SuperTrash Portemonnee Wella

Supertrash

Een tassentic? Yes; guilty! Mijn tassen zijn het liefst zo groot mogelijk. Maar eerlijk is eerlijk; waar is dat voor nodig? Het belangrijkste dat ik bij me wil hebben als ik even de stad in ga zijn mijn pinpas, wat geld en natuurlijk mijn mobiele telefoon. En hiervoor vond ik het perfecte item van Supertrash! Supertrash Mijn grote hutkoffers en ik zijn één. Want zo heb ik altijd alles bij me (lees; overbodige rommel) en kan ik tussendoor ook nog even boodschappen doen (lees; niet doen, want zo gaat je tas kapot!) En natuurlijk lijk je een stuk slanker naast je grote tas. Maar mijn schouders en rug vinden dit allemaal wat minder prettig. Daarom ging ik op zoek naar een klein exemplaar waar alleen de belangrijkste dingen in passen. Officieel is dit een portemonnee dan wel telefoonhoesje; maar het is zoveel meer dan dat! De SuperTrash Portemonnee Wella is een clutch en speciaal ontwikkeld voor het meenemen van je mobiele telefoon. Supertrash Ik bestelde de SuperTrash Portemonnee Wella bij Smartphonehoesjes.nl. Een website waar je misschien alleen simpele telefoonhoesjes verwacht. En natuurlijk hebben ze die ook, maar toen ik het complete assortiment bekeek kwam ik al snel uit bij de telefoon wallets. Perfect om mee te nemen tijdens een avondje uit! Naast je telefoon is er ook alle ruimte voor een paar pasjes en zijn er verschillende vakjes waar je zowel munt- als briefgeld in kunt doen. Er zitten maar liefst zes vakjes in; ruimte genoeg dus. Mijn iPhone 5 past er in elk geval precies in. Supertrash De SuperTrash Portemonnee Wella is vrij simpel. Ik koos voor de zwarte variant; met een soort slangenleer reliëf en voorop groot het SuperTrash logo. Dit maakt het geheel net even wat anders en geeft het een luxe uitstraling. Supertrash De Wella Wallet is werkelijk prachtig afgewerkt, en voelt kwalitatief heel stevig aan. Uiteraard is ‘ie van echt leer. Ja, hier word ik écht blij van! Supertrash En hij ligt ook nog eens heel fijn in je handen, toch wel zo prettig als vervanger van een tas. Voor een telefoonhoesje is de Wella Wallet belachelijk groot; als clutch is hij perfect! Supertrash Dit is absoluut één van mijn favoriete items van het moment. Een hele classy way om mijn iPhone mee te nemen. Naast deze Wella Wallet van SuperTrash verkoopt Smartphonehoesjes ook speciale tasjes voor andere merken smartphones. Heb jij bijvoorbeeld een Samsung? Ze verkopen er ook mooie Galaxy Core Prime hoesjes of de Galaxy S5 Active case. Ik bestelde de SuperTrash Portemonnee Wella – Black & Pale Gold voor €58,95. Niet goedkoop, maar dit is kwalitatief wel een heel goed item. Hij is van echt leer, dus dan betaal je al snel wat meer. Ik vind dit product zijn geld in elk geval zeker waard. Ga jij het liefst voor een grote tas? Of heb jij aan een klein tasje voor je mobiele telefoon en geld genoeg?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Comments

 1. 6 maart 2015 / 07:34

  Wat een prachtige, klassieke en elegante portemonnee <3

 2. Sanae
  6 maart 2015 / 09:41

  Te mooi! Super chic. Geloof graag dat ie lang meegaat als die van leer is!

 3. saskia
  6 maart 2015 / 18:37

  ik vind hem echt heel erg leuk!!