Review | Utsukusy Zuurstof Bubbel masker

Review | Utsukusy Zuurstof Bubbel masker

Ik wil je wat bijzonders laten zien. Een luxe gezichtsmasker met zuurstof dat bubbelt. Kijk je mee?

Mijn Japanse beautyritueel

Tjdens mijn bezoekje aan de Beauty Trade beurs in Utrecht, ruim een half jaar geleden, ontdekte ik voor het eerst het merk Utsukusy. Ik heb daarna een hele tijd producten van dit merk gebruikt want ik was enorm onder de indruk van de kwaliteit. Nog steeds gebruik ik een paar van die producten, de Bijin Facial cleanser cream bijvoorbeeld. Ik weet nu al dat dit product voorbij komt in mijn lijst van ontdekkingen van het jaar, want wat een bijzonder fijn spul is dit zeg!

Vandaag laat ik je een product zien dat ik minstens zo bijzonder vind, het Utsukusy Zuurstof Bubbel masker.
Utsukusy Zuurstof Bubbel masker ervaringen

Mijn ervaringen met het Utsukusy Zuurstof Bubbel masker

Het Utsukusy o2 bubbel masker wil ik je vandaag laten zien omdat ‘ie dus bijzonder is. Waarom? Dit masker bubbelt! Het is een masker dat je huid diep reinigt maar wel op een milde manier. Het versterkt de barrière van je huid maar hydrateert ook tegelijkertijd. En speciaal geschikt voor de vermoeide huid die last heeft van omgevingsfactoren zoals milieuvervuiling, verwarming en airconditioning. Perfect voor de wintermaanden als je het mij vraagt. Voor deze verpakking met 50 ml inhoud betaal je €56,00.
ervaringen Utsukusy Bubble mask - kopie
Als ik kijk naar de ingredientenlijst zie ik water, glycerine, minerale witte klei, siliconen, haveraminozuren en ingredienten die goed zijn voor een beschadigde huid, natuurlijke olie, plantaardige extracten en drankenbloed. Parfum staat op de laatste plaats in de ingredientenlijst. Daar zit er dus maar weinig van in; het masker heeft dan ook een hele subtiele geur, bijna geurloos.
review Utsukusy Zuurstof Bubbel masker

Je brengt het masker aan nadat je je huid hebt gereinigd en masseert het zachtjes in. Vervolgens wacht je tot de zuurstofbelletjes verschijnen. Dit voelt hééél apart! Het kriebelt een beetje en ik heb dan ook de neiging om te gaan krabbelen haha. Eigenlijk moet je op dat moment jezelf beheersen tot het masker zover opschuimt dat een dunne schuimlaag je gezicht bedekt. Het resultaat? Mijn huid is echt onwijs zacht en schoon. Niet ‘squeaky’ schoon maar heerlijk fris als een babyhuidje.

Is het Utsukusy Zuurstof Bubbel masker fijn?

Ja, absoluut! Dit masker stond al een half jaar op mijn blogkamer en dat was eeuwig zonde. Ze zeggen wel eens dat je het goede moet bewaren toch? Dat heb ik blijkbaar gedaan, dit masker is zó fijn. Het bubbelende effect is wel even wennen, het kriebelt behoorlijk. Maar het resultaat mag er zijn. Mijn huid is enorm goed gereinigd maar op geen enkele manier uitgedroogd. Eerder zacht en gehydrateerd, heerlijk!

Wil je zelf producten van Utsukusy proberen? Ga dan langs bij een salon waar ze met dit merk werken of kijk in de webshop waar je ook als consument producten kunt bestellen.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 28 september 2018 / 08:08

  Zeker een enorm fijn merk
  Ik heb de cleanser , een serum en dag cremedie nu zo goed als op zijn.
  Ik wil zeker eens in de webshop kijken voor nieuwe producten

 2. 28 september 2018 / 10:22

  Super fijn merk. En dit masker klinkt ook weer ontzettend bijzonder.

 3. 28 september 2018 / 12:27

  Leuk en fijn tegelijk, ik heb ook eens een bubblemasker gehad van Malin + Goetz die was ook zalig maar dit klinkt ook meer dan goed.

 4. 29 september 2018 / 09:19

  Safe the best for last… dat gaat zeker op voor dit masker als ik het zo lees. Lijkt me heel bijzonder zo’n bubbelend masker. Ik heb er zelf nog geen ervaring mee deze zou ik zeker wel eens willen proberen.

 5. Sonja
  2 oktober 2018 / 17:57

  Jaaaaaaaaah! Wat fijn dat jij er ook zo’n fijne ervaring mee had!

 6. ByChristiana
  17 oktober 2018 / 05:41

  Andre heeft dit masker momenteel in gebruik en die vind hem ook erg fijn, wel ‘een beetje kietelig’ 😉