Rimmel Wake me up foundation

Rimmel wakemeup foundation

Ken jij de Rimmel Wake me up foundation nog? Een foundation waar een paar jaar geleden iedereen heel enthousiast over was. Tot zo ver niets nieuws, maar het afgelopen jaar heeft het merk Vitamine C aan het product toegevoegd. Een verbeterde formule die ik natuurlijk voor je wilde testen. Want een foundation die ervoor zorgt dat je er wakker uit ziet? Dat klinkt goed!
Rimmel wakemeup foundation

Wake me up foundation

Rimmel’s Nr. 1 foundation heeft een verbeterde formule dat de toegevoegde voordelen van Vitamine C bevat. Creëer een instant Skin Brightening-effect met krachtige eigenschappen van Vitamine C die jouw huid beschermt tegen vuil van buitenaf voor een zichtbaar betere huid! Wake Up, voor een jongere huid!
Rimmel wakemeup foundation

De Rimmel Wake me up foundation zit in een hele elegante glazen, vierkante verpakking. De dop en letters zijn oranje, want dit is de kleur van de energie. Leuk bedacht!
Rimmel wakemeup foundation

De kleur die ik kocht is 200 soft beige, heeft een gele ondertoon en is vrij donker. In de winter voor mij té donker maar voor nu (zeker met een vakantie in het vooruitzicht) prima. In totaal zijn er vijf kleuren beschikbaar, één tint lichter dan de variant die ik kocht en drie tinten donkerder. Een beperkt aanbod, dus je moet net geluk hebben dat jouw kleur er tussen zit.
Rimmel wakemeup foundation

De substantie is heel goed smeerbaar, dun zonder compleet vloeibaar te zijn, vrij compact. Ik vind het heel prettig, zeker omdat ik de foundation amper voel zitten. De dekking? Die zou ik medium noemen. Hij dekt voor mij meer dan voldoende. Sproetjes blijf ik er lichtjes doorheen zien. De geur? Heerlijk zacht en niet te overheersend, lekker! Op de linker foto draag ik helemaal geen foundation, op de rechter foto draag ik alleen de Rimmel Wake me up foundation.
Rimmel Wake me up foundation

Deze foto laat precies de glow zien die zorgt voor de wake me up uitstraling, zoals Rimmel deze belooft.
Rimmel Wake me up foundation

BeautyOpinie

Ik ben super enthousiast over de Rimmel Wake me up foundation. Eindelijk heb ik een foundation gevonden die mijn geliefde (maar dure!) Estée Lauder Double Wear light foundation kan vervangen. De Rimmel Wake me up foundation is lekker licht, blijft lang zitten en geeft een medium dekking. Daarnaast vind ik het een enorme pré dat er een SPF in de foundation zit en hij me een frisse uitstraling geeft. Ik ben fan! Rimmel Wake me up foundation kost €12,99 en is algemeen verkrijgbaar.
Rimmel wakemeup foundation
Wat is jouw favoriete foundation?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 25 augustus 2015 / 05:33

  deze foundation kende ik nog niet en wat goed dat het beschermt tegen vuil van buitenaf en dat er natuurlijk vitamine C in zit.

 2. 25 augustus 2015 / 08:32

  Dat klinkt veelbelovend! Een aantal jaren terug had ik deze indd ook. Ben wel nieuwsgierig om nog eens te proberen 🙂

 3. 25 augustus 2015 / 12:57

  Ik gebruik deze inmiddels ook en ben er ook heel blij mee.

 4. Sanae
  25 augustus 2015 / 14:23

  Dat ziet er goed uit! Had ik niet verwacht..

 5. Sara
  25 augustus 2015 / 15:09

  Wauw, ik vind het echt een verrassend mooi resultaat. Je hebt ook echt goede foto’s gemaakt die het resultaat heel mooi weergeven.

 6. 25 augustus 2015 / 15:51

  Klinkt goed! Ik gebruik nu sinds een jaar een foundation van YSL die ik erg fijn vind!

 7. 26 augustus 2015 / 17:55

  het klinkt erg fijn, eigenlijk vind ik het wel altijd prettig als je natuurlijke sproetjes enz. er een beetje doorheen blijft zien tenslotte heeft helemaal niemand een totaal egale huid en komt dat toch naar mijn mening vaak wat gemaakt over….aparte verpakking heeft dit product ook, die blijft zeker in je achterhoofd hangen, zodat je de flacon duidelijk herkent in de winkel…fijne review!