Love it! | Sleek True Colour lipstick Candy Cane

Sleek

I love felle lipsticks! Vandaag laat ik je Sleek True Colour lipstick Candy Cane zien omdat ‘ie gewoonweg super mooi is. Kijk je mee?

Review | Sleek True Colour lipstick Candy Cane

Deze lipstick is relatief klein, ‘slechts’ 3.5 gram. De vormgeving vind ik niet zo bijzonder; de standaard matte finish van Sleek. Nadeel aan deze lipsticks is dat je niet makkelijk kunt zien welke kleur het is. Nu heb ik maar één lipstick van Sleek, als je er meer hebt is het wat onhandig. De dop is ook relatief klein en draai je er iets schuin weer op. Hierdoor moet je erg oppassen dat je de lipstick niet beschadigd.  Doordat je de dop er schuin op doet wil ik in mijn haast nog wel eens ‘mis steken’. En dat zie je aan het uiteinde van de lipstick, die je terug vindt op de huls 😉

Sleek True Colour lipstick Candy Cane

Maar dat doet niets af aan de prachtige pigmentatie van deze lipstick, Wauw!

Sleek True Colour lipstick Candy Cane

En hier draag ik Sleek True Colour lipstick Candy Cane. De lipstick is iets vettig en waar de oliën en Vitamine E in de lipstick merk je dat hij je lippen echt verzorgt. Doordat dit product wat vetter is blijft de kleur natuurlijk iets minder lang zitten. Persoonlijk heb ik hier geen moeite meer, doordat de lipstick niet zo droog is zie je eventuele velletjes op je lippen nauwelijks.
Sleek True Colour lipstick Candy Cane

Is de Sleek True Colour lipstick Candy Cane fijn?

Dit is mijn eerste lipstick van het merk Sleek en ik ben fan! De Sleek True Colour lipstick Candy Cane is één van mijn favorieten. Candy Cane heeft een fijne textuur en de kleur is geweldig. Wat ik een extra plus vind is dat de lipsticks geen typische parfumgeur hebben en de toegevoegde vitamine E verzorgt tegelijkertijd mijn lippen.

De Sleek True Colour lipstick Candy Cane kocht ik in Spanje maar is in Nederland ook te bestellen. Bijvoorbeeld in de webshop van Misslipgloss voor  €5,95. En nog extra fijn; Sleek test haar make-up niet op dieren!

Heb jij al lipsticks van Sleek in je bezit? Ik ben stiekem al aan het speuren naar andere kleurtjes.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Comments

 1. Jasmijn
  24 juli 2014 / 06:58

  Prachtige kleur <3 De kleur staat je ook erg goed!

 2. 24 juli 2014 / 06:59

  Wauw, die kleur staat je echt super goed. Zelf ben ik ook dol op van die felle kleuren, dus ik zou hem zelf ook zo aan mijn collectie willen toevoegen. Daarnaast zijn de lipsticks van Sleek super fijn <3

 3. Yudeska
  24 juli 2014 / 07:24

  Hele mooie kleur, pretty! Ik ben gek op die hard roze kleuren, en hij staat jou geweldig

 4. Denise
  24 juli 2014 / 08:05

  Wat een prachtige kleur, staat je erg mooi ! X Denise

 5. 24 juli 2014 / 08:55

  De kleur vind ik ontzettend mooi en staat je ook prachtig!

 6. 24 juli 2014 / 09:25

  Wat een gave kleur, ben nu wel nieuwsgierig naar de Sleek lipsticks!

 7. 24 juli 2014 / 10:22

  Best een fel kleurtje.
  Toen ik hem zag dacht ik even: Wauw, fel!
  Maar als je hem op hebt, vind ik hem wel heel mooi.
  Sleek, here I come!

 8. Janneke | Beautyroad
  24 juli 2014 / 10:30

  Wauw wat een prachtig kleurtje!

 9. Melissa
  24 juli 2014 / 18:42

  Wat een fijne lipstick lijkt me dit. Wel jammer van de iets onhandige verpakking x