STYLEDRY | Iets nieuws voor droogshampoo liefhebbers

Ervaringen met STYLEDRY

Een paar weken geleden ontving ik een tof pakketje van een nieuw merk waarmee je je shampoo en föhn een dagje langer kunt laten staan. En dan heb ik het niet over zomaar een droogshampoo maar iets tofs!

STYLEDRY | It’s time to give your hairdryer the day off

STYLEDRY is een nieuw haarverzorgingsmerk dat sinds kort te koop is bij onder andere Douglas. Het merk heeft een klein assortiment maar eigenlijk alles wat je nodig hebt om het wassen van je haren even uit te stellen. Een insta-waardige turban shower cap, blotting paper met droogshampoo en droogshampoo compactpoeder die ik alle drie uitgebreid getest heb.
review Ervaringen met STYLEDRY droogshampoo

Review| Mijn ervaringen met de producten van STYLEDRY

STYLEDRY droogshampoo in de vorm van een compact poeder

Mijn favoriete producten van STYLEDRY is absoluut deze toffe compact poeder, hoe leuk bedacht!? Het werkt eigenlijk precies hetzelfde als bij een compact poeder voor je gezicht, alleen breng je dit aan op je haarwortels.

De droogshampoo laat bij mij wel een lichte witte waas achter maar dat vind ik helemaal niet erg. Als je ‘m goed inmasseert verdwijnt de witte waas vanzelf maar ik laat ‘m juist zitten omdat mijn haar er een mooie matte kleur van krijgt. Bovendien geeft dit poeder onwijs veel volume doordat je met de kwast het product precies op je haaraanzet aanbrengen. Oh en niet geheel onbelangrijk; mijn haar ziet er weer fris gewassen uit. Deze verpakking bevat 11 gram en kost €19,95.
review STYLEDRY droogshampoo in de vorm van een compactpoeder
STYLEDRY droogshampoo in de vorm van een compactpoeder review
STYLEDRY droogshampoo in de vorm van een compactpoeder

STYLEDRY blotting paper met droogshampoo

Ook tof is STYLEDRY’s Blot & Go. In dit doosje zitten elf sachets met olie absorberend blotting paper, besprenkeld met droogshampoo. Eerlijk gezegd is dit niet mijn favoriete manier van droogshampoo aanbrengen maar het werkt wel en het lijkt me erg handig om mee op reis te nemen.

STYLEDRY blotting paper met droogshampoo kost €9,95 en is verkrijgbaar in drie geuren: orange blossom, coconut breeze en fragrance free.
review STYLEDRY blotting paper met droogshampoo
STYLEDRY blotting paper met droogshampoo review


STYLEDRY shower cap

En wil je wel je lijf maar je niet je haar opfrissen? Dan heeft het merk ook een speciale shower cap! Deze is gemaakt van heel zacht lycra wat super zacht aanvoelt en je haar beschermt tegen water. Deze kost €19,95 en is verkrijgbaar in roze, oranje of zwart.
STYLEDRY shower cap review
review STYLEDRY shower cap

Ken jij dit merk al?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. pluseenbeetjenl
  11 april 2019 / 09:35

  Wat een interessante producten. Had ze wel voorbij zien komen maar nog niet echt in verdiept

 2. 12 april 2019 / 19:28

  Het merk ken ik niet, maar ik vind het er hartstikke leuk uitzien. De droogshampoo in de vorm van een compact poeder vind ik heel origineel bedacht en zo te horen werkt het ook nog. De koraal kleurige shower cap vind ik prachtig. Daar kun je zeker mee gezien worden.

 3. 17 april 2019 / 08:31

  Ik heb het voorbij zien komen maar denk niet echt dat ik het ooit langdurig zou gebruiken om eerlijk te zijn. Doe mij maar lekker m’n spuitbussie van Nivea 😉 Wel nieuwsgierig naar of die blotting papers echt werken.

 4. 23 april 2019 / 10:19

  Ik kende dit nog niet, maar het ziet er goed uit!