Mijn terugblik op een turbulent en bijzonder 2016

Mijn terugblik op een turbulent en bijzonder 2016

2016, wat was je een bijzonder en turbulent jaar!

Het leuke aan het bijhouden van een blog is dat je zelf ook nog eens even terug kunt lezen wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurd is. Of het jaar ervoor zelfs! Vorig jaar rond deze tijd schreef ik ook al een blog waarin ik terugblikte op 2015. Een jaar waarin ik een huis kocht met Jarno en vooral op persoonlijk vlak heel wat hoge en dieptepunten meemaakte. Dit jaar verhuisden we naar het huis dat we in 2015 kochten maar het aller- aller mooiste uit dit jaar was de geboorte van Tess!

De geboorte van Tess

Als je mij aan het begin van het jaar had verteld dat mijn leven er uit zou zien zoals nu het geval is had ik je waarschijnlijk niet geloofd. Eind februari kwamen Jarno en ik erachter dat ik zwanger was en in oktober was ons meest kostbare bezit ineens daar. Er is weinig dat zoveel indruk op mij heeft gemaakt als mijn zwangerschap. Eerlijk is eerlijk, ik vond het niet altijd een pretje. Ik ben het grootste deel van die 9 maanden misselijk geweest, kon me slecht concentreren en die dikke buik zat me soms ongelooflijk in de weg. Gemaakt om zwanger te zijn? Nee, dat geldt niet voor mij haha.

Toch was het ook het meest bijzondere wat ik ooit heb mogen meemaken. Dat getrappel in je buik en het idee dat er een mini mensje in je groeit, dat is zó bijzonder. Net zoals de bevalling trouwens. Ben je zwanger en zie je tegen de bevalling op? Mail me dan eens want ik heb een heel geruststellend verhaal voor je haha. Het was niet de meest pijnloze dag van het afgelopen jaar maar het viel me reuze mee. Ik heb nog nooit zoveel vertrouwen gehad in mijn eigen lijf én mind. And I did it ladies! De meest bijzondere dag uit 2016, de dag dat lieve kleine Tess ter wereld kwam.

Ontwikkelingen op het werk

Naast mijn blog werk ik op een marketing- en communicatieafdeling bij een financiële instelling. Vijf jaar geleden begon ik daar maar na 2 jaar werd mijn contract niet verlengd in verband met reorganisatie. Anderhalf jaar later zochten ze toch tijdelijk extra ondersteuning en omdat ik het er altijd zo onwijs naar m’n zin heb gehad ging ik terug. In januari van dit jaar hoorde ik dat mijn tijdelijke opdracht verlengd werd tot mei 2017. Alleen werd er het afgelopen jaar nóg verder gereorganiseerd waardoor ik aan het einde van mijn zwangerschap te horen kreeg dat het na mei echt ophoudt. Misschien is het tijd om het roer om te gooien? Ik wil graag eens in een andere branche werken.  Ik ben benieuwd wat er in 2017 op mijn pad komt, ik houd je op de hoogte!

Ontwikkelingen op BeautyOpnie

Ook voor BeautyOpinie was 2016 een bijzonder jaar. Het was het jaar waarin mijn bezoekersaantallen flink groeiden, ook al ging ik van elke dag naar om de dag een nieuwe blogpost. Er waren behoorlijk wat bedrijven en PR bureaus die mijn blog wisten te vinden. Ik kreeg meerdere uitnodigingen voor pers events en de pakketbezorgster wist mijn huis regelmatig te vinden. Tof toch? Daar ben ik heel erg trots op! Mag ik dat zeggen? Ja toch?!

Ik kan wel zeggen dat ik niet blog voor de gratis producten en dat is absoluut gemeend. Ik kan beter een paar uurtjes extra werken en de producten zelf kopen 😉 Ik steek ontzettend veel tijd en energie in mijn blog en kan er bij lange na de hypotheek niet van betalen. Aan de andere kant, ik noem mezelf niet voor niets een beautyholic. Ik ben gek op de nieuwste crèmes, make-up en kleding. Dus als ik die mag ontvangen word ik daar gewoon héél erg vrolijk van.

