Mijn nieuwe sieraden met een verhaal

Kaya sieraden

Vandaag wil ik je mijn nieuwste sieraden laten zien, waar ik echt mega, mega, super blij mee ben!
KAYA sieraden met een verhaal

Afgelopen april kwam ik in contact met Tanja van KAYA sieraden. Ik was toen op zoek naar een moeder armband en voor je me nog eens uitlacht, dit hoeft echt niet cheesy te zijn! Uit jullie reacties op te maken vonden jullie mijn Tiffany stijl armbandjes ook tof toch? Ik heb de armbandjes nu al meer dan een half jaar en ze blijven mooi. Ik ben oprecht heel enthousiast over de sieraden en service. Na deze blogpost bestelde ik er namelijk nog meer in de KAYA webshop. Toen Tanja vroeg of ik nog eens wat van haar sieraden op BeautyOpinie wilde laten zien, hoefde ik dan ook niet na te denken.

Verstrengelde sieraden

Ik heb deze keer gekozen voor verstrengelde sieraden. Die stonden al een hele tijd op mijn wensenlijstje. Deze stijl vind ik fantastisch en ik zie ze regelmatig bij grote, bekende sieradenmerken voorbij komen.

Dit is mijn eerste nieuwe liefde! Een verstrengelde zilveren ketting.  Voor mij staan deze cirkels voor de band met Tess maar dit kan natuurlijk ook prima een geliefde of een vriend of vriendin zijn. Ik heb Tess haar naam aan de binnenkant laten graveren zodat ik hem naar kantoor als een ‘gewone’ ketting kan dragen. Zo draag ik voor mijn gevoel Tess altijd dicht bij mij, zonder dat je het overduidelijk kunt zien. De ketting kost €49,95 en dat vind ik voor een echt zilveren ketting van deze kwaliteit heel prima. De gravering wordt trouwens met de hand door eigenaresse Tanja gemaakt, en dat ziet er heel tof uit!
Verstrengelde sieraden
sieraden met een verhaal

En liefde nummer twee! Beide sieraden zijn nu nog los van elkaar te koop maar binnenkort ook als set, zo leuk! Hij maakt mijn outfit echt af. Ik kan hem prima combineren met m’n minimalistische DW horloge maar ook in zijn eentje is deze armband prachtig. Extra mooi vind ik trouwens het goede doel. Als je een KAYA sieraad koopt doneert Tanja een bedrag waardoor een kind in Gambia één week lang naar school kan. Je betaalt voor deze armband €44,95.

Zo draag ik de armband…

Maar zo kan ‘ie dus ook!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe sieraden? Ik vind ze juist in deze periode zo bijzonder en waardevol. Voor een ander zijn het op het eerste oog ‘gewone, mooie zilveren sieraden’ maar voor mij zijn ze heel bijzonder. Echt sieraden met een verhaal.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. 25 november 2017 / 06:21

  Mooi hoor!! Heel mooi dat een sieraad zo ook een mooie betekenis kan krijgen.

 2. 25 november 2017 / 06:53

  Hele mooie sieraden! Vind het heel classy, maar toch met een waardevolle betekenis. Mooi!

 3. bychristiana
  25 november 2017 / 07:36

  Inderdaad in deze periode voor jou extra speciaal en bijzonder. Vooral het armbandje vind ik erg mooi.

 4. 25 november 2017 / 19:14

  Ooooh wat gaaf! Ik heb ook een mooie ketting laten maken (bij een ander bedrijf) met de namen van mijn kinderen. Ik draag het nu nooit meer, ivm de pijn die de oudste veroorzaakt heeft.
  Ik zou denk ik nog wel 2 losse sieraden willen.

 5. 26 november 2017 / 05:55

  Heel mooi! Vooral ook omdat je er een betekenis aan hebt gegeven maakt het een heel waardevol sieraad.

 6. 26 november 2017 / 08:08

  Oh, ik vind ze prachtig. Ben dol op die strakke geometrische vormen. Goede keuze zeg! En een mooi verhaal erachter ook nog.

 7. 26 november 2017 / 09:41

  Heel mooi! Zeker met de betekenis erbij. Vind het ook mooi dat de gravering voor jezelf is een niet per se zichtbaar is! Daar houd ik ook meer van.

 8. 26 november 2017 / 20:29

  Zijn hele mooie sieraden inderdaad. Zeker leuk dat je ze kunt laten graveren met de naam van je kindje 🙂

 9. 27 november 2017 / 14:53

  Ik begrijp helemaal waarom je hier zo blij mee bent, is ook echt heel bijzonder. Daarnaast vind ik het ook echt super classy! Past overal bij en is gewoon heel chique. Liefs :-))