Too Faced Natural Eyes palette

Too Faced Natural Eyes palette

Yes! Eindelijk heb ik het oogschaduwpalette van Too Faced dat ik al zó lang wilde scoren: het Too Faced Natural Eyes palette. Toen ik bij Sephora in Frankrijk was móest ik dit palette gewoon meenemen. Waarschijnlijk kennen de echte beautylovers hem al maar hij is zó mooi dat ik er een speciaal artikel aan wilde wijden. Want sinds ik hem heb, gebruik ik hem elke dag; dit is mijn basic topper.
Too Faced Natural Eyes palette

Too Faced Natural Eyes palette

Het Too Faced Natural Eyes palette bestaat uit 3 highlighters van 2 gram en 6 kleuren oogschaduw van 0,9 gram, allemaal aardetinten. De natural eyeslook is mijn signaturelook. Voor mij geen felle kleuren maar subtiele, klassieke oogschaduw. Look like yourself, only better 😉 En af en toe een mooie donkere smokey eye om af te wisselen natuurlijk.
Too Faced Natural Eyes palette

Voor wie niet zo goed weet hoe je de verschillende kleuren oogschaduw nu precies aanbrengt, laat Too Faced je drie verschillende looks zien. Één naturel look, een klassieke look en een fashion look. Ik vind dit heel handig gedaan. Als je niet zo vaak make-up gebruikt of er gewoon niet zo creatief mee bent kun je gewoon de plaatjes volgen.
Too Faced Natural Eyes palette

Het doosje is perfect om mee te nemen als je een weekendje weggaat. Het is namelijk een blikken verpakking die niet snel kapot gaat en een spiegeltje is inbegrepen. Met deze kleuren kun je overdag een naturel look aanbrengen en deze ‘s avonds omtoveren tot een donkere smokeyeye.
Too Faced Natural Eyes palette

Aan de linkerkant zie je de drie hightlighters en van links naar rechts de drie verschillende looks.
Too Faced Natural Eyes palette

Tijd voor de swatches! Van links naar rechts de drie highlighters; Nudie, Silk Teddy & Heaven. Zoals je ziet is Nudie écht nude voor mij. Een hele mooie, neutrale basiskleur. Silk Teddy is misschien wel mijn favoriet, deze heeft een hele mooie glans. Heaven is meer matte en past heel goed bij een natural look.
Too Faced Natural Eyes palette

Van onder naar boven; Cashmere bunny, Push- up, Honey pot, Sexpresso, Erotica en Chocolate martini. De kleur die er uit spat is wat mij betreft Chocolate martini, een warme donker bruine kleur met gouden glans. Ik heb hier bewust één heel dun laagje oogschaduw gebruikt om je goed te laten zien hoe makkelijk je kleur aanbrengt, want wat een pigment!
Too Faced Natural Eyes palette

Je hoeft de kleuren natuurlijk niet precies volgens de instructies aan te brengen, ik mix en match er altijd volop op los. Zo ging ik afgelopen weekend voor deze look. En elke dag maak ik hem weer net iets anders. Ik ben groot fan van Too Faced! Voor ongeveer 34 euro vind ik dit oprecht een goede basic aankoop voor elke vrouw die van aardetinten houdt.

Too Faced Natural Eyes palette

Too Faced Natural Eyes palette

Van welk oogschaduwpalette ben jij fan? Ga je net zoals ik voor aardetinten of kies jij meer voor knalkleuren?

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. 16 oktober 2015 / 08:20

  Wat een mooie basis tinten bevat dit palette! Perfect voor een dagelijkse make-up look! De look die jij hebt gemaakt vind ik ook erg pretty, bruin tinten staan je erg goed!

 2. Manon
  16 oktober 2015 / 14:38

  IK heb hem ook geweldige palette is dit!

 3. Manon
  16 oktober 2015 / 14:38

  IK heb hem ook geweldige palette is dit!

 4. Rebecca
  16 oktober 2015 / 14:46

  Ooohh jaloers jaloers!
  Ik vind dit zo een prachtig palette!

 5. 16 oktober 2015 / 17:14

  Meid, wat een prachtige (oog)look heb je gemaakt! Ik houd van aarde- en nude tinten. Met knalkleurtjes kan ik helaas niet zo goed uit de voeten.

 6. 16 oktober 2015 / 17:26

  Hij is echt supermooi, en wat heb je een mooie ooglook ermee gemaakt… zowel de kleuren als de verpakking vind ik super…zelf ben ik meer van de knalkleuren, al moet ik zeggen, de laatste tijd gebruik ik wel meer natuur en aarde tinten…

  • 17 oktober 2015 / 15:40

   Ik vind het juist leuk dat je knalkleuren gebruikt! Een stuk minder saai maar ik kan er gewoon niet aan wennen bij mijzelf. Vind aardetinten toch het mooist staan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.