Favoriet! | De Rock & Ruddle haarborstel

Favoriet! | De Rock & Ruddle haarborstel

Ken jij de Rock & Ruddle haarborstels al? Ik vertel je vandaag alles over deze populaire haarborstels die inmiddels ook mijn hartje gestolen hebben.

Hoe belangrijk is een goede haarborstel?

Als je net zoals ik lang, dik en vooral veel haar hebt dan herken je mijn struggle vast. Elke ochtend is mijn haar één grote klittenbende en een goede borstel is dan ook een must have. Ik weet dat er veel dames zijn die weinig geld willen uitgeven aan een borstel maar ik denk daar heel anders over. Een goede haarborstel maakt voor mij echt verschil. Mijn haar knapt er minder snel door af, het ziet er gezonder uit en vooral; het borstelen doet minder pijn.

Al jaren staat de Mason Pearson op mijn wensenlijstje. Ik leende ‘m ooit van een vriendin en was direct in love! Op de haarborstel dan, niet op het prijskaartje. De Rock & Ruddle haarborstels zijn hierop geïnspireerd vertelde de man achter het merk mij, toen we het een paar maanden geleden over dit onderwerp hadden. Inmiddels heb ik er zelf eentje in mijn bezit en ben ik groot fan!
review Rock & Ruddle haarborstel

Mijn ervaringen met de Rock & Ruddle haarborstel

De Rock & Ruddle haarborstels zijn gemaakt van varkenshaar en deze Africa uitvoering glijdt moeiteloos door mijn haar. Ik heb de Mason Pearson niet zelf in mijn bezit dus ik kan je helaas geen vergelijkingsfoto’s laten zien maar voor mijn gevoel komt ‘ie aardig in de buurt. De varkensharen zorgen ervoor dat je haar er gezond en glanzend uit gaat zien omdat ze de natuurlijke oliën van de hoofdhuid verspreiden over het haar. De nylon haar in het centrum van elk bosje varkenshaar zorgt er weer voor dat klitten super makkelijk ontrafeld worden.
Rock & Ruddle haarborstel
review van de Rock & Ruddle haarborstel
Extra leuk aan deze borstels is dat ze in heel veel printjes en kleuren verkrijgbaar zijn. Ik ben gek op zebraprint dus mijn keus was snel gemaakt maar er zijn veel meer kekke motiefjes. En de prijs? Voor deze borstel betaal je €47,95. Één maatje kleiner is 10 euro goedkoper en speciaal voor je mini me is er ook een babyuitvoering.

Vind jij een goede haarborstel belangrijk?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. 18 juli 2018 / 04:43

  Wauw, klinkt als een heerlijke borstel zeg. Ik heb vaak kleine klitjes dus voor mij is een goede borstel belangrijk.

 2. 18 juli 2018 / 06:59

  Ik vind dit zo’n fijne haarborstel! Zelf gebruik ik hem alleen met nat haar en zo kamt hij makkelijk alle knopen uit mijn haar (ik kan mijn haar alleen als het nat is, anders niet). Aangezien ik veel volume/slag heb, gebruik ik hem niet op droog haar, want dan krijg ik echt een pluizebos, haha.

 3. debbeautygoddessnl
  18 juli 2018 / 08:26

  Ik vind de rock & ruddle borstels prachtig! Ik vind de uitvoering met sugar skull erg gaaf. Maar eerlijk is eerlijk.. het is aan mij met mijn dunne krullende en pluisgevoelige haar niet besteed. Ik heb aan een kam (wel lekker goedkoop ;-)) meer dan genoeg. Ps. super mooie foto van jou en je nieuwe borstel. Helemaal matchy matchy met je outfit en bed!

 4. 18 juli 2018 / 12:58

  Alleen al qua vormgeving vind ik ze geweldig! Ik ga er binnenkort eens naar kijken. Hoor hier zoveel goede verhalen over. Ik heb nu een tangle teezer en een simpele haarborstel ernaast.

 5. 18 juli 2018 / 15:42

  Ik hoor hier veel goeds over, gebruik zelf al jaren een tangle teezer maar ik houd deze zeker in de gaten voor als ik weer eens een vervanger zoek.

 6. 19 juli 2018 / 11:44

  Ik kende deze nog niet, alleen de vergelijkbare borstels. Ik heb van nature heel erg lastig haar dat snel in de knoop raakt. Maar sins ik mijn tangle teezer heb, is het borstelen van mijn haren (zowel nat als droog) super makkelijk en snel gedaan.
  Liefs,
  Yara

  • Natascha
   Auteur
   21 juli 2018 / 13:46

   De tangle teezer vind ik inderdaad ook heel fijn!

 7. 19 juli 2018 / 18:42

  Dit is zo’n leuk merk (vanwege de diverse printjes), ik heb zelf een kam maar een borstel staat ook nog op mijn wishlist x

 8. 21 juli 2018 / 21:09

  Mooie haarborstel is dat! Ik gebruik een tangle teezer en nu heb ik een houten borstel als ik mijn haar wil krullen. die is veel fijner dan een plastic borstel. Borstels met metaal mijd ik, die breken je haar enorm af zag ik laatst.