favoriete foundation, dat werkt wel perfect!

Heb jij ervaring met deze bijzondere crème? Denk je na het lezen van deze Rosalique 3 in 1 anti-redness miracle formula review dat het wat voor je is?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 29 juni 2022 / 08:33

    Misschien iets te donker voor mij, maar vind het concept wel heel fijn