Tiffany & Co. Tiffany & Love parfum

tiffany & love for her eau de parfum

Een nieuw seizoen = een nieuw parfum. Toch? Zware parfums ruil ik in de lente altijd in voor een lichter exemplaar. Zo ontdekte ik onlangs het Tiffany & Co. Tiffany & Love parfum, een frisse en bloemige geur waar ik je graag meer over vertel in een uitgebreide review.

Een typisch lenteparfum

Dragen jullie in koude maanden ook vaak een zwaarder parfum dan in het voorjaar en de zomer? Bloemige geuren zijn het hele jaar door mijn favoriet en nu de lente is aangebroken heb ik een voorkeur voor lichte geuren. Geen zware parfumwalm maar een subtiele geur die je gedurende de dag af en toe met een vleug verrast.

De lente is hét seizoen waarin ik graag nieuwe parfums ontdek. Een nieuw seizoen, een nieuw begin en dus een nieuw parfum! De afgelopen maand zijn er veel nieuwe parfums uitgebracht maar toch bracht mijn zoektocht mij bij een klassieker. Ik twijfelde tussen BOSS The Scent, BOSS Alive en Chloe Nomade Naturelle maar koos uiteindelijk het Tiffany & Co. Tiffany & Love parfum.

tiffany & love perfume review

Tiffany & Love review

Het Tiffany & Co. Tiffany & Love parfum is een mengeling van stralende noten. De topnoten (de geuren die je direct na het opbrengen ruikt) zijn grapefruit en blauwe basilicum, die speciaal voor Tiffany gekweekt wordt. De hartnoten (het belangrijkste deel van de deur) bestaan uit zoetig bloemige neroli. De geuren die als laatste overblijven (de basisnoten) van deze geur zijn blauwe sequoia, vetiver en ceder. Dat maakt deze geur bloemig maar absoluut niet zoet. Hij is fris en blijft lekker lang hangen.

Tiffany & Love review
Voor deze flacon met 50ml parfum betaal je 55 euro.

De Tiffany & Co. Tiffany & Love geur is bloemig en fris, en de flacon past daar perfect bij. Je ziet er bovendien groot het symbool “&” op afgebeeld, dat verwijst naar een vereniging van twee personen. De hals heeft een lichtblauw lint met de naam van de geur Tiffany & Love. Aan beide kanten is de flacon versierd met elegante zilveren cirkels. Ook dat past weer perfect bij dit parfum. Klassiek en vrouwelijk, love it!

tiffany en co parfum

Welk parfum draag jij graag in de lente?

*

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 24 maart 2022 / 10:17

    Oh wat ziet het er alvast een prachtig flacon uit! Ik ben heel erg benieuwd naar de geur!

  2. 25 maart 2022 / 13:56

    Wat een beeldige flacon, ik ben benieuwd naar de geur. Ik heb mijzelf laatst verwend met Chance van Chanel, dat is echt mijn nieuwe favoriet voor de lente.

  3. 3 april 2022 / 20:07

    Ik wist niet eens dat dit merk parfums heeft; wat stom van me! Door jou ben ik daarom heel benieuwd geworden naar de geur.