Love it! | Skincare van Collistar

Collistar review

Dat ik gek ben op fijne smeersels is vast geen verrassing voor je als je vaker mijn blogs leest. Van die fijne huidverzorgingsproducten die je elke keer een luxe gevoel geven alsof je in je eigen welness staat. Één van die merken die me dat gevoel geven is Collistar. En verdient daarom vandaag een speciaal plekje in de spotlights.

Liefde voor dit Italiaanse merk

Via mijn Instagram account laat ik alle nieuwe beautyproducten die ik aanschaf zien, dus als je me daar volgt is de kans groot dat je hebt gezien dat ik flink wat producten van Collistar heb ingeslagen. Ik ben namelijk gek op dit merk! Het gebeurt niet zo vaak dat ik een relatief bekend merk uitgebreid in de spotlights zet (zonder een specifiek product te reviewen) maar ik wilde je graag mijn nieuwste aanwinsten van het merk laten zien. Want, die zijn zeker de moeite waard!

Wist je trouwens dat één van de eerste reviews die ik schreef de Collistar Magic Drops review was? Het is één van mijn best gelezen artikelen en nog steeds staat er een flesje in mijn badkamer. Net zoals een lekkere grote pot van de populaire flacon Collistar Talasso scrub. En daar kwamen afgelopen maanden een paar nieuwe favorieten bij:

ervaringen met collistar

Talasso scrub met anti-aging effect

Collistar heeft in haar assortiment meerdere soorten Talasso scrubs met elk hun eigen ingrediënten, geur en werking. De traditionele Talasso Scrub staat bekend om haar kruidige geur die niet iedereen kan waarderen maar wel zoveel liefhebbers en voordelen heeft dat ‘ie is uitgegroeid tot een klassieker. De Collistar Special Perfect Body Firming Talasso Scrub had ik al, nu heb ik daar variatie op besteld: één met anti-aging effect. Minstens net zo fijn! Eigenlijk vind ik alle Talasso scrubs fijn, het enige verschil dat ik zelf echt merk is het verschil in geur.

collistar scrub review

Talasso shower cream

Voor de liefhebbers van de traditionele Talasso geur heeft Collistar ook een talasso shower cream. Deze bevat shea butter, zoete amandel-, macadamia- en kukui plantaardige oliën, dus je kunt je vast voorstellen dat hij heerlijk voedend is. Het is een melk-achtige substantie met een fijne kruidige geur. Echt een fijne basic voor onder de douche, die je elke ochtend of avond weer dat luxe welness gevoel geeft.

collistar talasso shower cream review

Firming shower oil

Maar mijn persoonlijke favoriet voor onder de douche is de firming showe oil. Ideaal als je een droge huid hebt want hij is méga voedend. Hij heeft een zachte zoete kruidige geur en bevat allerlei zuivere olien en extracten zoals roos en linde. Voelt echt boterzacht aan op je huid, één van mijn musthaves voor onder de douche.

collistar firming shower oil review

Intensive firming cream plus

Na zoveel voedende doucheproducten heb je eigenlijk geen bodylotion meer nodig, maar als echte skincare junkie smeer ik mijn lijf na het douchen toch altijd nog even in. Met de intensive firming cream plus bijvoorbeeld. Deze lekkere grote pot bevat een ontzettend fijne crème met een fantastische geur. Het is één van mijn favoriete smeersels. Lekker voedend en mijn huid voelt veel steviger aan.

collistar intensive firming cream review

Sublime melting milk

Op dagen dat ik liever een wat dunner product wil smeren kies ik de laatste weken steevast de Collistar sublime melting milk. De geur is even heerlijk en de substantie net zo voedend als de wat dikkere bodycreme. Alleen dan wat dunner van structuur. Fijn voor in de zomermaanden.

collistar sublime melting

Een luxe beautymomentje voor jezelf

Waarom ik fan ben van deze producten is vast geen verrassing meer he? Stuk voor stuk verzorgen ze mijn huid goed, bevatten ze voedende ingrediënten en hebben ze een fantastische luxe geur. Collistar is geen goedkoop drogisterijmerk maar wat mij betreft absoluut de moeite waard om iets meer voor te betalen. De prijs/kwaliteit verhouding is goed, en ik krijg er elke dag weer een welness gevoel van. Een luxe beautymomentje, love it!

Een aantal van deze producten heb ik ontvangen, een aantal heb ik zelf gekocht. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 9 augustus 2021 / 06:33

  Die showeroil, daar ben ik nu wel heel benieuwd naar, ik kan me niet herinneren dat ik die ooit een keer eerder ergens gezien heb. Een tijdje geleden kreeg ik de sublime melting cream van Collistar in een enorme pot en die gebruik ik echt regelmatig, heerlijk vind ik die.

 2. 9 augustus 2021 / 11:12

  Nice! Ik ben zelf nog niet bekend met de skincare van Collistar en volgens mij mis ik toch echt wel iets als ik dit zo lees. Naar de firming shower oil ben ik het meest benieuwd naar.

 3. 18 augustus 2021 / 11:23

  Looking good! Ik ken eigenlijk zelf alleen de Talasso Scrub, heerlijk product. Ik ben ook wel erg benieuwd naar de rest.

 4. 20 augustus 2021 / 09:07

  Liefde voor dit mooie merk! Niet alleen de make-up maar ook de body producten zijn heerlijk om te gebruiken x