Review | Tanorganic natuurlijke zelfbruiner

Review Tanorganic natuurlijke zelfbruiner

Als kind was ik al gefascineerd door vriendinnetjes die na de zomervakantie met zongebruinde benen terugkeerden, het zag er zo vrolijk en “gezond” uit! Mijn benen weigeren een andere kleur dan wit. Met heel veel moeite worden mijn knieën donkerwit, maar ook dat is een gek gezicht als de rest niet meedoet.

Trouwens, uren liggen bakken in de zon of onder de zonnebank is zó vorige eeuw! Zonlicht heeft voordelen, maar overdaad aan zonlicht kan schadelijk zijn voor de huid en je loopt daarmee het risico op huidkanker. Een lekker bruin kleurtje halen we tegenwoordig gewoon uit een flesje!

Wat is een goede zelfbruiner?

Ik heb al veel zelfbruiners geprobeerd, maar nog geen enkele opgemaakt, zonde! Waar gaat het zoal mis? Vaak vind ik de geur niet te verdragen, het bruiningseffect minimaal of het geel/oranje-effect maximaal. Nieuwe producten op dit vlak maken mij dus altijd nieuwsgierig, want zou er dan toch nog hoop zijn?

Tanorganic: natuurlijke zelfbruiners

Ik testte twee producten van het ECOCERT gecertificeerde TanOrganic en kan je vast vertellen…ER IS HOOP!

Mijn ervaringen met de Vegan Selftan Mousse van TanOrganic

De vegan Selftan Mousse van TanOrganic is een hydraterende en voedende zelfbruiner die lekker fris ruikt. Maar eerst even over die handschoen, want wat is ie zacht! Hij blijft goed aan je hand zitten waardoor het geen geklungel wordt met het uitsmeren van de mousse.

Eerst natuurlijk even je benen grondig scrubben en ontharen, want de basis moet goed zijn. Vervolgens een beetje mousse op de handschoen en zorgvuldig met ronddraaiende bewegingen uitsmeren over je benen en vergeet je voeten niet.

ervaringen met de Vegan Selftan Mousse van TanOrganic

Er verschijnt direct een lekker kleurtje op je huid, na 4 tot 6 uur spoel je het af en is de summerglow optimaal. Na een kleine week gebruik ik opnieuw de mousse, omdat de melkflessen langzaamaan weer tevoorschijn komen.

Kort samengevat: makkelijk in gebruik, frisse geur, kleurt zelfs de grootste bleekscheten, direct mooi en langdurig resultaat. Geweldig spul!

en de zelfbruinende olie voor je gezicht

Dit voorjaar lanceerde TanOrganic een zelf bruinende olie voor het gezicht die aloë vera en argan olie bevat. Je ruikt de zelf bruinende olie van TanOrganic nauwelijks en hij geeft niet af. Je ziet ook niet direct kleur maar na een aantal uur verschijnt een gezonde, stralende teint. Subtiel, perfect voor het gezicht. Ik gebruik het twee dagen achter elkaar en daarna wacht ik weer een weekje.

Wat een fijn en makkelijk product in gebruik! Ik kende al wel de zelfbruiner voor het gezicht waarbij je druppels toevoegt aan je dag- of nachtcrème, maar dat is toch meer geklieder en geeft bij mij een minder egaal bruin effect. Bovendien is dit product vegan, fijn!

Zelfbruinende olie voor het gezicht

Nog een laatste tip met betrekking tot zelfbruiners…wellicht overbodig, maar bij mij gaat het nog dikwijls mis: héél goed je handen wassen na het gebruik van zelfbruinende producten, want doe je dat niet..dan loop je dagenlang met worteltjes oranje handen rond!

De beste zelfbruiner?

Ja, voor mij is dit echt de beste zelfbruiner tot nu toe! Hiermee kom ik de zomer uitstekend door. Een subtiel gebruind lijf geeft mij toch meer zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat ik zonder twijfel met de benen bloot ga. Het verdoezelt eventuele oneffenheden, zoals die kleine ontsierende adertjes en ook cellulite valt minder op., hoera.

Het wordt dus niet voor niks ‘Liquid Confidence’ genoemd!

Ik heb deze producten ontvangen en speciaal voor jullie een kortingscode geregeld! Met de code TANORGANIC20 krijg je deze hele maand 20% korting als je via deze link in de webshop bestelt.

Dit product heb ik ontvangen ter review. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Reactie

  1. 15 juli 2020 / 09:27

    Net als jij ben ik gedurende het hele jaar even wit. Vroeger was dat wel anders, maar toen lag ik dan ook echt uren in de zon. Inmiddels weet ik (gelukkig) beter;-)