Nooit meer naar de pedicure?

zelf pedicure doen

Silk’n FreshPedi review. Hebben jouw voeten dringend behoefte aan een pedicurebehandeling? Maar heb je geen tijd of zin om naar een salon te gaan? Dan heb ik vandaag een geweldige tip voor je. Ik ontdekte laatst de Silk’n FreshPedi en met dit apparaatje doe je het gewoon helemaal zelf! Als een professional.

Silk’n FreshPedi review

Een elektrische voetvijl is natuurlijk niet nieuw. Een jaar of zeven geleden kocht ik mijn eerste van Scholl. Een prima apparaat maar eerlijk gezegd gebruik ik ‘m weinig meer. Het is prima om je eelt een beetje bij te schaven maar het resultaat is niet te vergelijken met wanneer ik bij een pedicure ben geweest.

Dat resultaat bereikte ik wél toen ik laatst de Silk’n FreshPedi uitprobeerde. Dit is een waterdichte elektrische eeltverwijderaar met 3 verschillende slijpschijven en een vacuümsysteem voor een knoeivrije behandeling. De Silk’n FreshPedi is verkrijgbaar in het zwart en mint en kost veertig euro. Daarmee kost ‘ie ongeveer hetzelfde als de meeste andere populaire eeltverwijderaars op de markt.

Silk'n Fresh Pedi review

De Silk’n FreshPedi levert 3 verschillende slijpschijven mee (fijn, medium en grof). Hiermee verwijder je in no time eelt van je voeten. Zelfs de wat hardnekkige stukken verdwenen als sneeuw voor de zon. Zonder dat ik ook maar een seconde het idee had dat ik té veel eelt weghaalde. Dit apparaat heeft 2 snelheidsstanden (laag en hoog) waarmee je tot 2200 rotaties per minuut haalt.

draaiende slijpschijven
De Silk’n FreshPedimet de medium slijpschijf
elektrische voetvijl
de fijne en grove slijpschijf

De Silk’n FreshPedi is volledig oplaadbaar met een USB-kabel via je laptop of stopcontact. Als je hem 100% hebt opgeladen kun je er zo’n 120 minuten gebruik van maken. Geen gedoe dus meer met batterijen die aan het begin van de lente ineens op blijken te zijn. Dit vind ik echt ideaal, want zo neem je hem ook makkelijk mee op reis.

Silk'n Fresh Pedi ervaringen

Maar wat ik misschien nog wel het meest fijne vind aan deze eeltverwijderaar is dat dit apparaat een ingebouwd vacuümsysteem heeft dat de dode huidcellen opzuigt. Je kunt je voeten dus ook gewoon op de bank behandelen, zonder dat er allerlei troep op de bank belandt. Ideaal! Liever het eelt verwijderen na een badsessie? Dat kan ook. Het apparaatje is waterdicht dus je kunt hem zelfs (kort) in bad gebruiken.

Waterdichte elektrische eeltverwijder

Kende jij de eeltverwijderaar van Silk’n al? Ben je na het lezen van deze Silk’n FreshPedi review net zo enthousiast geworden? Je koopt Silk’n op de website van het merk, Beautyfashionshop of Expert.

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.