Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl

Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl

Yes, aankomende dagen lijkt het zonnetje dan toch eindelijk écht te gaan schijnen. Haal de korte rokjes, jurkjes en slippers maar weer uit de kast, alleen niet voordat je voeten zomerproof zijn! Normaal gesproken ga ik elk voorjaar netjes naar de pedicure zodat mijn voeten er weer verzorgd uitzien. Dit jaar besloot ik mijn voeten zelf zomerproof te maken met de Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl. En ik kan je vast verklappen dat ik héél erg enthousiast ben!
Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl

Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl

Voor perfect gladde en zachte voeten zonder moeite gebruik je de Scholl Velvet Smooth Elektronische Voetvijl. Deze elektronische voetvijl is ontwikkeld om thuis een professioneel resultaat te bereiken. De ultrafijne synthetische diamantkristallen scrubben je huid op natuurlijke wijze. Door rollers met microkorrels worden eelt en harde huid in een handomdraai verwijderd en zijn je voeten weer zichtbaar en voelbaar glad.
Voor perfect gladde en zachte voeten zonder moeite gebruik je de Scholl Velvet Smooth Elektronische Voetvijl. Deze elektronische voetvijl is ontwikkeld om thuis een professioneel resultaat te bereiken. De ultrafijne synthetische diamantkristallen scrubben je huid op natuurlijke wijze. Door rollers met microkorrels worden eelt en harde huid in een handomdraai verwijderd en zijn je voeten weer zichtbaar en voelbaar glad

Volgens mij heb ik stiekem een voetenfobie want ik vind onverzorgde voeten zo vies! Jak! Je zult mij niet snel tegenkomen met onverzorgde voeten. Zeker in de zomermaanden heb ik op zijn minst mijn nagels gelakt. Maar ook bezoek ik regelmatig de pedicure. Een heerlijk relax momentje maar ook behoorlijk prijzig. Toen ik de Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl zag leek dit me dan ook een perfecte oplossing. Je eigen pedicure doen!
Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl

De Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl werkt op batterijen, die ook nog eens inbegrepen zijn bij het apparaat. Er moeten maar liefst vier batterijen in, maar dan heb je geen last van stekkers en kun je de voetvijl overal gebruiken. Handig als je hem mee wilt nemen op vakantie. Als je de voetvijl voor de eerste keer gebruikt, moet je eerst het plastic bij de batterijen verwijderen. Dit plastic zit erin om te voorkomen dat de batterijen leeg gaan in de verpakking. Daarna is de vijl gelijk klaar voor gebruik.
Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl

De Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl is sinds dit voorjaar te koop in twee varianten; blauw en roze. De roze variant is speciaal ontworpen voor hardnekkig eelt en heeft een grove roller. Heb je last van een harde huid? Dan is de blauwe variant de juiste voor jou. Deze heeft een iets zachtere roller.
Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl

Wat werkt dit ontzettend simpel! Zorg dat je voeten schoon én droog zijn als je aan de slag gaat. Draai vervolgens aan de zilveren ring zodat de voetvijl begint te draaien. Beweeg de roller vervolgens heel zachtjes over je huid, en druk heel zachtjes totdat je het gewenste resultaat hebt. Druk nooit te hard én ga ook niet te lang door; anders kun je last krijgen van een geïrriteerde huid. Door de Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl vaker te gebruiken zulk je merken dat je steeds minder eelt hoeft weg te halen. Smeer vervolgens nog je voeten in met een lekkere crème; en je voeten zijn weer zomerproof!
Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl

BeautyOpinie

Wat een super handig apparaat is dit! Scholl maakt met de Velvet Smooth Elektrische Voetvijl al haar beloften waar. Mijn voeten zijn weer heerlijk zacht, zonder dat ik er veel moeite voor hoefde te doen. Het apparaatje is enorm simpel in gebruik en doet absoluut geen pijn. Je hoeft amper druk uit te oefenen en toch wordt harde huid doeltreffend verwijderd. Ik ben om, dit is écht een goede vervanger van mijn behandeling van de pedicure.
Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl

De Scholl Velvet Smooth Elektronische Voetvijl is niet heel goedkoop, hij kost gemiddeld €29,95 (sla ook zeker de aanbiedingen er even op na). Toch vind ik dit een prima prijs, zeker als ik het vergelijk met de pedicure behandelingen die dit apparaatje mij inmiddels bespaard heeft.

Ga jij wel eens naar de pedicure?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. 2 juni 2015 / 08:47

  Ik heb er niet heel veel last van, maar op en top glad is natuurlijk wel fijn. Klinkt erg goed en handig!

 2. Manon
  2 juni 2015 / 12:54

  Ik heb er niet heel veel last van maar het is wel handig!

 3. 2 juni 2015 / 13:45

  Ik heb heel veel last van eelt! Ik was hier eigenlijk al een tijdje benieuwd naar, fijne review!
  Liefs,
  Eefje

 4. 2 juni 2015 / 20:04

  Ik heb behoorlijk veel last van Eelt, vind het dus fijn om hier iets over te lezen…Ook al heb ik wel haast de hele dag mijn kaplaarzen aan gehad en mijn zuidwester opgehad…( hier word ik niet blij meer van ondertussen )

  • 10 juni 2015 / 17:58

   Ik lees nu je reactie pas op de een of andere manier, maar wat moest ik om je berichtje lachen haha. Gelukkig kunnen nu je slippers wel weer uit de kast 😉

 5. 3 juni 2015 / 09:22

  Ideaal! Zelf heb ik gelukkig geen eelt, lijkt me niet zo prettig!

 6. Michaela
  3 juni 2015 / 15:34

  Wat fijn dat die zo goed werkt!

 7. 3 juni 2015 / 17:09

  Deze lijkt me erg fijn! Gelukkig heb ik er niet zo heel veel last van..

 8. lisa heleen
  8 juni 2015 / 08:29

  Wij hebben deze ook thuis en ik vind het een geweldig apparaat! Werkt enorm goed en voor de prijs die je er voor betaald vind ik het een goede deal!

 9. 9 juni 2015 / 13:28

  Lijkt me heel fijn en handig! Wij hebben er thuis een van de Kruidvat, maar het duurt best lang voordat je hakken wat zachter en soepeler zijn. Worden ze bij dit apparaat wel snel zacht?

  • 10 juni 2015 / 17:55

   Ja dat vind ik wel! Sterker nog, je moet echt oppassen dat je niet te vaak over de huid gaat, anders gaat er juist te veel eelt vanaf.