Sneak peak: Etos soft winter skin producten

Sneak peak: Etos soft winter skin producten

Hebben jullie de nieuwe Etos soft winter skin producten al gespot? Etos heeft groots uitgepakt en veel mooie nieuwe producten op de markt gebracht. Ik heb er een aantal voor je getest en kan je vast verklappen dat er mooie budget pareltjes tussen zitten!

Etos soft winter skin producten

Al jaren roep ik dat de eigen merk producten van Etos de moeite waard zijn. Ik vind het dan ook zó leuk dat Etos een nieuwe weg heeft ingeslagen. De nieuwe hand & body lijn bestaat uit maar liefst 5 verschillende handcrèmes en 14 verzorgende producten voor je lichaam. Ik kon ze natuurlijk niet allemaal testen maar dit zijn de producten die mij het meest aanspraken:

Etos BB bodylotion

De Etos BB bodylotion is een licht getinte bodylotion die je huid verzorgt maar ook gelijk een kleurtje geeft. Het is geen zelfbruiner maar een BB cream die je er na het douchen weer afspoelt. Ik gebruik wel vaker dit soort producten, alleen niet in de winter. Ik bedoel, niemand die het ziet toch? In de lente, wanneer je benen weer gezien mogen worden vind ik dit wel ideaal. De BB cream geeft je namelijk een kleurtje maar corrigeert ook oneffenheden. Deze tube van 350 ml kost €3.99.
Etos BB bodylotion

De Etos BB bodylotion ruikt heerlijk en bevat dus ook wat parfum. Verder zie ik in de ingrediëntenlijst siliconen, glycerine en Vitamine E. Let wel op dat je je lichaam niet te enthousiast insmeert. Er komt al snel een grote klodder uit de tube en de BB cream is vrij donker. Helaas is ‘ie voor mij te donker. Jammer!
Etos BB bodylotion
Etos BB bodylotion

Etos Uierzalf

Het volgende product is een stuk minder sexy hihi maar zou eigenlijk iedereen in huis moeten hebben: ouderwetse uierzalf! Mijn moeder had altijd al een pot uierzalf in huis, en deze van Etos vind ik een soort versie 2.0. Hij is multi functioneel want je kunt de crème gebruiken voor droge plekjes op zowel je lichaam, handen en gezicht. Voor een grote pot van 250 ml betaal je €2.49.
Etos Uierzalf

De uierzalf is lekker dik van structuur en ruikt frisser dan de ouderwetse versie die mijn moeder altijd in huis had. Ik denk dat dit komt door de calendula en kamille die Etos heeft toegevoegd. Deze pot staat standaard op mijn nachtkastje en maakt mijn huid heerlijk zacht. Fijn!
Etos Uierzalf
Etos Uierzalf

Etos voetverzorging voedende crème

De Etos voetverzorging voedende crème zit al weer een tijdje in het vaste assortiment en hoort dus eigenlijk niet bij de Etos soft winter skin producten. Waarom ik hem je dan toch laat zien? Hij is zó fijn! Een handige tube van 75 ml waar je €3.29 voor betaalt.
Etos voetverzorging voedende crème

Ik smeer mijn voeten ‘s avonds regelmatig in met deze crème. Vervolgens trek ik mijn sokken aan zodat de crème goed kan intrekken en de hele nacht zijn werk kan doen. Dat ziet er natuurlijk absoluut niet charmant uit hihi maar al na één nachtje voelden mijn voeten super zacht aan.
Etos voetverzorging voedende crème
Etos voetverzorging voedende crème

Etos Overnight Handserum

Het Etos Overnight Handserum is hét product uit deze collectie waar ik vooraf super nieuwsgierig naar was. Een verzorgend serum dat de conditie van je huid verbetert terwijl je slaapt. Dat klinkt veel belovend toch? En hij is ook nog eens harstikke betaalbaar, voor een flesje van 30 ml betaal je €2.95.
Etos Overnight Handserum

