Tip! | De nieuwe beauty elixers van Sans Soucis

Tip! | De nieuwe beauty elixers van Sans Soucis

In deze blogpost wil ik je graag mooie skincare laten zien waar ik enthousiast over ben. Sans Soucis heeft vier nieuwe beauty elixers op de markt gebracht die je kunt mixen en matchen om ze zo optimaal mogelijk op je huid af te stemmen. Kijk je mee?

Mijn ervaringen met de nieuwe beauty elixers van Sans Soucis

Gebruik jij een elixir in je beautyroutine? Of heb je geen flauw idee waar ik het over heb? Het is heel simpel. Een elixir is een serum met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten die écht wat voor je huid doen.

Welk ingrediënt dat is hangt af van wat jouw huid nodig heeft. Sans Soucis heeft daarom vier nieuwe producten, met allemaal een eigen werking. Je kunt zo’n elixir mixen met je favo creme. Per dag kun je dan bekijken waar je huid behoefte aan heeft, en zo elke dag wisselen van elixer. Alle elixers bevatten 15 ml inhoud en kosten €22,50. Ik testte er twee voor je!
ervaringen beauty elixers van Sans Soucis

Een 3-in 1 multitasker

Mijn favoriete elixer van Sans Soucis is het 3-in-1 multi protection serum. Het mooie van dit serum vind ik dat het eigenlijk voor vrijwel iedereen geschikt is. Het beschermt je huid tegen vervuiling, straling en vrije radicalen.. Daarnaast is het een super goede moisturizer en merk ik dat mijn huid er echt van opknapt.
review 3-in-1 multi protection serum sans soucis
ingredienten 3-in-1 multi protection serum
Als ik de ingrediëntenlijst bekijk zie ik veel mooie verzorgende ingrediënten en de witte gember, rozenolie en perzikbloesem die Sans Soucis op de verpakking en in reclame duidelijk benoemt. Dit zijn de werkzame stoffen, en die staan vrij bovenaan de lijst. Top!
ervaringen 3-in-1 multi protection serum

SOS wanneer dat nodig is

Het tweede elixer dat ik gebruik, heeft een kalmerende werking; het SOS calming serum. Dit serum gebruik ik niet elke dag maar pak ik erbij als mijn huid rood of geïrriteerd is. Dit serum is helemaal kleur- en geurloos en is heel zuinig in de dosering. Met zo’n flesje doe je dus super lang.
Review Sans Soucis SOS calming serum
ingredienten SOS calming serum. van sans soucis

Dit serum bevat oa aloe vera, plantenextract en groene alg als actieve ingrediënten. De substantie is een klein beetje ‘lobbig’, ik zie wat kleine korreltjes. Toch voelt het serum  dun aan, smeert lekker uit en trekt snel in.
ervaringen SOS calming serum van sans soucis

Heb je liever een elixer met een matterend of liftend effect? Dan zit je goed bij één van de andere twee beauty elixers van Sans Soucis. Ik ben in elk geval fan en beide flesjes staan inmiddels standaard in mijn badkamer!

Zit er iets voor je bij waar je nieuwsgierig naar bent?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Comments

 1. ByChristiana
  16 september 2019 / 09:24

  Beiden spreken me wel aan. Ik gebruik ook graag iets extra’s naast mijn gewone dag- en nachtcreme. Zeker wanneer je dat eenmaal gewend bent, wil je niet meer zonder!

 2. 16 september 2019 / 14:03

  Oeh, deze klinken veel belovend! De prijs vind ik ook goed te doen. 🙂

 3. 25 september 2019 / 11:38

  Ik ben de andere twee serums van Sans Soucis aan het testen en tot nu toe voelen ze heel fijn aan op de huid!