TAG: ‘Would You Rather’

TAG: ‘Would You Rather’

Het is alweer even geleden dat de ‘Would You Rather’ tag rond ging. Ik vond dit een hele leuke tag om te lezen maar wilde hem niet overnemen omdat je hem op meerdere blogs zag. Toch vond ik hem zo leuk dat ik hem nu alsnog doe. De Would you rather Tag bevat een tiental vragen waarbij je steeds tussen 2 antwoorden een keuze moet maken. De vragen zijn natuurlijk beauty gerelateerd en erg lastig voor een Beautyblogger; want wat kies je als je moet kiezen tussen een foundation rand of clowneske blushes?

 • Slordig haar en mooie make-up of mooi haar en geen make-up?

De eerste keuze is voor mij niet heel moeilijk. Ik kies voor slordig haar en mooie make-up. Want hé; de messy look is toch in?!

 • Zou je liever je wenkbrauwen afscheren of je wimperhaartjes er uit trekken?

Deze keuze is een stuk moeilijker. Geen van beiden natuurlijk, wat een rare vraag! Maar als ik dan écht moet kiezen zou ik mijn wimperhaartjes eruit trekken. Wenkbrauwen bepalen denk ik toch net even wat meer je gezichtsexpressie. Maar dit blijft een onmogelijke vraag.

 • Wil je liever voor de rest van je leven alleen nog maar bij MAC shoppen, of liever bij Sephora?

Deze keuze is een stuk makkelijker: Sephora. Simpelweg omdat ze daar meer merken verkopen. Oh, wat mis ik deze winkel in Nederland!

 • De lipgloss/lipliner look óf een eighties permanentje?

Absoluut een eighties permanentje! De lipgloss/lipliner look zou verboden moeten worden als je het mij vraagt. Laatst zag ik toevallig nog een vrouw die dit had; sorry maar ik vind dit echt geen gezicht. Doe dan maar een eighties permanentje; daar valt wel wat leuks van te maken.

 • Liever een duidelijke foundation rand op je gezicht, óf te heftig aangebrachte blush?

Dit is alweer zo’n moeilijke keuze. Dan zou ik kiezen voor een té heftig aangebrachte blush. Kan natuurlijk ook niet, maar dat kun je het makkelijkst wegpoetsen.

 • MC Hammers Pants of een fietsbroekje?

Een MC Hammers Pants is in 95% van de gevallen echt heel onflatteus. Hoe lekker het dan ook mag zitten, ik ga er de deur niet mee uit. Daarom kies ik het fietsbroekje; I love RPM/Spinning!

 • Liever een te oranje mislukte spray tan of duidelijke tan lines die je niet kan verbergen?

Hier kies ik absoluut voor duidelijke tan lines. Persoonlijk vind ik het niet zo heel erg als je bikinibandjes te zien zijn als je terug komt van vakantie. Een mislukte spray tan is een stuk erger. Ik snap zowiezo niet dat er mensen zijn die dat oranje/bruine mooi vinden. Nee, ik zie er liever niet uit als een Umpa Lumpa.

 • Wil je liever een slecht kapsel of een lelijke haarkleur?

Oei, dit is lastig voor iemand die slechts een enkeling aan haar haar laat komen! Ik zou kiezen voor een lelijke haarkleur omdat je dit kunt verven. Het lijkt me zo erg als je haar helemaal verknipt is!

 • YouTube weg of Twitter weg?

Ha, eindelijk een makkelijke. Hoewel ik met mijn blog weinig op YouTube zit, gaat toch Twitter de deur uit. Ik kijk namelijk erg graag naar YouTube filmpjes en luister er mijn muziek. En ik zou graag ook meer filmpjes maken voor mijn Blog. Misschien toch maar gewoon over mijn onzekerheid heen zetten.

 • Zou je liever je make-up kwasten voor altijd opgeven, of mascara?

Dan doe ik mijn make-up kwasten de deur uit. Producten als foundation kan je met je handen aanbrengen maar zonder mascara kan ik echt niet. Sterker nog; ik gebruik liever alleen een beetje mascara en verder niets dan andersom.

Hopelijk vonden jullie het net leuk om te lezen als ik dit vond op andere blogs. Helaas weet ik niet meer wie de originele bedenker is anders had ik hem of haar natuurlijk genoemd!

Foto via Shutterstock

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. Oum Feerozah
  16 juli 2014 / 05:53

  Wat een grappige vragen, leuke antwoorden geef je!

 2. Jaimy en Laura
  16 juli 2014 / 07:05

  Wat een leuke tag is dit!

 3. 16 juli 2014 / 08:25

  Haha echt een onmogelijke tag. Zelf ben ik zo slecht in kiezen, ik zou deze nooit kunnen invullen!

 4. Jasmijn
  16 juli 2014 / 08:56

  Hele leuke tag, je hebt hem ook leuk ingevuld 🙂

 5. saskia
  16 juli 2014 / 09:18

  Leuk ingevuld en haha geweldig met de oompalumpas erbij!!

 6. 16 juli 2014 / 11:13

  Aah deze tag is super! Misschien neem ik hem over 😀

 7. iiiThinkPink
  16 juli 2014 / 14:26

  Leuk om te lezen!

 8. 17 juli 2014 / 21:42

  Superleuke tag! Wel echt lastige vragen hoor pfoe..

 9. Pingback: Het Grote Tag overzicht; vragenlijstjes die je op je blog vrij kan overnemen - Bloggerslijst