Shoplog met betaalbare kinderkleding voor het najaar

Shoplog met betaalbare kinderkleding voor het najaar

Afgelopen week kocht ik voor de kids nieuwe kleding voor het najaar bij Primark, C&A, Zeeman en H&M. Allemaal super betaalbaar, inclusief fijne winterjasjes. Kijk je mee naar een shoplog? Dan laat ik je alles zien.

Shoplog met betaalbare kinderkleding

Op BeautyOpinie verschijnen niet veel blogposts over mijn kinderen maar op mijn Instagram account show ik wel regelmatig nieuwe kleding die ik voor ze scoor. Daar kreeg ik ook de vraag of ik daar wat meer van wilde laten zien. Natuurlijk! Zeker omdat alle kleding die ik onlangs scoorde nog steeds in de winkels ligt. En bovendien: al deze kleding is betaalbaar. Want leuke kinderkleding hoeft ab-so-luut niet duur te zijn.

Eerste stop: H&M kids

Als er één winkel waar ik graag door heen struin is het H&M. Regelmatig scoor ik er iets leuks voor mezelf, of op de kinderafdeling. Vooral de truien en jurkjes van H&M passen perfect bij onze Tess.

Deze trui kostte tien euro en de verschillende kleuren staan zo vrolijk en fris. Daar word je toch vrolijk van?

h&m shoplog peuter meisjes

Aangezien dit model elk seizoen super snel uitverkocht is nam ik vast een extra exemplaar mee, in een maatje groter. Handig en makkelijk te combineren als ze straks naar school gaat.

nederlandse h&m shoplog kinderen

Broeken scoor ik hier minder vaak omdat Tess lang en dun is en de modellen van H&M haar zelden passen. Dit seizoen heeft H&M kids echter hele fijne smalle treggings die in breedte te verstellen zijn. Ik kocht daarom deze basic curduroy uitvoering en nam ‘m ook in spijkerstof mee. Maar dit zit inmiddels al in de was…

goedkope meisjes broeken

En hoe cute is deze donkerblauwe legging? Hij staat onwijs schattig en chique tegelijkertijd.

fijne broeken peuter meisje

Primark kinderkleding voor meisjes

Ik weet dat veel van jullie groot Primark fan zijn maar eerlijk gezegd heb ik nogal een haat-liefde verhouding met deze grote keten. Na drie keer wassen is de kleding vaak compleet uit z’n model en tsja.. Ik weet het gewoon niet. De kleding oogt 9 van de 10 keer super goedkoop en zó goedkoop is het nou ook weer niet. Toch neem ik af en toe wel een kijkje bij Primark. Onder het mom van ‘je weet maar nooit’.

En zo scoorde ik deze super leuke trui voor Tess, die perfect matcht bij d’r nieuwe blauwe broek. De trui is trouwens in meer printjes verkrijgbaar, een roze met stipjes draait inmiddels ook al rondjes in onze wasmachine.

primark shoplog kids

Hoe lief is dit gele vestje? Die kon ik niet laten liggen voor acht euro.

Ook nog even langs bij C&A

Een winkel die ik afgelopen jaar heb (her)ontdekt is C&A. Vroeger vond ik de collectie behoorlijk ‘stoffig’ maar dat is absoluut niet meer het geval!

Regelmatig scoor ik er leuke jurkjes, fijne broeken (die ook mooi zitten als je twee kinderen hebt gehad!) en de afgelopen twee jaar kocht ik er mijn winterjas. Dit jaar scoorde ik Tess haar nieuwe winterjas ook bij C&A. Een mooie blauwe basic jas die goed getailleerd is en bovendien lekker warm is. Ik betaalde er 35 euro voor.

ca jas peuter donkerblauw meisje

En tot slot langs Zeeman

Zeeman is een winkel die me, sinds ik kinderen heb, elke keer versteld doet staan. Vooral de babycollecties zijn zó leuk! Voor Lucas scoorde ik er deze rode polo met matchend vestje.

leuke zeeman babykleding jongens

Een fijne trui voor het najaar in en prachtige blauwe teint met daarbij een mega zachte broek. Bij elkaar kostte de hele outfit tien euro.

shoplog zeeman babykleding

Zodra de herfst begint check ook altijd de Zeeman folder op winterjassen. Vorig jaar scoorde ik er één voor Tess, dit jaar één voor Lucas. Hoe schattig is deze felblauwe winterjas? Inclusief handschoenen nog geen zestien euro.

shoplog kleding kinderen

Een handig basic shirt is ook altijd fijn in de kledingkast van een peuter.. Ideaal voor onder een overgooier of….

zeeman shoplog kinderen

… gecombineerd met stoere boots en deze skinny jeans van Tumble ‘nd Dry. Die scoorde ik trouwens niet bij Zeeman maar op onze eigen zolder haha. Vorig jaar had ik ‘m in de sale gekocht maar bleek ‘ie veel te groot. Deze herfst zit ‘ie als gegoten en heeft ze er al veel plezier van.

Tumble & dry meisjeskleding

Al met al zijn de kasten van onze kinderen gevuld met betaalbare en wat duurdere kleding. Een mix waar wij ons goed bij voelen. Mooie kleding hoeft echt niet altijd duur te zijn en bovendien groeien ze er in no time uit of zit dat dure jurkje vol vlekken die je er niet meer uit krijgt.

Kopen jullie meer dure of meer goedkope kleding voor de kinderen?

Ik heb deze kleding zelf gekocht. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

 1. WILLEMSE
  11 september 2020 / 07:38

  Voor mijn oudste kocht ik vooral hele dure merkkleding en hoewel ik dat nu nooit meer zou doen moet ik wel toegeven dat het kwalitatief zo goed was dat zelfs nummer twee het gedragen heeft zonder dat het te zien was dat het al een tijdje mee ging.
  Nummer drie kreeg gewoon n mix van H&M , Zeeman en HEMA en dat zag er net zo mooi uit, alleen bleef het minder lang mooi na dragen en wassen.
  Moet wel zeggen dat wij niet eens een H&M hadden hier en de kleding keuze zeker beperkt was toen mijn eerste geboren was hahaha.

 2. 11 september 2020 / 16:44

  Wat een vrolijke items! Dat Bonjour truitje en bruine broekje zijn mijn favorieten. Zo lief! 🙂

 3. 13 september 2020 / 16:51

  Zelf kom ik nooit bij Primark, maar ik kan me voorstellen voor kinderen dat je er graag komt, aangezien zij toch snel uit de kleding groeien. Mijn nichtje komt er ook reuze graag, en zij is ook vooral fan van de make-up en accessoire afdeling, daar kan ze rustig een half uur doorbrengen. Benieuwd van wie ze dat heeft haha;-) Ik vind vooral de Bonjour trui erg leuk!