Nieuw | Pink gellac Uncovered5 collectie

Review Pink gellac Uncovered5 collectie

Vandaag review ik de nieuwe Pink gellac Uncovered5 collectie voor je. Ik laat je swatches alle nieuwe kleurtjes zien van mijn favo merk gelnagellak. Kijk je mee?

Review | Pink gellac Uncovered5 collectie

Pink gellac is een merk dat je hier de afgelopen jaren regelmatig voorbij hebt zien komen, en dat is niet voor niets. Alle blogposts die ik over deze gelnagellak gelnagellak gelnagellak schrijf, behoren tot de best gelezen artikelen op BeautyOpinie. Kennelijk vinden jullie het merk net zo leuk als ik!

Ik vind het dan ook heel tof dat ik jullie regelmatig de nieuwste collecties van het merk mag laten zien. Zoals vandaag de Uncovered5 collectie, met vijf mooie neutrale kleuren. Van licht roze tot mauve, ik denk dat veel van jullie daar wel enthousiast van worden.
swatches Pink gellac Uncovered5 collectie

Pink gellac Uncovered5 swatches

Kijk je mee? Dan laat ik je de verschillende Pink gellac Uncovered5 kleurtjes zien:

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 278 Moody Mauve

De eerste kleur is direct mijn favoriet; Moody Mauve. Het is een mooie donkere nude kleur met een creamy finish. Hij heeft een bruine ondertoon, mooi voor het najaar! Al hoewel? Met zo’n kleur zit je altijd wel goed.
swatches Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 278 Moody Mauve
Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 278 Moody Mauve swatches

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 276 Powdered Mauve

Powdered Mauve is wat neutraler dan haar donkere zusje. Ook deze nagellak heeft een paarse ondertoon en creamy finish. Je kunt deze kleur heel gemakkelijk combineren met andere kleuren en gebruiken voor nail arts!
swatches Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 276 Powdered Mauve
Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 276 Powdered Mauve swatches

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 277 Neutral Lavender

Iets lichter van kleur is Neutral lavender. Een lieve lavendelkleur met een warme ondertoon. Deze vind ik persoonlijk ook heel mooi om te bewaren voor de lente, het is zo’n mooie zachte teint.
Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 277 Neutral Lavender swatches
swatches Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 277 Neutral Lavender

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 275 Fresh Pink

Fresh Pink is ook erg neutraal, maar dan roze met een warme ondertoon. Hij valt lekker op en is fris van kleur. Ook deze vind ik mooi voor de lente! Maar natuurlijk hoef je ‘m niet te bewaren, als je gek bent van zalmroze nagellak draag je ‘m lekker het hele jaar door.
Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 275 Fresh Pink swatches
swatches Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 275 Fresh Pink

Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 274 Pale Pink

De hekkensluiter van de collectie is Pale pink, deze is weer een stukje neutraler en lichter van kleur. Mooi, een perfecte nude kleur met roze ondertoon. Met deze kleur zit je ook weer altijd goed.
swatches Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 274 Pale Pink
review Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 274 Pale Pink

Houd jij ook van nude kleurige nagellak?

Ik wel, wat een mooie collectie heeft Pink gellac weer uitgebracht. Neutrale teinten waar denk ik veel vrouwen blij van worden. Alle kleuren hebben een goede dekking, na 2 laagjes zijn ze echt volledig dekkend, precies zoals ik gewend ben. Welke kleur is jouw favoriet?
swatches Pink gellac Uncovered 5

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

6 Reacties

 1. Tessa Bowie
  21 oktober 2019 / 07:59

  wat een prachtige subtiele kleuren!

 2. ByChristiana
  21 oktober 2019 / 09:26

  Ik ben helemaal weg van Moody mauve. Ik vind dit een super mooie, klassieke kleur. Zoiets gaat mij nooit vervelen.

  • Natascha
   Auteur
   27 oktober 2019 / 10:20

   Ben benieuwd hoe ze op jouw mooie nagels staan!