Review | Scheermesjes van Pippa thuis laten bezorgen

Hoe werkt Pippa shaving

Ken je Pippa al? Een concept waarbij je je scheermesjes thuis kunt laten bezorgen wanneer jij dat wilt? Leek mij wel handig, helemaal nu de lente er weer aankomt. Ik ging met de mesjes aan de slag en vertel je daar vandaag meer over.

Mijn ervaringen met de scheermesjes van Pippa Shaving

De afgelopen weken zag ik online al meerdere keren de scheermesjes van Pippa shaving voorbij komen. Ik zweer normaal gesproken bij scheermesjes voor heren omdat ik daarmee véél minder last heb van bultjes of snijwondjes. Maar Pippa maakte me nieuwsgierig, het merk roept in haar reclames namelijk niet mee te doen aan de Pink Tax (dat vrouwen artikelen vaak duurder zijn dan die van heren!). De scheermesjes zijn volgens Pippa de helft goedkoper dan andere scheermerken voor vrouwen, en hebben hetzelfde prijsvoordeel ten opzichte van scheerproducten voor mannen. Maar zijn ze ook even fijn? Dat wilde ik testen!Review Pippa shaving

Zo bestel je de Pippa Shaving scheermesjes

Pippa scheermesjes bestel je online, simpel via de website van het merk. De eerste keer ontvang je de Pippa Starter Kit die €20 kost en bestaat uit een Pippa Handle en 2 losse scheermesjes. Vervolgens kies je hoe vaak je nieuwe mesjes wilt ontvangen (elke maand, 2 maand of 3 maanden) en worden voor €9, 4 losse mesjes, bij je thuisbezorgd.Ervaringen met Pippa shaving

Pippa vertelt op haar website dat ze gebruik maken van premium cut-proof scheermesjes die speciaal ontworpen zijn voor de perfecte scheerervaring. Elk scheermesje bestaat namelijk uit 6 cut-proof mesjes, voorzien van een strip verzorgende aloë vera en vitamine E.

Ik merk inderdaad dat het kopje heel makkelijk de rondingen van mijn benen volgt en super zacht aanvoelt. In tegenstelling tot wat ik vaak heb bij dit soort mesjes, heb ik geen last van rode bultjes of irritaties. Wel sneed ik mezelf al een paar keer dus 100% cut-proof zijn de mesjes wat mij betreft niet.Zijn de scheermesjes van Pippa fijn

Wat vind ik van dit concept?

Pippa Shaving vind ik een heel leuk initiatief. Ik denk dat veel vrouwen het wel handig vinden om hun scheermesjes (gratis) thuis te laten bezorgen. Het scheermesje zelf vind ik niet heel bijzonder maar het doet wat het moet doen en ik heb geen last van irritaties of rode bultjes. Wat kosten de mesjes van Pippa shaving

Een starterskit kost je eenmalig 20 euro, dat vind ik persoonlijk best wel duur. Daarna wordt het gelukkig goedkoper, want voor 9 euro krijg je 4 nieuwe mesjes die ook nog eens gratis thuisbezorgd worden. Dat vind ik een prima prijs! Je bepaald zelf of je elke maand, elke 2 maand of elke 3 maanden nieuwe mesjes wilt. Pippa shaving is dus een abonnementsvorm maar je kunt wanneer je wilt de frequentie aanpassen, even pauzeren of stoppen.

Wat zijn jouw favoriete scheermesjes? En wat vind je van dit concept?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Comments

 1. Laura - I scream beauty!
  21 maart 2019 / 05:41

  Ik vind dit wel heel handig!! Ik koop altijd die simpele licht paarse (weet niet eens welk merk haha) maar met de laatste uit het pak doe ik ongeveer 60 jaar omdat ik vergeet nieuwe te kopen haha. Handig concept dit!

 2. 21 maart 2019 / 12:20

  Ik heb nog steeds veel plezier van mijn Wilkinson F.A.B. scheermesje dat ik vorig jaar won dankzij jouw winactie ;-).

  Wat betreft de Pippa scheermesjes: Persoonlijk lijken me dit niet hele bijzondere mesjes. Dat ze niet cut-proof blijken te zijn vind ik ook jammer. Ik houd het voorlopig nog even bij Wilkinson.

 3. ByChristiana
  21 maart 2019 / 15:10

  Ik koop altijd de wegwerp mesjes van Gilette. Ik heb wel eens zo’n systeem gebruikt waarbij je dan nieuwe mesjes moet plaatsen, maar om eerlijk te zijn vind ik dat toch te duur haha;-) Deze lijken mij ook eigenlijk niet ‘beter’ dan een ander merk.

 4. 21 maart 2019 / 16:48

  Ik heb de mesjes van Balea dan heb ik er 8 voor 9 euro…..de houder heb ik onlangs wel nieuw gekocht ook (5,-) want die was na 2 jaar trouw gebruik wel toe aan vernieuwing 🙂