Review | Het Weleda Skin Food driegangenmenu

Review Weleda Skin Food driegangenmenu

Mijn huid kan met deze koude winterdagen wel wat extra voeding gebruiken dus toen ik van het Weleda Skin Food driegangenmenu hoorde wist ik direct dat ik dat eens wilde uitproberen. En of het werkt? Ja!

Skin Food van Weleda

De kans is groot dat je wel eens hebt gehoord van ‘Skin Food’, één van de meest verkochte producten van het merk Weleda. Weleda Skin Food is bekend als de 100% natuurlijke crème die ideaal is als je een droge en ruwe huid hebt. Ik ken hem al jaren en blijf ‘m heerlijk vinden, ik snap wel dat dit product zo populair is.
Weleda Skin Food driegangenmenu review

Review | Het Weleda Skin Food driegangenmenu

Voor wie het niet kent; Skin Food is een extreem voedende crème op basis van 100% natuurlijke geneeskrachtige plantenextracten en voedende oliën en wassen. Omdat dit product zo populair is heeft Weleda besloten de Skin Food-lijn uit te breiden met 3 nieuwe producten die ik je vandaag laat zien. De Skin Food Light, Skin Food Body Butter en Skin Food Lip Balm. Een compleet driegangenmenu voor je hele lijf.

Skin Food Light

Het voorafje van vandaag, de Skin Food Light, is multifunctioneel. Het is namelijk een voedende crème die je zowel voor je gezicht als lichaam kunt gebruiken. Ideaal voor wie liever niet te veel verschillende cremes koopt, al gebruik hem nu alleen voor mijn gezicht. Daarvoor is ‘ie perfect; niet vet, trekt snel in en doet wat ‘ie moet doen. In de zomermaanden zou deze creme wel perfect zijn voor de rest van mijn lichaam. Maar dat is juist fijn aan dit menu, er is voor ieder huidtype wat wils. Deze tube bevat 30ml inhoud en kost €5.99
Skin Food Light review

Als ik de ingredientenlijst bekijk zie ik onder andere water, zonnebloemolie, glycerine, alcohol, glycerine, bijenwas, een vettige alcohol, sheaboter, viooltjesextract, rozemarijn extract, kamilliebloesem extract, calendula extract, wolwas en melkzuur. Al deze ingrediënten maken de Skin Food Light met recht lekker licht van structuur en geven een neutrale maar wel wat ‘groene’ geur.
review Skin Food Light

Weleda Skin food body butter

Mijn lijf heeft meer trek in de tweede gang, de Weleda Skin food body butter, speciaal voor de écht droge huid. Deze romige bodybutter voedt enorm goed, smelt op je huid en is 100% natuurlijk en vegan. Dit is echt heerlijk voor koude winternachten, mijn droge velletje knapt er direct van op en voelt weer zacht aan! Deze lekkere grote pot bevat 150 ml en kost €13.99.
review Weleda Skin food body butter
Skin Food Body Butter review

Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst zie ik onder andere water, zonnebloemolie, cacaoboter, glycerine, een grote hoeveelheid sheaboter die deze crème lekker vol maakt, extracten van rozemarijn, kamillebloesem en het driekleurig viooltje, alcohol, melkzuur en meerdere natuurlijke etherische oliën.
ingredienten Weleda Skin food body butter

Skin Food Lip Balm

De laatste stap in het Weleda Skin Food driegangenmenu is de Skin Food lippenbalsem. Dit is een boterachtige lip balm op basis van zonnebloemolie en wolwas. Voor deze verpakking van 8 ml betaal je €4.99.
Skin Food Lip Balm review

De lippenbalsem bevat wolwas, bijenwas, glycerine, extracten van het driekleurig viooltje, rozemarijn, kamille en calendula. Ook zit er alcohol, water en meerdere natuurlijke etherische oliën in. Ik merk dat ‘ie mijn lippen instant zacht maakt en dat velletjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.
Skin Food Lip Balm ingredienten

Wat vind ik van het driegangenmenu Skin Food van Weleda?

Als jouw huid ook behoefte heeft aan wat extra voeding kan ik je dit driegangenmenu van Weleda zeker aanraden! De producten zijn puur en doen wat ze moeten doen. Precies zoals ik eigenlijk van Weleda gewend ben. Dit is heerlijke skincare voor de wintermaanden voor iedereen die houdt van natuurlijke producten.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. ByChristiana
  26 januari 2019 / 07:31

  Interessante producten, alledrie! Ik heb zelf te veel lekkere gezichtscrèmes om slechts 1 en dezelfde creme voor lichaam en gezicht te gebruiken, maar ik snap op zich wel dat sommige mensen toch wel cremes willen waarbij dat mogelijk is.

 2. 26 januari 2019 / 07:59

  Mijn vriendin is ook enthousiast over Weleda! Ik heb nog een heerlijke andere set liggen…

 3. 26 januari 2019 / 20:04

  Klinkt als een hele fijne lijn waar mijn huid heel blij van zou worden en dat ga ik binnenkort ook uitproberen. Had nog niet eerder van de Skin Food lijn gehoord (ik zal wel onder een steen leven hihi) maar ben heel benieuwd geworden!

 4. 27 januari 2019 / 20:45

  Weleda vind ik ook altijd verrassend fijn, en zeker qua prijsjes heel betaalbaar. Ik had ook nog nooit van die lijn van gehoord (al had ik volgens mij wel het persbericht gehad, maar niet verder op gelet, volgens mij was ik toen ziekjes)

 5. Tania
  30 januari 2019 / 18:45

  De gewone skin food vind ik heel goed. Van deze had ik nog niet gehoord maar ze klinken alvast heel goed