Nicole by OPI nu te koop bij Wibra

Nicole By OPI

Ben jij ook een groot liefhebber van nagellak van het merk OPI? Ik wel! OPI staat bij mij garant voor kwaliteit, alleen vind ik de prijs wel erg aan de hoge kant. Geldt dat voor jou ook? Dan heb ik vandaag een leuke tip voor je. Sinds deze week verkoopt Wibra (tijdelijk) Nicole by OPI voor nog geen drie euro. Natuurlijk kocht ik gelijk een paar kleuren die perfect zijn voor de aankomende zomer. Vandaag laat ik ze graag aan je zien.
Nicole By OPI

De Nicole by OPI lakjes werden eerder verkocht bij Douglas en kostten ongeveer €11,95 . Sinds ze niet meer bij Douglas verkocht worden, vind je ze bij goedkopere winkels als Wibra en Big Bazaar. De kleur keuze is niet heel groot. Toch zaten er best een paar leuke exemplaren bij; van gouden glitters tot blauw, rood en roze. Ik kocht drie exemplaren die ik erg leuk vond voor de zomer.
Nicole By OPI

City Pretty Rose

City Pretty Rose is mijn favoriet uit de collectie. Een mega felle kleur roze; perfect voor de zomer. Alle lakken hebben een breed kwastje dat rond afgesneden is. Erg fijn want zo kun je goed bij je nagelriemen komen. Echt OPI kwaliteit!
City Pretty Rose

In principe volstaat één laagje, maar een tweede laag maakt de kleur net wat intenser. En de droogtijd? Super; dit lakje droogt onwijs snel!
City Pretty Rose

Plumroll Please

Plumroll Please is net een stukje donkerder dan City Pretty Rose maar nog steeds perfect voor de zomerse dagen. Een hele mooie diepe fuchsia kleur.
Plumroll Please

Ook dit lakje dekt redelijk bij één laagje, maar twee laagjes maken de kleur nét even af.
Plumroll Please

Sheer Fun

Tot slot een compleet andere kleur: Sheer Fun. De naam doet het al vermoeden; een doorzichtige lak. Niet spectaculair maar wel perfect om je natuurlijke nagels nét even iets extra’s te geven.
Sheer Fun

Ook Sheer Fun bracht ik in twee laagjes aan. Na twee laagjes zie je namelijk een hele lichte, subtiele parelmoer glans verschijnen. Je eigen nagels maar dan nét even iets beter.
Sheer Fun

En het allerleukste van deze nagellakjes? Ze kosten slechts €2,89! De kleurkeuze is helaas wel beperkt; ik gok dat er zo’n 10 kleurtjes bij mijn Filiaal in de schappen lagen. Je merkt wel dat je hier met OPI lakjes te maken hebt; de kwaliteit is top en de nagellak blijft lang zitten. Als jouw kleur er dus tussen zit, zou ik zeker een exemplaar aanschaffen.
OPI

Wat vind jij ervan dat goedkopere zaken stunten met merken als OPI? Heb jij al een nagellakje gescoord bij Wibra?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Comments

 1. 17 april 2015 / 06:49

  Mooie lakjes! Ik heb helaas geen Wibra in de buurt dus ik kan geen gebruik maken van deze super leuke actie!

 2. Kimberley
  17 april 2015 / 07:56

  Goede tip! En mooie kleurtjes. Ik vind de eerste en de laatste vooral heel mooi. Ik weet niet of ik binnenkort nog langs de Wibra kom, maar als dat zo is, onthoud ik dit even!

 3. 17 april 2015 / 08:03

  Jaaa dit is een leuke tip! Van het weekend dan toch maar even de Wibra binnen lopen x

 4. 17 april 2015 / 08:56

  Zulke leuke kleurtjes! