Sun Sprays met 3 SPF in 1 fles van That’so

That'so zonnebrand

Nu de zomer in aantocht is vind je hier de komende weken veel reviews van populaire en nieuwe zonnebrandcrèmes. Vandaag is het de beurt aan That’so zonnebrandcrème. Één flesje met daarin drie verschillende soorten SPF.

That’so zonnebrandcreme maar dan net even anders

Het Italiaanse merk That’so staat bekend om hun fijne self tan sprays maar ze verkopen ook producten die je beschermen tegen de zon. Droge olie sprays met drie soorten SPF in één flacon. Hoe dat kan?

Het idee achter de That’so zonnebrandcrème is dat je met één spray beschermd bent met factor 20. Spray je (kort daarna!) nog een keer? Dan wordt het een SPF 30 en met nog een extra spray een SPF50. Elk laagje erbij geeft je extra bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon.

That’so All In One Dry Oil Sun Spray SPF 20/30/50 | €25

De That’so All In One Dry Oil Sun Spray is dus een droge olie die je in no time aanbrengt. Deze flacon bevat 175 ml en met één spraytje heeft ‘ie de functie van een SPF 20, met twee sprays SPF 30 en met drie sprays een SPF 50. Uiteraard moet je de sprays dan wel direct achter elkaar aanbrengen en er geen uur tussen laten zitten.

Het idee hierachter is dat je met één product een SPF hebt dat geschikt is voor verschillende huidtypes. Gebruik jij liever een SPF 20 en je vriend een SPF 50? Dan ben je dus met één product klaar.

That'so All In One Dry Oil Sun Spray SPF 203050

Wat me als eerste opviel toen ik de That’so All In One Dry Oil Sun Spray aanbracht is de FAN-TAS-TISCHE geur. Hij brengt je onmiddellijk in vakantiestemming maar het betekent direct ook dat er wel een aanzienlijke hoeveelheid parfum in zit. Deze SPF breng je in een paar seconden aan, hij trekt snel in en is licht van structuur. Ik merk wel direct dat er ook alcohol in zit, de voedende avocado-olie en jojobaolie maken hem dan wel weer extra verzorgend.

All In One Dry Oil Sun Spray SPF 50/50+/50++ | €31

Heb je behoefte aan een nog sterkere SPF of zoek je er één die speciaal voor baby’s ontwikkeld is? Dan is er ook een All-In-One SPF 50. Ook deze bevat wel parfum, het verschil zit hem vooral in de hoogte van de factor.

Hieronder zie je de olie nog geen drie seconden nadat ik hem heb aangebracht: hij is in no time ingetrokken! Als ik de ingrediëntenlijst van de SPF bekijk zie ik dan ook dat alcohol denat bovenaan staat. De zonnefilters die zijn octinoxate, octocrylene, avobenzone en Uvinul a plus. Ongeveer halverwege de lijst spot ik parfum en daarna onder andere avocado olie en jojoba olie.

All in one aftersun – €18,00

Voor na het zonnen heeft That’so een aftersun in haar assortiment. Deze aftersun verkoelt de huid, hydrateert ‘m en kalmeert. Ook deze hoef je niet uit te smeren, ideaal! Extra fijn vind ik hem als je de fles in de koelkast zet, dan verfrist ie ‘nog een tikje meer. De menthol in de spray versterkt dat gevoel en de de combinatie met de geur van vanille en kokos maakt dit een favoriet. Niet alleen na het zonnen, ik gebruik hem deze zomer het liefst elke dag.

En, is de That’so zonnebrandcrème fijn?

Ik vind alle producten hierboven heel erg fijn in gebruik! De That’so All In One Dry Oil Sun Sprays brengen fijn aan, trekken snel in en niet geheel onbelangrijk: ze beschermen goed tegen de zon. Ik heb beide producten uitgebreid voor je getest en ben geen enkele keer verbrand. Zorg uiteraard wel dat je voldoende sprayt.

Wat ik alleen jammer vindt is de hoge hoeveelheid alcohol en parfum in deze producten. Bovendien ben ik persoonlijk niet zo’n fan van de zonnefilters octinoxate, octocrylene en avobenzone. Omdat ze aantoonbaar schade aanbrengen aan het milieu en ook voor mijzelf kies ik liever andere zonnefilters. Mocht jij daar geen moeite mee hebben dan is het echt een prima product want fijn in gebruik zijn ze zeker. Net zoals de aftersun, dat is een favoriet deze zomer.

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.