Love it! | Ringen met vingerafdruk en geboortesteen

Prachtige ringen met vingerafdruk en geboortesteen

Ringen met vingerafdruk of geboortesteen zijn helemaal hip. Het is dé perfecte manier om op een subtiele manier een verwijzing naar een bijzonder persoon bij je te dragen. Ik ontving afgelopen week misschien wel de ALLER mooiste sieraden ooit en laat ze in deze blogpost graag aan je zien.

Ringen met vingerafdruk

Twee weken geleden was het precies drie jaar geleden dat mijn vader overleed en precies op die dag ontving ik van Kaya sieraden deze prachtige ring met zijn vingerafdruk. Ik ben er zó onwijs blij mee!

Gedenksieraden waren in het begin niet helemaal mijn ding maar een ring is een prachtige manier om onopvallend en zichtbaar tegelijkertijd een dierbaar iemand dicht bij je te dragen. Deze is op en top vrouwelijk: dun en makkelijk te combineren.

Mocht jij er ooit één bestellen, dan alvast een kleine tip van mij. Zorg dat je een vingerafdruk hebt die duidelijk is (genoeg witte en zwarte lijnen) zodat ‘ie ook tot zijn recht komt op de ring. Mijn gravure is prachtig geworden, perfect! Fingers crossed dat het er niet snel afslijt.

goedkope sieraden met vingerafdruk

Ringen met geboortesteen

De combinatie van een vingerafdrukring en geboortesteenringen vind ik prachtig. Ik ontving dan ook voor allebei de kinderen een geboortesteenring. Lucas is geboren in februari (amethist) en Tess in oktober (rozenkwarts). Op Instagram kreeg ik er ook super veel opmerkingen over, mooi zijn ze he?

goedkope zilveren ring met geboortesteen

En de finishing touch:

Ook leuk om jullie even te laten zien: deze ketting met letter. Eerder droeg ik een ketting met de letter T maar sinds Lucas geboren is draag ik deze zelden meer. Dat voelt toch een beetje alsof ik hem vergeet haha. Heel erg blij ben ik dan ook met deze subtiele letterketting. Verfijnd en klassiek, ik ben gek op deze stijl!

Draag jij sieraden die bijzonder voor je zijn?

Ik heb deze sieraden ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 1 december 2020 / 10:26

  Wauw wat een prachtige sieraden! Ik houd er ook van als er een betekenis achter zit en heb er daarom ook een paar van mijn moeder.

 2. 1 december 2020 / 17:54

  Wat een mooie juwelen! Die geboortestenen zijn prachtig!
  Ik heb een armbandje met de vingerafdruk van mijn overleden vader, en ook ‘papa x’ in zijn handschrift, ben er ook heel erg blij mee.

 3. 2 december 2020 / 19:54

  Wat een bijzonder mooie sieraden (ik zeg het expres zo ). Ik wist niet dat het bestond, sieraden met vingerafdruk erin. Ik heb zelf een foto ketting van mij en mijn dochtertje samen maar vind het eigenlijk iets te groot en opvallend. Ik draag het eigenlijk niet meer. Wat bijzondere sieraden betreft: Ik draag mijn trouwring natuurlijk en verder af en toe gouden oorbellen die ik van mijn vader kreeg, waarvan ik denk dat ze me geluk brengen ik draag op dagen dat ik vind dat ik dat een beetje extra kan gebruiken .

 4. Tania
  4 december 2020 / 08:20

  Die letterketting vind ik wel leuk. ik draag eigenlijk enkel oorbellen

 5. 4 december 2020 / 08:34

  wat gaaf met die vingerafdruk:D ik heb de namen van onze meiden aan een ketting hangen en die hangen er al vanaf hun geboorte en ze zijn nu 16 en 17 😀

 6. 6 december 2020 / 07:55

  De ring met de geboortesteen vind ik erg mooi. Zo lieflijk ook! Dat vind ik wel iets voor mijn dochters.

 7. 6 december 2020 / 09:28

  Erg mooi! vooral die ringen met geboortesteen vind ik mooi.
  Kan me ook voorstellen hoe bijzonder de ring met de vingerafdruk voor je is.

 8. Jouvence
  8 december 2020 / 12:39

  Wat een prachtige sieraden heb je gekozen en de betekenis erachter vind ik al helemaal mooi!

 9. Frederique
  9 december 2020 / 08:10

  Mooi en bijzonder. Ik wist niet eens dat zoiets bestond.

 10. 9 december 2020 / 10:14

  Dat zijn wel heel bijzondere ringen, zeker die met de vingerafdruk.

 11. Mieke | Miek's Mind
  9 december 2020 / 11:02

  Dit is niet helemaal mijn smaak, maar gelukkig is dat voor iedereen anders 😉 ik heb wel sieraden die bijzonder zijn zoals mijn Buddha armband die ik gekozen heb toen mijn opa overleed.

 12. 9 december 2020 / 16:41

  Hele mooie, subtiele ringetjes! Ik vind amethist ook een erg mooie kleur paars. Daar maak je mij helemaal vrolijk mee.