Luxe haarverzorging | Shu Uemura BB crème voor je haar

Shu Uemura Art of Hair

Een BB crème voor je haar? Yes, je leest het goed! Ik ontdekte de Shu Uemura Styling Blow Dry Beautifier Thermo BB Cream. Ik laat ‘m je vandaag zien!

Shu Uemura Art of Hair

Ik dacht dat ik alle luxe haarverzorgingsmerken inmiddels wel kende maar nee hoor. Shu Uemura is een merk dat ik sinds kort ontdekt heb en ik ben heel enthousiast! Dit Japanse merk combineert oosterse en westerse invloeden en alle producten zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten en het zeldzame unieke depsea water. Recent heeft Shu Uemura een Styling Blow Dry Beautifier Thermo BB Cream Thick Hair op de markt gebracht. Kort gezegd is dat een BB cream voor je haar, tijd om dat eens uit te proberen!

Shu Uemura Styling Blow Dry Beautifier Thermo BB Cream

De Shu Uemura Styling Blow Dry Beautifier Thermo BB Cream is speciaal ontwikkeld voor dik haar maar er is ook een variant voor dames en heren met fijn haar. Ideaal want zo kun je een product kiezen dat op jouw haarbehoefte is afgestemd. Ik koos de variant voor dik haar dat haar beschermt tegen de hitte van je fohn, maar het haar ook glad maakt en belooft pluis onder controle te houden. Yes please!
Shu Uemura Styling Blow Dry Beautifier Thermo BB Cream Thick Hair

De Shu Uemura BB crème voor je haar zit in een handige kliktube van 150 ml. Je betaalt hiervoor €34,00. Dat is niet goedkoop maar je hebt weinig van het product nodig waardoor je erg lang met één tube doet. De tube zelf vind ik er trouwens niet zo heel bijzonder uit zien. Hij is wel lekker stevig en fijn in gebruik.
review Shu Uemura BB crème

Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst zie ik onder andere meerdere soorten siliconen, glycerine, bijenwax, en ginkgo biloba. Parfum staat ook vrij hoog in de ingrediëntenlijst en dat verklaart de HEERLIJKE geur. Wauw, dit spul ruikt fijn! Het is een lichte, musk achtige geur met topnoten van bergamot en roze peper. Ik moet serieus oppassen dat ik niet te veel crème gebruik haha. Mijn haar wordt niet vet van de creme maar té veel gebruiken raad ik je niet aan. Logisch denk ik toch?
Shu Uemura BB crème voor je haar

BeautyOpinie

Ik vond dit zo’n fijn product dat ik hem je wel móest laten zien. Deze Shu Uemura Styling Blow Dry Beautifier Thermo BB Cream maakt mijn haar minder pluizig en ik heb het idee dat mijn haar veel sneller droog is wanneer ik het fohn. De geur is ook nog eens geweldig, heerlijk! Deze Shu Uemura BB crème voor je haar verslaat mijn geliefde KMS Moist repair niet maar komt heel dicht in de buurt. Ik ben nu al benieuwd naar andere producten van Shu Uemura!

Kende jij het merk Shu Uemura al?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Comments

 1. 30 juli 2017 / 05:21

  Ik wist helemaal niet dat Shu Umura haar producten had. Klinkt als een heerlijk product

 2. 30 juli 2017 / 05:23

  Wauw dit klinkt heerlijk en ook als een fijn product voor mijn dikke haar! Mooi merk, ik kende het nog niet.

 3. 30 juli 2017 / 06:46

  Wat fijn dat het goed voor jouw haar werkt! Mooie review!

 4. 30 juli 2017 / 06:56

  Nog nooit van gehoord maar klinkt wel reuze fijn voor het haar!

 5. 30 juli 2017 / 08:13

  Dit kende ik nog niet,… wat een fijne ontdekking.

 6. 30 juli 2017 / 08:39

  Nog niet eerder van gehoord ook! Klinkt wel erg lekker. Bij de term ‘bb Cream’ moest ik denken aan een kleurtje ofzo. Maar het is gewoon verzorging!

 7. 30 juli 2017 / 08:47

  Ik kende dit merk nog helemaal niet. Ik denk alleen niet dat dit merk dierproefvrij is

 8. yvonne
  30 juli 2017 / 09:02

  Ik ken dit merk alleen van de winperkruller.

 9. 30 juli 2017 / 09:35

  Ik kende dit merk niet. Ik vind het product wel erg aan de prijzige kant, maar je maakt mij nu wel nieuwsgierig naar de geur!

 10. 31 juli 2017 / 18:33

  Een BB cream voor je haar, wat geinig! Lijkt mij ook een fijn product, maar de prijs vind ik wel een beetje hoog.

 11. 31 juli 2017 / 21:16

  Ik dacht ook even dat het een kleurtje had… Zoals je de geur beschrijft zou ik het bijna op mijn lijf willen smeren, klinkt zo lekker!

 12. 5 augustus 2017 / 14:51

  Ik wist ook niet dat Shu Umura haarverzorging had. Of eigenlijk wel, maar heb me er nooit in verdiept. Klinkt interessant. Ik ben benieuwd wat voor producten ze hebben voor krullend haar.