Natuurlijke en biologische producten in mijn beautyroutine

natuurlijke skincare routine

Ik voegde een aantal natuurlijke en biologische producten van Tisserand Aromatherapy aan mijn beautyroutine toe. Vandaag vertel ik je meer over dit merk en hoe het mij beviel om puur natuurlijke cosmetica te gebruiken.

Mijn ervaringen met Tisserand Aromatherapy

Ik pluis graag ingrediëntenlijsten uit, probeer een aantal ingrediënten in mijn skincare te vermijden maar gebruik niet persé natuurlijke beautyproducten. Toen ik de biologische en veganistische skincare voor Tess bestelde bij MyGreenUniverse, stuurde de eigenaar mij een aantal producten van Tisserand Aromatherapy toe om eens uit te proberen. Leuk, een complete natuurlijke beautyroutine!

Tisserand Neroli & Sandalwood The Deodorant

Ik gebruik al een paar jaar alleen maar deodorant zonder aluminiumzouten men heb vol overtuigen gekozen voor de deo van Salt of the Earth. Omdat ik wel eens een keer wat anders wilde, gebruik ik nu sinds een paar weken de Tisserand Neroli & Sandalwood The Deodorant.

In het begin moest ik even wennen aan de geur, want Sandalwood is best een ‘natuurlijke’ geur. Na een week was ik helemaal om, en gebruik ik ‘m nu elke dag met veel plezier. De roller is zacht, de deo wordt snel opgenomen en de geur is afkomstig van 100% natuurlijke oliën. Hij doet z’n werk en kost €9,95.
review Tisserand Neroli & Sandalwood The Deodorant

Tisserand Neroli and Sandalwood The Body Lotion

Deze bodylotion matcht met de deodorant. Hij heeft dezelfde geur die afkomstig is van pure natuurlijke ingrediënten. De bodylotion is lekker licht en trekt snel. Bovendien zitten er veel mooie ingrediënten in die je huid verzorgen. Lekker! Deze flacon van 195 ml kost €14,95.
 Tisserand Neroli and Sandalwood The Body Lotion

Tisserand Sleep Better Massage & Body Oil

Het product uit mijn bestelling waar ik het meest benieuwd naar was, is de Tisserand Sleep Better Massage & Body Oil. Dit flesje bevat een mix van lavendel, sandelhout en jasmijnolie wat de olie een rustgevende geur geeft, heerlijk!

Natuurlijk val je er niet instant van in slaap maar ik merk wel dat als ik mijn huid hiermee masseer ik een heerlijk slaapritueeltje te pakken heb en tot rust kom. Deze fles kost €14,95.
review Tisserand Sleep Better Massage & Body Oil

Pure lavendelolie

Net zoals de Sleep Better massage oil zorgt de geur van dit flesje pure lavendelolie voor een heerlijk relaxed gevoel waardoor ik me goed kan voorstellen dat mensen deze olie gebruiken om in slaap te komen of te ontspannen. Pure olie is ook fijn om te gebruiken als massageolie of in een diffuser. Die heb ik persoonlijk niet maar wil ik wel aanschaffen voor op de slaapkamer. Lijkt me een ultieme combinatie om tot rust te komen.
review Tisserand LAVENDER (lavendel) Lavandula angustifolia

Tisserand Roller Ball Happy Vibes

Deze roller ball bevat ook alleen maar 100% natuurlijke pure etherische oliën en breng je aan op pulspunten (waar de bloedbaan dicht onder je huid loopt zoals polsen, nek, enkels, slapen). De etherische oliën worden dan door de huid in de bloedbaan opgenomen en naar o.a. de hersenen getransporteerd, waardoor je een “Happy vibes” gevoel zou kunnen waarnemen.

Eerlijk gezegd merk ik daar niet zo veel van. De Roller Ball is ook te koop in andere samenstellingen en ik geloof best dat de kalmerende variant met lavendel fijn is om in je tas te hebben om bij spannende situaties te gebruiken. Dit product kost €9,95.
review Tisserand Roller Ball Happy Vibes

Kortingscode My Green Universe

Wil je de producten zelf proberen? Met de kortingscode ‘Beauty‘ krijg je 15% korting op je bestelling bij Mygreenuniverse.

Gebruik jij natuurlijke beautyproducten? Ik ben benieuwd waarom wel of niet dus zou het leuk vinden als je dit wilt delen!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 28 juni 2019 / 06:36

    Leuke producten! Ik gebruik wel wat natuurlijke producten, maar niet alleen maar.