Review | Schwarzkopf BLONDME haarverzorging voor koele blondines

ervaringen Schwarzkopf Blond Me

Ben jij net zoals ik een blondie? Dan snap je vast dat ik niet zonder goede haarverzorging voor koele blondines kan. Ik testte de afgelopen weken de Schwarzkopf BLONDME producten en vertel je vandaag wat ik ervan vind.

Review Schwarzkopf BLONDME

Sinds een paar weken ben ik blogger bij Beauty booking, een website waar je beautybehandelingen kunt boeken. Ik ga voor deze site salons bezoeken én ook salon exclusieve haarverzorging testen. Met mijn ervaring in de kappersbranche en voorliefde voor mooie producten is dit op mijn lijf geschreven! Een aantal producten die ik de afgelopen tijd heb getest komen uit de Schwarzkopf Blond Me lijn. Deze lijn bevat meerdere producten die allemaal afgestemd zijn op verschillende blondtinten. Ik gebruik de producten voor koele blondines die warme tinten (weer) neutraliseert. Omdat ik gek ben op mijn asblonde lokken.
review Schwarzkopf Blond Me haarmasker

Schwarzkopf BLONDME

Mijn haarverzorgingsritueel bestond de afgelopen week uit het wassen van mijn haar met de BLONDME Tone Enhancing Bonding Shampoo. Dit is een sulfaatvrije shampoo (yeah!) met een heerlijk frisse, luxe geur. De shampoo is mild voor mijn hoofdhuid en bevat meerdere ingrediënten die mijn haar lekker zacht maken. Deze tube bevat 250 ml inhoud en kost ongeveer €9,50.
Schwarzkopf Blond Me shampoo review

Het belangrijkste van deze shampoo zijn natuurlijk de ultraviolette pigmenten. Mijn haar is van nature al vrij assig en als ik bij de kapper ben laat ik de kleur opfrissen met een speciale spoeling. Dat is alweer een tijdje geleden dus een zilvershampoo gebruik ik regelmatig. Ik merk dat deze shampoo niet mega intens is, het is meer een soort ‘onderhoudsshampoo’ voor blond haar.
ingredienten Schwarzkopf Blond Me shampoo (1)

Na de shampoo gebruik ik de BLONDME Tone Enhancing Spray Conditioner. Dit is een leave-in spray conditioner die ervoor zorgt dat je haar beter doorkambaar is maar hij laat ook koele anti-geelpigmenten achter. Deze spray geeft voor mijn gevoel weinig anti-geel resultaat maar is wel heel fijn om dagelijks te gebruiken. Mijn haar is namelijk veel beter doorkambaar en ook nog eens beschermt tegen Uv-stralen. Fijn!
ervaringen Schwarzkopf Blond Me spray

De spray bevat ultraviolette pigmenten, ziet er tof uit toch? Deze flacon van 150 ml kost €9,40.
review Schwarzkopf Blond Me spray

Één keer per week breng ik als extraatje het BLONDME Tone Enhancing Bonding Mask aan. Dit masker geeft veel meer voeding dan de leave-in conditioner spray en moet je een minuut of 10 in laten werken.. Deze pot bevat 200 ml en kost €13,95. Ik ben happy met het resultaat want mijn haar is lekker zacht, het enige nadeel is wel dat dit masker parabenen bevat. Bummer.
ervaringen Schwarzkopf Blond Me masker

Op de linker foto zie je mijn haar hoe het was voordat ik de Schwarzkopf BLONDME producten ging gebruiken, op de rechter foto zie je mijn haar na een week lang elke wasbeurt met de BLONDME shampoo en conditioner en heb ik één keer het masker en de shampoo lang laten intrekken. Wat vind jij van het verschil?

Mijn ervaring met de Schwarzkopf BLONDME producten

Voor een kappersexclusieve beleving vind ik deze producten heel prettig geprijsd. Bovendien is de shampoo mild voor mijn hoofdhuid, heeft de lijn een heerlijk luxe geur en is het prima voor het dagelijkse onderhoud van mijn blonde haar. Mijn highlights lichten iets op, het lukt de shampoo alleen niet om mijn haar een écht assige boost te geven zoals ik dat van andere shampoos ken. Bovendien bevat het masker parabenen, en dat is voor mij een reden om deze niet te blijven gebruiken.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Comments

 1. 13 november 2018 / 08:02

  Oeh dit is mijn favo lijn als het om blond haar producten gaat
  Prima prijs kwaliteit verhouding en het ruikt zalig
  Vooral het masker werkt super fijn, die parabenen waren me eigenlijk niet opgevallen.

 2. 13 november 2018 / 14:12

  Hmm op de foto’s zie ik het niet echt een assige toon maar ik beloof je op je woord 😉 ik ben zelf erg fan van Fudge en Maria Nila!

 3. 13 november 2018 / 16:13

  Deze lijn ken ik nog niet, ziet er goed uit zeg!

 4. 13 november 2018 / 17:13

  Ik zie toch wel wat verschil op de foto’s. Ik heb nu producten van Wella Professionel in gebruik die bevallen me heel goed.

 5. 14 november 2018 / 12:10

  Die spray ziet er interessant uit zeg! Ik ben zelf brunette, maar de producten klinken erg fijn.