Sneak Peak: Limited Edition “It Pieces” van Catrice

Sneak Peak: Limited Edition “It Pieces” van Catrice

Heb jullie de Limited Edition “It Pieces” van Catrice al gespot in de winkels? Ik kocht een aantal items uit deze collectie en laat ze vandaag graag aan je zien. Kijk je mee?

Limited Edition “It Pieces” van Catrice

Sinds deze maand is de Limited Edition “It Pieces” van Catrice te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Nog tot en met maart kun je deze make-up producten kopen die in het teken staan van cushion & contour. De collectie bevat een oogpotlood, contouring blushes, lip cushion, ombré two tone lipsticks, mascara en een oogschaduwpalette. Ik heb niet alle producten gekocht, alleen die items die mij het meest aanspraken.
Limited Edition “It Pieces” van Catrice

18h Colour & Contour Eye Pencil

Het eerste product uit de Limited Edition “It Pieces” van Catrice dat ik spotte was het 18h Colour & Contour Eye Pencil. Een oogpotlood met een geïntegreerd slijpertje. De zwarte kleur 010 Me, My Black And I zit in de limited collection maar volgens mij zit dit potlood ook in andere kleurtjes in het vaste assortiment. Hij kost €2,39.
18h Colour & Contour Eye Pencil

Gewoon een simpel kohl potlood. Niets meer of minder maar hij blijft zitten als een huis. Een mooie basic!
18h Colour & Contour Eye Pencil

Light And Shadow Contouring Blush

Één van mijn favoriete producten uit de collectie: de Light And Shadow Contouring Blush. Er zijn twee kleuren verkrijgbaar, 020 A Flamingo in Santo Domingo en 030 Rose Propose. Beide blushes hebben een matte, donkere kleur aangevuld met een highlighter met subtiele glitters. Ze kosten €3,99 per stuk.
Light And Shadow Contouring Blush

Rose Propose bestaat uit een koele roze blush en idem highlighter. De pigmentatie is om u tegen te zeggen maar ik vind hem niet heel makkelijk aan te brengen omdat ‘ie vrij stroef is. Even opletten dus.

Op deze foto draag ik het oogpotlood en heb ik de blush en highlighter voorzichtig los van elkaar aangebracht.
Limited Edition “It Pieces” van Catrice

Lip Cushion

De Lip Cushion was hét product uit deze collectie waarvoor ik naar de winkel ging. Deze crèmige lipglosses bevatten namelijk avocado olie en dat vind ik altijd erg fijn in de wintermaanden. De Lip Cushion is verkrijgbaar in de kleuren 030 Coraline’s Crush en 040 Absolute Razz’Berry. Ik kocht ze beiden en betaalde €4,99 per stuk.
Lip Cushion

Door de verpakking te draaien vult de grote sponsapplicator zich langzaam met de gloss. Coraline’s Crush is een lieve, zacht roze kleur en Absolute Razz’Berry een kersenrode kleur. Ziet dat er niet grappig uit?
030 Coraline's Crush en 040 Absolute Razz'Berry
030 Coraline's Crush en 040 Absolute Razz'Berry

Deze lipglosses hebben een medium dekking en zijn behoorlijk sticky van structuur. Zolang je niet te veel van de lipgloss aanbrengt voelt het verzorgend maar breng je te veel aan? Dan word het een plakkerige boel wat er niet echt smakelijk uitziet. Let er dus op dat de sponsapplicator niet helemaal vol loopt.
Lip Cushion

BeautyOpinie

Ik vind dit een mooie, draagbare collectie! In het begin had ik mixed feelings over de lip cushion en dan vooral over de kleur Absolute Razz’Berry. Je moet namelijk zorgen dat je hem voorzichtig aanbrengt. Bij Coraline’s Crush is dat minder en daar heb ik dan ook veel plezier van. Het is een mooie everyday kleur en de avocadoolie is super voedend. De blush vind ik ook fijn, goed gepigmenteerd en mooi van kleur. Voor het oogpotlood loopt de beauty diehard misschien niet direct warm maar het is een fijn, basic product dat ook nog eens harstikke betaalbaar is. Ik ben fan!
Limited Edition “It Pieces” van Catrice

Naast de producten die ik kocht bevat de collectie 2 mascara’s, een oogschaduwpalette en drie kleuren Ombré Two Tone Lipsticks. De ombré lipsticks vond ik erg mooi maar kocht ik niet omdat ik bang ben dat ik het toch niet draag. En dat soort aankopen doe ik niet meer 😉

Is er iemand van jullie die ze wel gekocht heeft? Ik ben benieuwd hoe ze staan!

Volg:
Share:

16 Reacties

 1. 20 januari 2017 / 08:25

  Wat een mooie producten Natascha. Vooral de blush & highlighter combie vind ik super pretty staan! Naar de lip cushions was ik super benieuwd, jammer dat eentje wat tegenvalt. Ik vind allebei de kleurtjes overigens wel erg mooi!

 2. 20 januari 2017 / 08:29

  De countour blush zit er zeker heel mooi uit. Van de lipgloss weet ik niet echt moet vinden.

 3. 20 januari 2017 / 10:08

  Ik vind de lip producten zo mooi! Echt verassend!

 4. 20 januari 2017 / 13:05

  De blush is echt prachtig en de highlighter is best mooi. Zo jammer dat hij vrij stroef is. Je hebt ze heel subtiel aangebracht.

  • 21 januari 2017 / 12:55

   Dank je wel! Inderdaad ik breng mijn blush altijd vrij subtiel aan, dat vind ik persoonlijk het mooist 🙂

 5. manon
  20 januari 2017 / 15:05

  Ik vind de blush er heel erg mooi uitzien

 6. 20 januari 2017 / 17:04

  Mooie producten hoor, leuke items de blush is mooi

 7. 20 januari 2017 / 18:19

  Wat een mooie producten. Ik ben wel erg nieuwsgierig naar de lipcushions !

 8. 20 januari 2017 / 19:20

  De ombre lips kun je zien bij Beauty on the Farm (zij was niet erg enthousiast). Deze producten lijken mooier, die blush en highlighter vind ik erg mooi! Die lip cushions zijn niks voor mij, ik zou sowieso veel te veel hebben gebruikt. Malou x

  • 21 januari 2017 / 12:54

   Ik heb de site van Anna Gerrie inderdaad gezien. Ben blij dat ik de ombre lips niet heb gekocht haha want ze vallen precies zo uit zoals ik had verwacht. En da’s niet helemaal mijn ding 😉

 9. 20 januari 2017 / 19:25

  Mooie kleuren hoor! Ook de blush is prachtig!

 10. 6 februari 2017 / 17:37

  Mooie producten! Vooral de blush ziet er mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *