New! | De schattige Essence & the lovely little things collectie

& the lovely little things

Heb je al gehoord dat sinds 1 oktober de producten van Essence ook te koop zijn bij 40 Etos filialen? Vanaf vandaag hoef je dus niet per se meer naar het Kruidvat of Trekpleister voor de producten van dit leuke budget merk. Tussen de standaard producten vind je tot en met december de trend collectie & the lovely little things collectie waarin betoverende verhalen over die speciale kleine momenten die je blij maken centraal staan. Ik vond de producten zo schattig dat ik ze je graag laat zien.

Essence & the lovely little things

Essence & the lovely little things is speciaal op de markt gebracht om de samenwerking met Etos te vieren en feestelijk is deze collectie zeker! Ik kan je helaas niet alle producten laten zien. Sommige producten zijn ook in andere kleuren verkrijgbaar én er is ook nog een speciaal face palette met daarin blushes, highlighters en bronzers. This girl can’t have everything 😉
& the lovely little things review

Essence & the lovely little things nagels

Als er één budget merk is waarvan ik de nagellakjes fantastisch vind, is het wel Essence. De Essence & the lovely little things collectie bevat 4 kleurtjes: & my milky coffee is een off white witte nagellak, & my satin puddle is een lieve peachkleur en & my flaky caty een parelmoerlak met flakes erin. Mijn favoriet van deze vier is & my matt hat, helemaal mijn kleur! En de prijs is ook mijn ding, ze kosten namelijk maar €1,69 per stuk,
essence & the lovely little things nagellak

Vind je alleen nagellak wat saai? De Essence & the lovely little things bevat ook snoepige nagelstickers die €1,39 per vel kosten. Er zit er ook eentje bij met Shopping is always a good idea hihi.
nagelstickers

… & you smile

Een lippenbalsem is natuurlijk ook onmisbaar in een winterse trend collectie. Verkrijgbaar in 2 kleuren waarvan dit … & you smile is. Een zachte roze kleur die je bijna niet terugziet op je lippen maar de zachte aardbeiengeur ruik je wel. Yum, snoepig! De lippenbalsems kosten €2,39 per stuk.
… & you smile

Het pronkstuk uit deze collectie vind ik het oogschaduwpalette met de naam … & my BFF on the phone. Dit is een perfect palette voor die everyday moments. Mooie, lichte nude kleuren en een zwarte oogschaduw die ook écht zwart is. Er zijn trouwens nog 2 andere kleurcombinaties die wat donkerder maar zeker niet minder mooi zijn. De pigmentatie is prima en voor €4,99 vind ik dit een aanrader!
… & my BFF on the phone
Essence & the lovely little things oogschaduw

Heb jij Essence al in de Etos filialen gespot? Ik heb het zelf helaas nog niet gezien want jammer genoeg heeft niet elk filiaal een schap staan. Ben je benieuwd bij welke filialen je terecht kunt? Open dan de winkellijst van Essence eens, daar staan ze voor je op een rijtje!

Ben jij van plan iets te scoren uit de Essence & the lovely little things collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. 26 oktober 2017 / 04:32

  Ik vind dit zo’n goede ontwikkeling en de introductie collectie zo leuk. Ik ga zeker even naar de Etos hier in de buurt die het verkoopt om te kijken.

 2. 26 oktober 2017 / 04:33

  Ik vind de producten en met name de nagellak echt schatjes om te zien. De oud roze kleur is echt zo’n tijdloze klassieker. Pretty! Maar voel me wel een beetje te oud als ik zo naar de vormgeving kijk. Maar dat ben ik natuurlijk ook 🙂

 3. 26 oktober 2017 / 06:03

  Vind ze heel schattig om te zien, vooral voor de jonge doelgroep! Tof gedaan 🙂

 4. 26 oktober 2017 / 07:11

  Wat schattig! Een paar jaar geleden had ik dit helemaal fantastisch gevonden haha 🙂

 5. 26 oktober 2017 / 07:13

  Leuke producten zijn het he?! Ik vind de nagellakjes zo leuk

 6. bychristiana
  26 oktober 2017 / 08:00

  Ah ja, wat een leuke toevoeging aan het Etos assortiment en het zijn zulke schatjes. Alhoewel ik me hier wel een beetje te oud voor voel haha;-)

 7. 26 oktober 2017 / 16:01

  Wat een super schattige collectie! Ook tof dat Essence nu ook bij de Etos te krijgen is 🙂

 8. 26 oktober 2017 / 19:31

  Wat bijzonder dat ze nu ook bij Etos verkrijgbaar zijn! Die flesjes nagellak zijn echt super schattig, vooral de peach kleur. En die stickers zijn ook tof, ik heb het wel eens geprobeerd maar ik bakte er niks van. Leuk voor een herkansing 🙂

 9. 27 oktober 2017 / 11:27

  Ik heb het oogschaduw palette wel gespot, de rest nog niet! Ziet er allemaal inderdaad heel schattig uit!

 10. 27 oktober 2017 / 17:11

  Ik merk dat ik van Essence nog maar weinig koop. Hennie zegt wel dat ze oud is, maar is net droog achter haar oren . En dat is bij mij wel het gevoel, meer voor de jeugd.

 11. 29 oktober 2017 / 06:49

  Wat een schattige verpakkingen zeg! Ik heb van de week ook gelijk gekeken bij mijn etos maar daar hebben ze het helaas niet 🙂 Dan maar door met het kleine schapje bij mijn kruidvat haha