The Body Shop adventskalender 2020 unboxing

Unboxing the body shop adventskalender big

Het aftellen is begonnen, de eerste kerstbomen staan al en de adventskalenders vliegen je om de oren. Is het je trouwens wel eens opgevallen dat ik er daarvan nog nooit één gereviewd heb? Dat is simpelweg omdat ik er maar weinig heb gezien waarvan ik de inhoud in verhouding vind met de prijs die je ervoor betaalt.

Review | The Body Shop adventskalender 2020

Tot vandaag dan dankzij deze The Body Shop adventskalender 2020 unboxing! De adventskalenders van TBS zijn één van de weinige waarvan de inhoud me al jaren aanspreekt. Vooral omdat ze producten bevatten die je ook écht kunt gebruiken en ze zien er super feestelijk uit.

Dit jaar zijn er drie soorten:

 • Klein: Make It Real Together Advent Calendar, €50
 • Medium: Make It Real Together Big Advent Calendar, €90
 • Groot: Make It Real Together Ultimate Advent Calendar, €130
Make It Real Together Big Advent Calendar

Met Fier

Wat ik bovendien heel tof vind is dat de adventskalenders van The Body Shop dit jaar geïllustreerd zijn met personages die tijd doorbrengen in knusse, kleurrijke huisjes in Brighton, waar TBS is opgericht. De personages laten zien wat het betekent om een moderne familie te zijn en samen liefde te verspreiden. Een prachtige gedachte in deze tijd.

Bovendien doneer The Body Shop deze kerst een deel van alle transacties aan organisaties die zich inzetten voor vrouwen die het hardst zijn getroffen door de schaduwcrisis van Covid-19. In Nederland doet TBS dat met Fier, een organisatie die zie richt op het opvangen en behandelen van slachtoffers van huiselijk geweld.

Make It Real Together Big Advent Calendar The Body Shop review

Inhoud TBS Make It Real Together Big Advent Calendar

In deze The Body Shop adventskalender 2020 unboxing zie je de middelste versie: de Make It Real Together Big Advent Calendar. Dat ‘ie er super feestelijk en luxe uitziet lijkt me wel duidelijk. Maar hoe zit het met de inhoud? Stiekem toch wel het allerbelangrijkste.

Wil je de kalender zelf kopen en verrast worden door de inhoud? Stop dan nu met lezen! Want dit is de inhoud van de Make It Real Together Big adventskalender 2020:

TBS Make It Real Together Big Advent Calendar inhoud

De kalender bevat drie heerlijke maskers; het Vitamin C Glow Sheet Mask, Vitamin E Quench Sheet Mask en het Seaweed Balance Sheet Mask.

En ook het populaire Banana duo mag niet ontbreken; een heerlijk ruikende shampoo en conditioner.

Voor in de badkamer; douchegels in de geuren Mango, Grapefruit en British Rose en twee bubble bars.

douchegels tbs adventskalenders

En natuurlijk fijne smeersels! De bekende handcremes in de geuren Coconot en Sheaboter en de heerlijke vitamine E moisture cream en face wash. Natuurlijk ontbreken de bodybutters niet; een kleine in de geur aardbei en een full size verpakking Almond Milk & Honey Soothing & Restoring.

mooie adventskalender

Twee lip butters; kokos en mango.

lipbutter the body shop

Een prachtige matte lip liquid in een kleur die vrijwel iedereen staat.

The Body Shop adventskalender 2020 unboxing

Om tijdens de feestdagen even te ontspannen en je huid extra aandacht te geven bevat de kalender twee maskers; het Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask en Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask.

Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask ervaringen

En tot slot de ‘opvul’ cadeautjes die ik eigenlijk niet zo mag noemen. Het zijn stuk voor stuk producten die vrijwel iedereen kan gebruiken en bovendien zitten er geen tot weinig ‘opvul’ cadeautjes in. Je weet wel, van die onverkochte rommel die bedrijven niet verkocht krijgen en daarom maar in hun adventskalenders stoppen.

Een fijne douchepuff (kun je nooit genoeg hebben), een nagelvijl (ook altijd bruikbaar) en een haarband. Mocht je die laatste nou nooit dragen, tijdens het gebruik van één van de maskers zijn ze super handig.

opvul kadootjes the body shop adventskalender

Wat vind jij van de inhoud van de The Body Shop adventskalender 2020? En heb je zelf een adventskalender gekocht? Of ga je dat nog doen?

Ik heb dit product ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 6 november 2020 / 09:03

  Ik vind dit Adventkalenders van The Body Shop echt geweldig. Ik heb zelf de grootste variant en die lijkt er qua inhoud wel een beetje op, enkel zijn de producten full size. Deze is ook erg leuk!

 2. 7 november 2020 / 10:08

  Vind het een hele mooie adventskalender ook qua vormgeving en gedachte. Maar ben er nog niet over uit of ik ’em (of überhaupt een adventskalender) ga kopen.

 3. 7 november 2020 / 11:32

  Mooi is ‘ie! Ik vind inderdaad ook dat de adventskalenders van The body shop heel goed geprijsd zijn en een echt mooie en bruikbare inhoud hebben. Ik heb momenteel ook diverse producten uit mijn kalender van TBS in gebruik.

 4. 7 november 2020 / 16:31

  Ik heb deze ook en vind hem fantastisch! Echt zo’n goeie inhoud en zo weinig opvulcadeautjes! Ik vond de vijl een typische opvulcadeautje, maar hij ziet er wel erg leuk uit. Prachtige foto’s heb je ook gemaakt!

 5. 9 november 2020 / 12:34

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt. Ben elk jaar fan van de adventskalenders van The Body Shop! Ik heb al eens gespiekt in de mijne, maar toch nog niet volledig uitgepakt!