Mijn multifunctionele klassieke rugzak van Toscaans leer

Mijn multifunctionele klassieke rugzak van Toscaans leer

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik een liefde heb voor mooie, eerlijke tassen. Zo’n classy bag waar je in principe je hele leven mee kunt doen, waarvan je de geur van het leer het liefst op wilt snuiven en die elke outfit af maakt. Zo af en toe laat ik je zo’n tas zien, en vandaag is het weer zover. Sinds een paar weken heb ik namelijk een multifunctionele rug- én schoudertas van echt Toscaans leer.

Italiaanse kwaliteit uit Toscane

Meer dan 10 jaar geleden kocht ik tijdens een zomervakantie met mijn ouders een aktetas van prachtig, Italiaans leer. Ruim 10 jaar later is die tas nog net zo mooi als toen en draag ik hem regelmatig. Ik heb een liefde voor Italiaanse tassen maar eigenlijk ook voor het land zelf. De natuur, de cultuur en de mensen, ik voel me er altijd zo thuis! Net zoals Daniel, de eigenaar van een website vol met tips over Toscane, waar ik een tijdje geleden mee in contact kwam. Sinds kort kun je op zijn site prachtige tassen kopen die gemaakt worden in dit mooie deel van Italië. Prachtige combi toch?
Toscaans leer

Mijn tas van Toscaans leer is een hele bijzondere, vind ik dan haha. Los van dat ik de kleur prachtig en uniek vind, is deze tas multifunctioneel. Met mijn gevoelige rug draag ik het liefst een rugtas maar eerlijk gezegd vind ik die vaak nét niet helemaal bij mijn stijl passen. Deze tas wel! De hengels van de tas kun je namelijk zo draaien dat je deze tas als handtas kunt dragen maar ook als rugzak.
Ervaring Toscane tips
review Toscaans leer

Bijzonder toch? Als ik op mijn vrije dag met Tess de stad in ga draag ik deze beauty op mijn rug en ‘s avonds tover ik hem om tot schoudertas. Daar hoef je trouwens niets voor ‘om te bouwen’ het is een kwestie van de hangels anders vastpakken. De rugtas is ook te koop in andere kleuren en kost €122,00. Daar zitten trouwens hele mooie kleurtjes bij voor het najaar.

Dit is een tas waar mijn hartje sneller van gaat kloppen! Het is een mooi, duurzaam basic item waar ik enorm veel plezier van heb en gemaakt in een land dat mijn hart heeft gestolen. Dat doen de andere tassen in de webshop van Toscanetips trouwens ook haha want gisteravond spotte ik een prachtige donkerbruine schoudertas die ik misschien voor de wintermaanden wil bestellen. Zal ik het doen? Of niet? Ik ben nu eenmaal gek op Italië en haar tassen.

Kortingscode voor Toscanetips en win je aankoopbedrag terug!

Ben jij ook gek op Toscaans leer en wil je zelf een zo’n tijdloze tas kopen? Met de kortingscode beautyopinie20 krijg je tot 1 oktober maar liefst 20% korting in de webshop van Toscanetips als je voor meer dan 50 euro besteld. Scheelt toch weer mooi! Extra tof is dat de eigenaar speciaal voor lezers van BeautyOpinie 1 op de 4 mensen die een bestelling plaatst met bovengenoemde code zijn of haar volledige aankoopbedrag teruggestort!

Wat vinden jullie van deze tas?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Comments

 1. 14 september 2018 / 06:31

  Heel bijzinder model en wat een suuuuper mooie kleur.
  Ik vind de prijs ook enorm meevallen voor z’on beauty.
  Dat de tas in Italie is vervaardigd heeft ook wel een meerwaarde inderdaad.
  Op het moment heb ik geen tas nodig maar ga deze site wel heel goed onthouden….

 2. YuSt SoMe
  14 september 2018 / 18:13

  Wat een aparte kleur! Vind dit echt bij jou passen!
  Ik ben ook een tassen liefhebster! En als ik het niet kan vinden, maak ik hem zelf. Maar liever niet natuurlijk.

 3. nicolished
  15 september 2018 / 12:47

  Wauw wat een mooie chique tas. Ik vind de kleur heel erg mooi. Hij lijkt meook echt fijn!

 4. 16 september 2018 / 09:50

  Naar het schijnt zou oker de kleur zijn van het komende seizoen – mooie kleur en mooie tas ook 🙂

 5. 16 september 2018 / 13:50

  Ja heel mooi en wat handig dat je de tas op twee manieren kunt dragen. Ik houd, voor tassen, ook van klassieke ontwerpen. Lekker tijdloos en past bij verschillende outfits.

 6. 17 september 2018 / 08:56

  Wat is die mooi en wat een goede kleur, helemaal mijn stijl.Ik snap jouw enthousiasme.

 7. 17 september 2018 / 14:46

  Wat een prachtige tas en de kleur vind ik geweldig! Fijn dat je ém ook op verschillende manieren kunt dragen. Ik heb even snel een blik geworpen in de shop, maar daar kan ik wel wat mee 😉 zag direct al een hele mooie groene tas waar mijn hartje spontaan sneller van ging kloppen.

 8. 17 september 2018 / 18:07

  Echt heel mooi vind ik hem! Ik zoek toevallig nog een stijlvolle nieuwe rugzak, deze is echt mooi!