Net zoals jullie lieve berichtjes! Het afgelopen jaar ontving ik bijna 2000 berichtjes van jullie waarvan lieve Babs, Hilde, Jolanda en Astrid het vaakst een reactie achterlieten. Leuk meiden, ik hoop dat we elkaar in 2017 (weer) in real life mogen ontmoeten.

Bedankt 2016

Bedankt 2016, je was het meest turbulente maar ook het meest bijzondere jaar tot nu toe. Bedankt lieve Jarno, familie, vrienden en vriendinnen voor een geweldig jaar! En niet te vergeten: jij ook bedankt! Bedankt dat je mijn blogposts het afgelopen jaar de moeite waard vond om te lezen. Of je dat nu elke keer deed of gewoon lekker af en toe. Het blijft bijzonder.

Ik wens je veel liefde, gezondheid en geluk toe en hoop je in het nieuwe jaar weer te zien.

Enjoy!

Volg:
Share:

14 Reacties

 1. 31 december 2016 / 08:25

  Super leuk om terug te lezen, jij hebt er ook een prachtig, maar inderdaad turbulent jaar op zitten. Wat jammer dat je contract niet verlengd wordt, ik hoop dat er een hele mooie nieuwe uitdaging op je pad komt. Bedankt voor al het moois wat je met ons gedeeld hebt. Ik reageer dan niet op ieder artikel (meestal niet als ik het op mijn telefoon lees, iets met te kleine toetsjes en/of te dikke vingers, hihihi!), maar ik lees trouw alle artikelen. Een heel mooi 2017 gewenst!

  • 31 december 2016 / 09:39

   Dank je wel lieve Natas! Geeft niets hoor, heel herkenbaar hihi ik heb exact hetzelfde. Ik wens jou ook alle goeds toe en misschien mogen wij elkaar in 2017 ook weer eens ontmoeten bij een event!

 2. 31 december 2016 / 09:06

  Je hebt er inderdaad een best heftig jaar op zitten. Ik ben ook blij je te hebben leren kennen dit jaar. (Althans online en niet in real life). Ik wens je het beste toe in 2017!

  • 31 december 2016 / 09:39

   Dank je wel lieve Tania, geheel wederzijds. Ik wens jullie ook het allerbeste x

 3. 31 december 2016 / 09:26

  Wat een mooi artikel! Ik wens je een fijne jaarwisseling en een gelukkig 2017 🙂

 4. 31 december 2016 / 11:17

  Op naar het beste volgens jaar! Geniet van de jaarwisseling en dat volgend jaar minstens even mooi als dit jaar mag gaan worden xxx

 5. 31 december 2016 / 14:26

  Kan me wel voorstellen dat een zwangerschap (en geboorte) heel bijzonder is en veel indruk op je maakt. Klinkt als een fijn jaar met hele mooie hoogtepunten 🙂

 6. 31 december 2016 / 16:32

  Ik heb bij jou soms echt het gevoel alsof ik m’n eigen blog lees, alleen heb ik geen dochter hahaha. Kan me voorstellen dat de geboorte heel veel impact heeft gehad in je leven. Geniet van je 2017 en fijne jaarwisseling! x

 7. 31 december 2016 / 17:15

  Een goed uiteinde en op naar een fijn en gezond 2017

 8. 3 januari 2017 / 16:02

  Mooi om te lezen, ben benieuwd wat er qua werk op je pad komt! En mocht ik ooit zwanger raken, dan ga ik je zeker eens mailen, want zwanger zijn lijkt me prachtig, maar de bevalling zelf toch iets minder 😉 xx ♥

 9. 7 januari 2017 / 15:13

  Mooi hoe een leven ineens zo verandert met de komst van een kleine. Niet dat je dan persé je leven anders indeelt, maar het heeft toch zoveel impact op je doen en laten ineens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *