Therme Cleopatra’s Secrets

Therme Cleopatra’s Secrets

Vandaag laat ik je de aller nieuwste Therme producten zien die in het teken staan van de mysterieuze Cleopatra’s Secrets. Én misschien wel het leukste, je kunt de complete productlijn winnen!

Wie van jullie is er wel eens in Egypte geweest? Ik helaas nog nooit maar het lijkt me een prachtig land. Vooral de Nijldelta en de piramides zou ik graag eens in het echt bewonderen. De rijke geschiedenis van dit land vind ik heel bijzonder en als je aan die geschiedenis denkt, denk je natuurlijk ook aan Cleopatra! Deze vrouw wordt al eeuwen bewonderd om haar schoonheid, bijzondere gaven en geheimen.

Therme Cleopatra’s Secrets

Cleopatra had een aantal bijzondere schoonheidsrituelen. Ze sliep bijvoorbeeld met een gouden masker, deed melk en honing in haar bad en gebruikte zeezout om te scrubben. Ik snap wel waarom Therme deze bijzondere vrouw als middelpunt nam voor haar nieuwe lijn. Honing, Aloë vera en arganolie zijn de basis van de Therme’s Cleopatras’s secret, de allernieuwste wereldkuur. Alle producten hebben een zoete geur van honing, bloemen en perzik. Én een subtiele gouden shimmer!
Ervaringen Therme Cleopatra's Secrets

Mijn ervaringen met Therme Cleopatra’s Secrets

Cleopatra’s Secrets Foaming Shower Gel

Het eerste product dat ik je wil laten zien is de foaming showergel. Ik weet dat veel van jullie gek zijn op doucheschuims, en dit is ook weer zo’n topper hoor! Net zoals de andere shower foams van Therme die ik je eerder liet zien, alleen vind ik deze geur nóg fijner. Ik denk dat dit wel mijn favoriet is uit alle wereldkuren van Therme. Hij is zoet, fris en kruidig tegelijkertijd. Yum! Voor een verpakking van 200 ml betaal je €7,45.
Cleopatra's Secrets Foaming Shower Gel

Cleopatra’s Secrets Shower Scrub & Cleopatra’s Secrets Shower Satin

De matching douchescrub en douchegel uit deze lijn zitten in fijne tubes van 200 ml waarvoor je €8,95 betaalt. Beide producten bevatten een subtiele shimmer en hebben de friszoete geur van honing, bloemen, perzik en sinaasappel. De scrub is heel mild en perfect voor je als je niet van al te harde scrubs houdt.
Cleopatra's Secrets Shower Scrub

Cleopatra’s Secrets Shimmer Body Butter

Cleopatra’s Secrets Shimmer Body Butter zit in een grote pot van 250 ml en kost €9,95. Hij is heel geschikt voor de droge huidjes onder ons vanwege de grote hoeveelheid sheaboter en andere verzorgende ingrediënten. Hij ruikt trouwens ook fijn, weer die zoete combi van honing en perzik, yum! Dat betekent natuurlijk wel dat deze body butter een behoorlijke hoeveelheid parfum bevat.
Therme Cleopatra’s Secrets

En die subtiele shimmer? Dat is er eentje die je ziet als de zon op je huid schijnt zonder dat je eruit ziet als een discobol. Dit is een heel mooi effect, leuk als de rokjes weer uit de kast kunnen!
Therme Cleopatra’s Shimmer Body Butter

Cleopatra’s Secrets Shimmer Oil

Wil je liever iets meer shimmer? Dan is de bodyolie een tof product. Deze shimmer oil zit in een simpele flacon van 100 ml die €8,99 kost. Therme Cleopatra’s Secrets Shimmer Oil is een natuurlijke olie die je kunt gebruiken voor zowel je huid als je haar. Persoonlijk gebruik ik ‘m liever niet voor mijn haar maar op mijn lijf vind ik ‘m fantastisch! De olie trekt snel in en bevt fijne ingrediënten. Hiermee is je Cleopatra gevoel compleet!
Therme Cleopatra’s Shimmer Dry Oil

Wil je de Cleopatra’s Secrets zelf proberen?

Dat ik enthousiast ben over deze producten is vast geen verrassing meer voor je. Ik heb al jaren vrijwel altijd wel een één van de heerlijk geurende doucheproducten van Therme in huis maar deze lijn overtrof al mijn verwachtingen wat betreft geur. Ik vind ‘m heerlijk! Hoe tof is het dan ook dat ik de hele Cleopatra’s Secrets collectie van Therme mag weggeven? Dan kun jij zelf ervaren of je de producten ook zo fijn vind.

Wil je meedoen met de winactie?

– Volg dan BeautyOpinie en Therme op Instagram
– Tag op mijn Instagram account iemand die deze producten ook wel eens zou willen proberen.

Wil je extra kans maken? Doe dan hetzelfde op de Facebookpagina van BeautyOpinie en Therme.
Therme winactie
Meedoen kan tot zondag 4 maart 2018. Op die dag ontvangt de winnaar een mailtje van mij via een DM op Instagram of Facebook, afhankelijk van waar je hebt meegedaan. Veel succes!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties

 1. 21 februari 2018 / 05:59

  Oei de geur en gebruikte producten klinkt heerlijk!

 2. Mirjam Hellingman
  21 februari 2018 / 06:17

  Dit klinkt heerlijk, hiermee voel je je de koning(in) te rijk!

 3. Corry de vos
  21 februari 2018 / 06:29

  Dit lijkt mij heerlijk
  Je zal díe bofkont maar zijn gooi mij maar in de hoge hoed dan komt het met die mooie prijs wel goed

 4. Marleen Meloul
  21 februari 2018 / 06:46

  Prachtige set en inderdaad je zou de bofkont maar zijn Ik heb geen instagramaccount maar wel facebook hoop dat ik dan toch mee kan loten.
  Succes allemaal

  • Natascha
   Auteur
   21 februari 2018 / 07:25

   Natuurlijk mag je dan meedoen Marleen! Zorg er alleen dan wel voor dat je mijn pagina volgt en je iemand tagt. Dan loot je gewoon mee!

 5. 21 februari 2018 / 07:12

  heerlijk!
  Een verwen moment gun ik mijn jarige dochter

 6. 21 februari 2018 / 07:28

  Zo leuk…
  Ik ben er zo benieuwd naar want met door de kou heeft mijn kurkdroge huid een boost nodig en daar het gebruik van de te winnen producten is het gebruik ervan een perfecte voorbereiding op het voorjaar….
  Ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie….

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Em.: dots_223@hotmail.com

  Xoxo

 7. Xaviera Jamie
  21 februari 2018 / 08:35

  Dit zijn “dol-fijne” produkten waar @ElocinStickers en ikzelf reuze fan van zijn! Ik doe reuze graag aan de verloting van deze toppers mee!

 8. 21 februari 2018 / 10:14

  Wat een heerlijke goddelijke lijn! Jeroen zou je zo in Egypte kunnen planten met een schepje in de woestijn. Hij las alles erover en heeft in Berlijn toen het masker van Toetanchamon gezien. Zelfs de gang in ons oude huis hadden wij beschilderd met Egyptische afbeeldingen. (waren toen super creatief en een beetje gek, haha)
  Het ziet er zo mooi uit en de geur van perzik? Zeker heerlijk!
  Ik doe ook mee! Misschien krijg ik wel zo een zacht huidje als Cleopatra had. (als we de verhalen mogen geloven ;))

 9. anita kempenaers
  21 februari 2018 / 11:38

  heerlijk pakketje, doe zeer graag meer

 10. brants harry
  21 februari 2018 / 11:40

  met dit pakketje vol heerlijke producten zal mijn vrouwtje heel blij zijn

 11. Anita Roelfsema
  21 februari 2018 / 12:05

  Heerlijke relax producten! Ik doe graag mee

 12. elisabeth maria martina
  21 februari 2018 / 15:02

  ik zou mezelf natuurlijk heel graag willen verwennen
  dan leer ik meteen deze heerlijke producten kennen

 13. 21 februari 2018 / 18:15

  De melk die Cleopatra gebruikte was Ezelinne melk! Ja ik had ooit een spreekbeurt over deze dame en heb de tentoonstelling gezien van Toet! Ik was vroeger helemaal into Egypte!

  Dus ik doe echt wel mee!

 14. Marian B
  24 februari 2018 / 11:13

  Hoor veel positieve geluiden over dit merk en nu deze lijn. Ik ken het merk alleen van naam, en het wordt de hoogste tijd dat daar verandering in komt! Doe zeker mee!

 15. 26 februari 2018 / 15:20

  Dit lijken mij hele fijne producten! Ik doe graag mee aan deze winactie.

  Ik volg jou en Therme op Facebook (Lieke van Veen) en Instagram (liekevv24) en ik heb iemand getagd.

 16. Wendy van Zetten
  27 februari 2018 / 17:02

  Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit prachtige mega verwenpakket willen winnen om het voorjaar goed verzorgd en relax te mogen beginnen wie wil dat nou doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel ❤️ laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik dit prachtige pakket zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen ❤️ #Spannend fijne dinsdag

 17. Emma
  3 maart 2018 / 08:50

  Super leuk ik doe zeker mee omdat ik dit super lekker vind

 18. Natascha
  Auteur
  5 maart 2018 / 15:30

  Dank jullie wel allemaal voor de reacties! De winnares is er één die heeft meegedaan via Instagram en heeft zojuist een PB van mij gehad! Gefeliciteerd!!! En heb je niet gewonnen? Psst, er loopt nog een winactie van Marc Inbane!