Vijf keer tassentrends voor dit najaar

Vijf keer tassentrends voor dit najaar

Tassentrends najaar/winter 2022: Een nieuw seizoen is bijna aangebroken en daarmee is het ook tijd voor een garderobe update! M’n jas inclusief sjaal hangt alweer aan de kapstok, ik heb een paar nieuwe enkellaarsjes gescoord en alle vesten en truien komen ook weer tevoorschijn. Bij jou ook? Vergeet dan niet je tas, want die kan je herfstoutfit helemaal afmaken. Daarom vertel ik je vandaag wat de vijf grootste tassentrends van najaar 2022 zijn.

Tassentrends najaar/winter 2022

 • Groot, groter, grootst
  Aankomend seizoen hoef je niet bang te zijn dat je tijdens je rondje boodschappen door de stad meer hebt gekocht dan in je tas past. Je (tote) handtas mag deze herfst groter dan groot zijn! Zo groot dat je er al je kantoor must-haves in kwijt kunt maar er ook een weekendje mee weg kunt. Ik ben gek op deze trend, al vraag ik me af of ik daar niet binnenkort op terug kom. Wanneer ik bij de kassa sta bijvoorbeeld en voor de honderdste keer mijn portemonnee niet kan vinden.
 • Dikke kettingen en riemen
  Ook de kettingen en riemen aan je schoudertas zijn dit seizoen groot, groter grootst. Chains zijn al jaren populair (ook dit seizoen weer op je schoenen!) maar dit jaar zijn ze verreweg van subtiel. Ze worden gebruikt als schouderband maar ook als versiering. En denk dan niet klein maar groot. De kettingen en riemen zijn dit jaar écht aanwezig.
 • Cosy, fluffy en aaibaar
  Als ik aan de herfst denk, denk ik ook aan zachte stoffen; sjaals, uggs en teddycoats. De cosy jassen zie je aankomende herfst en winter weer volop, en deze keer inclusief matching tas. Een super leuke trend alleen of ‘ie praktisch is in ons regenachtige landje? Dat vraag ik me af. De gewatteerde tas is dan denk ik praktischer, past ook bij de jassentrend van aankomende herfst én bovendien helemaal hip.
 • Halve maan
  Tot slot is er ook één vorm die je aankomend seizoen veel gaat zien en dat is de halve maan. Deze tas doet me denken aan mijn pubertijd omdat ik toen ook al zo’n handtas had. Je zag deze tas bij de grote designers dus het duurt vast niet lang meer voor ‘ie ons straatbeeld siert. Of de bowlingtas, ken je die nog? Is ook terug van weggeweest!

  Wat vind jij van de tassentrends najaar/winter 2022?

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.