Dit zijn de swimwear trends voor aankomende zomer

Dit zijn de swimwear trends voor aankomende zomer

De lente is begonnen, de zon laat zich weer wat vaker zien en de winkels liggen weer vol met rokjes, flipflops én bikini’s! Daarom vertel ik je vandaag over de laatste swimwear trends voor deze zomer.

Heb jij al een nieuwe bikini op het oog?

Ik weet niet hoe het met jou zit maar eerlijk gezegd moet ik er nog niet aan denken! De winkels liggen vol met de mooiste bikini’s en badpakken en bij alleen de gedachte al breekt het zweet me uit. Vooral die pashokjes vind ik echt afschuwelijk haha. Ik zie cellulitis op plaatsen waarvan ik niet eens wist dat het bestond, mijn huid is zó wit dat mijn benen licht geven en eigenlijk moet ik ook nog even snel wat extra lesjes RPM meepakken.

Oké, misschien overdrijf ik een beetje maar swimwear kopen is echt niet mijn favo hobby. Ik bestel daarom mijn bikini’s altijd online zodat ik het lekker thuis, op mijn gemak, kan passen. Vorig jaar bestelde ik mijn paarse bikini bij LASCANA bijvoorbeeld en schreef de blogpost het leed dat een bikini heet.

Summertime

Onze zomer vakantie naar Mallorca is inmiddels geboekt en natuurlijk wil ik dit jaar ook een nieuwe! Het viel me op dat de winkels al vol liggen met swimwear en de meest gangbare maten er ook al langzaam uit begonnen te raken. Tijd om mijn speurtocht in een stroomversnelling te brengen? Ik ging daarom bij LASCANA op zoek naar de swimwear trends zomer 2018 en denk dat ik mijn favoriete trend wel heb gevonden!

Dit zijn de swimwear trends voor aankomende zomer

 • De Ibiza summer trend is dé trend die mij het meest aanspreekt. Boho chique, ruffles, franjes, bloemen, kwastjes en kralen: I love it! Hiermee kom ik gegarandeerd in zomerse sferen. Je ziet aankomende zomer ook veel natuur printjes die wat mij betreft perfect in deze trend passen. Flamingo’s palmbladeren en exotische prints zijn het helemaal.
 • Kies je liever een meer ingetogen stijl? Dan kun je je hart ophalen bij de Retro trend. Polkadots roomwit, donkerblauw en rood nemen je mee terug in de tijd. En de bikini’s zijn aankomende zomer hoog uitgesneden!
 • De sportbra of halterbikini zie je aankomende zomer ook veel aan het zwembad. Ik kan me nog herinneren dat je deze sportieve bikini een paar of 15 geleden ook veel zag, toen had ik er namelijk ook één! Ideaal voor sportieve types want alles blijft lekker op z’n plek!

  Wat is jouw favoriete trend?

  Ik ben er nog niet helemaal uit.. Wordt het de bikini met franjes of het klassieke model? Ze zijn allebei tof. De klassieke stijl past het meest bij mij past waardoor ik me er ook goed in voel, denk ik. En dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste bij het kopen van een nieuwe bikini, ongeacht alle trends!

  Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 30 maart 2018 / 14:57

  De Ibiza trend vind ik ook zo leuk, al twijfel ik of ik daar nog mee kan lopen.. En slim natuurlijk om het online te bestellen, pashokjes vind ik ook een drama. Zeker met badkleding!

 2. 30 maart 2018 / 17:27

  Ik ga niet met trends mee, ik ben geen bikini type.
  Geef mij maar een badpak, verbergt die blubberbuik mooi!

 3. 3 april 2018 / 07:51

  Ik vind die zwart-witte halterbikini zo leuk! Zelf ben ik inmiddels in het stadium beland dat ik liever een badpak draag. Met alle overblijfselen van de zwangerschap (lees: KILO’s) voel ik me niet fijn in een bikini en wil ik anderen die aanblik graag besparen 😉 ;-).

 4. 11 april 2018 / 15:02

  Ibiza trend was vorig jaar er eigenlijk ook al. Dus daar ben ik wel blij mee! De bikini’s met draadjes zijn er om verliefd op te worden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.