New! zilveren sieraden van Lucardi

Sieraden van Lucardi

Diamonds are a girl’s best friend toch? Mij maak je in elk geval altijd erg blij met mooie nieuwe sieraden. Helemaal als ze ook nog eens betaalbaar zijn.

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van Lucardi met de vraag of ik sieraden wilde uitzoeken. Natuurlijk hoefde ik daar niet over na te denken, graag! Welke vrouw wordt er nu niet vrolijk van een paar mooie glimmers?

Al meer dan 10 jaar geleden kocht ik mijn eerste zilveren ring bij het Lucardi filiaal in Deventer omdat sieraden bij deze juwelier gewoon lekker betaalbaar zijn. Aan mijn ene hand draag ik momenteel een subtiele goud met zilveren ring die ik van Jarno kreeg dus ik ging op zoek naar iets dat hier bij past. En dit is wat ik heb uitgekozen:

Sieraden van Lucardi

Het eerste sieraad dat ik heb uitgekozen is deze subtiele zilveren ring met een zirkonia. In het weekend draag ik graag opvallende sieraden maar door de weeks kies ik voor subtiel. En daar is deze ring het toppunt van toch? Super classy en vrouwelijk, I like! En hij kost maar €9,99!
Sieraden van Lucardi

En wat dacht je van deze driedelige ring? Hier ben ik ook super blij mee! Hij is net even iets breder maar toch weer subtiel. Hij kost €19,99.
Sieraden van Lucardi

Ik was van plan om de ringen apart van elkaar te dragen maar bij elkaar kan ook goed toch?
dsc02576

Tot slot zocht ik ook deze stalen slavenarmband uit. Meestal draag ik een gouden slavenarmband bij mijn Daniel Wellington horloge maar deze is helaas niet zo mooi meer. De armband is hol van binnen en daardoor zitten er enorm veel deukjes in 🙁 Dat is helaas vaak bij goedkope zilveren of gouden armbanden het geval. Deze slavenarmband van staal is massief en voelt daardoor een stuk zwaarder aan. Die gaat niet zomaar kapot! Hij is ook in het rosé verkrijgbaar en kost €19,99.
Sieraden van Lucardi

Wat vind jij van mijn nieuwe sieraden? Heb jij sieraden die je vrijwel elke dag draagt?

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Reacties

 1. Hennie
  1 december 2016 / 06:28

  Ik vind ze prachtig! Ik heb eenzelfde soort slavenarmband en draag hem bijna elke dag. Verveelt nooit!

 2. Babs
  1 december 2016 / 07:36

  Hartstikke mooi! Ik zoek eigenlijk nooit naar sieraden maar nu heb ik eindelijk een queste. Ik zoek nog iets moois voor op mijn kerstjurkje! Binnenkort weer even daar binnenlopen.

 3. 1 december 2016 / 07:58

  Wat een mooie items! Vooral die ring met zirkonia, mooi en subtiel

 4. 1 december 2016 / 08:41

  Erg mooi vind ik ze! De eerste is mijn favoriet!

 5. 1 december 2016 / 10:53

  Mooie sieraden heb je uitgekozen! De ring met het steentje vind ik echt perfect. Precies zoals je zegt, classy en vrouwelijk :).

 6. 1 december 2016 / 11:46

  Soms heb ik bij de Lucardi een beetje een kinderachtig beeld maar dit zijn toch wel echt hele mooie en chique items!

  • Natascha
   Auteur
   2 december 2016 / 18:35

   Daar kan ik wel inkomen Nicole maar hoeft dus niet perse 🙂

 7. 1 december 2016 / 15:20

  Hey Natascha,

  Super mooie sieraden! Ik vind dat Lucardi altijd mooie sieraden heeft 🙂 .
  De twee ringen vind ik echt super mooi, ook echt pretty als je ze combineert inderdaad!

  Liefs!

 8. 1 december 2016 / 20:46

  Wat een mooie sieraden en helemaal niet duur! Ik moet eerlijk bekennen dat ik vrijwel nooit bij de Lucardi naar binnen stap, zonde eigenlijk. xx

 9. Lisa
  2 december 2016 / 06:47

  Wat grappig dat je eerste aankoop bij Lucardi in Deventer is geweest, daar kom ik regelmatig haha! Ik vind je uitgezochte sieraden heel mooi: subtiel, vrouwelijk en toch eyecatchers. Heel tof! Liefs

 10. 3 december 2016 / 12:58

  Ik vind je ringen erg mooi! Ik koop altijd wat meer uitbundige sieraden, maar ook dit heeft zeker zijn charme.

 11. 5 december 2016 / 13:30

  Mooi! Ik had vroeger ook zo’n ring die uit drie ringen bestaat.
  Ik heb standaard 3 ringen om en in mijn oren ook altijd standaard wat oorbelletjes!