Het Etos Overnight Handserum bevat onder andere allantoïne, argan-olie en vitamine E. Ik zie ook alcohol in de ingrediëntenlijst staan, al staat er niet bij welk soort het is. Het flesje doseert heel subtiel want je hebt maar weinig van het serum nodig. Een klein beetje is genoeg, lekker zuinig dus!
Etos Overnight Handserum
Etos Overnight Handserum

Etos Body Butter to Oil

Last but not least: de Etos Body Butter to Oil. Dit is als je het mij vraagt toch wel het pareltje uit de collectie hoor! Deze bijzondere body butter is namelijk nieuw op de Nederlandse markt. De harde butter-textuur verandert door de warmte van je huid tijdens het aanbrengen en inmasseren in een rijke olie. Big like! Voor een pot van 150 ml betaal je €4,99.
Etos Body Butter to Oil

De structuur van deze Body Butter to Oil is zo bijzonder! Het is een soort harde boter die smelt als ‘ie warm wordt. Ik verwarm de body butter dan ook altijd in mijn handen voor ik mijn lichaam ermee insmeer. De combinatie van shea butter, cocoa butter, babassu olie en macadamia olie geeft de body butter een warme geur en maakt mijn huid heerlijk zacht. Big, Big like!
Etos Body Butter to Oil
Etos Body Butter to Oil

BeautyOpinie

Hoewel ik natuurlijk niet alle Etos soft winter skin producten kon testen is wat ik tot nu toe heb gezien veelbelovend. Het zijn fijne, basic producten die ook nog eens super betaalbaar zijn. Ze doen wat ze moeten doen, ja ik ben fan! De Etos Body Butter to Oil vind ik het fijnste product van deze vijf, mijn winter musthave.

Heb jij al één van de nieuwe Etos soft winter skin producten geprobeerd?

Een aantal van deze producten heb ik zelf gekocht, een aantal heb ik gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

13 Reacties

 1. Ibi
  26 januari 2017 / 07:08

  Een mooie uitdaging voor de Etos om de BB crème in nog een lichtere tint te maken.
  Je hebt helemaal gelijk dat die te donker is.
  Je hebt mij nu nieuwsgierig gemaakt naar deze producten die een hele betaalbare prijs hebben.
  Bedankt weer voor jouw review!!

 2. 26 januari 2017 / 08:18

  De body butter is heeeel fijn! En dat serum ook, zelfs mijn man gebruikt het soms haha

  • 27 januari 2017 / 20:11

   haha wat leuk, die van mij krijg ik nog niet zo ver 😉

 3. 26 januari 2017 / 09:13

  De uiercrème is absoluut fijn voor een erg droge huid. Heerlijke om je daar me in te smeren. Ik ben heel benieuwd naar het handserum en de body butter to oil. Lekker verzorgend!

 4. 26 januari 2017 / 09:33

  De body butter ga ik vandaag echt aanschaffen en de handserum is heerlijk!

 5. 26 januari 2017 / 17:56

  Die butter to oil lijkt me wel wat. Met Kamille in producten moet ik altijd uitkijken, ik schiet ervan in de bulten 🙂 en dat terwijl Kamille vaak juist als kalmerend wordt bestempelt.

  • 27 januari 2017 / 20:10

   Vervelend is dat he, als je ergens allergisch voor bent. Ik heb dat met noten, amandel… Blijft altijd opletten 🙂

 6. 26 januari 2017 / 19:07

  De body butter to oil lijkt me een heerlijk product! xx

 7. 27 januari 2017 / 11:41

  Lijken me allemaal fijne producten, ik heb ze nog niet geprobeerd.

 8. 29 januari 2017 / 05:58

  Wat een prachtige producten, vooral naar de Body butter ben ik erg nieuwsgierig!

  • 29 januari 2017 / 19:00

   Ik zou hem zeker even checken Natasja, hij is bijzonder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *