Love it! | Mijn skincare routine met Sans Soucis Illuminating Pearl

Love it! | Mijn skincare routine met Sans Soucis Illuminating Pearl

Sinds een maand of twee gebruik heb ik een aantal verzorgingsproducten van Sans Soucis aan mijn skincare routine toegevoegd waar ik mega enthousiast over ben! Vandaag vertel ik je dan ook graag over deze crèmes met parelproteïne.

Review | Sans Soucis Illuminating Pearl producten

Als je BeautyOpinie vaker bezoekt heb je misschien wel eens eerder gelezen dat ik erg enthousiast ben over skincare van Sans Soucis. Voor de nieuwste productlijn van het merk, Sans Soucis Illuminating Pearl, geldt dat in elk geval zeker!

Deze producten zijn ontwikkeld voor de vochtarme, doffe huid of droge huid die wel wat glans kan gebruiken. En wie wil dat nu niet? Ik wel, dus ik voegde de dagcrème, het gezichtsmasker én de oogcrème toe aan mijn skincare routine.
ervaringen Sans Soucis Illuminating Pearl

Mijn ervaringen met de Sans Soucis Illuminating Pearl dagcrème

De reden dat ik zo enthousiast ben over Illuminating Pearl komt vooral door deze 24h crème. Het is absoluut één van mijn fijnste ontdekkingen van de afgelopen maanden, en dat komt mede door de fantastische, luxe en frisse geur. Je kunt hem zowel als dag- en nachtverzorging gebruiken, al moet je er dan wel even op letten dat je ‘s ochtends een extra SPF bijsmeert.

Voor deze pot (direct het enige minpuntje; de verpakking vind ik niet zo hygiënisch) betaal je €39,90. De crème is vol maar absoluut niet vet en daardoor heerlijk voor de zomermaanden. Wil je liever een vette crème? Ook die variant zit in het Illuminating Pearl assortiment.
review Sans Soucis Illuminating Pearl dagcrème
Sans Soucis Illuminating Pearl dagcrème review

Als ik de ingrediëntenlijst bekijk zie ik allerlei verzorgende oliën, glycerine, de vette Cetyl alcohol, parel proteïne, matrixyl & hexapeptide (zorgt voor de aanmaak van collageen), hyaluronzuur en het bekende bronwater dat Sans Soucis altijd gebruikt in haar producten. Parfum staat ongeveer halverwege de ingrediëntenlijst, dan snap je direct waar de heerlijke geur vandaan komt.
Ervaring Sans Soucis Illuminating Pearl

Sans Soucis Illuminating Pearl oogcrème

Naast de dagcrème gebruik ik ook de Sans Soucis Illuminating Pearl oogcrème die wallen belooft te verminderen. Ik heb daar persoonlijk niet zo’n last van maar ik geloof het direct. De metalen applicator werkt namelijk verkoelend en dat voelt heerlijk als je bij het wakker worden last hebt van puffy eyes. Deze verpakking kost €34,50.
Sans Soucis Illuminating Pearl oogcrème review

Deze creme is luchtig, smeert fijn uit en is dun van structuur. Als ik de ingrediëntenlijst bekijk valt mijn oog o.a. op glycerine en weer heel veel verzorgende ingrediënten en oliën. Verder zie ik caffeine, ‘gewone’ alcohol, parfum, siliconen, hyaluronzuur, en natuurlijk de parel proteïne.
review Sans Soucis Illuminating Pearl oogcrème

Afsluiten met het Sans Soucis Illuminating Pearl gezichtsmasker

Tot slot neem ik één keer per week wat tijd voor mezelf met het Sans Soucis Illuminating Pearl gezichtsmasker. Het is een bijzonder masker vanwege zijn gelstructuur, wat heerlijk aanvoelt tijdens warme dagen. Bovendien bevat het allemaal kleine pareltjes die oplossen zodra het masker in je huid smelt.

Ik merk direct dat mijn huid gehydrateerd aanvoelt en zelfs een beetje lijkt te stralen. Het is dus een ideaal masker wanneer je een feestje op de planning hebt. Je betaalt voor dit product €41,00.
Sans Soucis Illuminating Pearl gezichtsmasker review
Review Sans Soucis Illuminating Pearl gezichtsmasker

Het masker bevat thermaal water, glycerine, penthyleenglycol (een natuurlijk ingrediënt dat je huid hydrateert), een natuurlijke zoetstof, alcohol, parfum, de inmiddels bekende parel proteïne en nog veel meer ingrediënten die je huid zacht maken.
Ervaringen Sans Soucis Illuminating Pearl gezichtsmasker

Zijn deze nieuwe Illuminating Pearl producten blijvertjes?

Wat mij betreft wel! Hoewel ik altijd zeur op crèmes die in potjes verkocht worden, ben ik groot fan van de Sans Soucis Illuminating Pearl dagcrème. Het is een heerlijke luchtige crème met een fantastische geur. Mijn huid reageert er goed op en lijkt een stuk egaler. De applicator van de oog crème is ook een favoriet geworden. Het doet wonderen voor mijn puffy eyes en het masker is een traktatie voor m’n huid deze zomer. Deze producten zou ik zelf ook kopen, ik ben fan!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. whippetvinkie11
  30 juli 2019 / 07:49

  Dat lijkt mij echt een heerlijk masker, het ziet er ook zo lekker fris uit. De oogcrème lijkt mij ook fijn al zal ik die applicator nooit gebruiken. Een keer kreeg ik een beetje een rare reactie van dat metaal. Het kan natuurlijk toeval zijn, maar toch.

  • Natascha
   Auteur
   31 juli 2019 / 06:54

   Wat apart! Kan je allergisch zijn voor metaal? Nikkel?

  • Natascha
   Auteur
   31 juli 2019 / 06:53

   Wat jammer Sonja. Hoe komt dat? Wat mis je? Want er zijn natuurlijk verschillende lijnen met verschillende ingrediënten he?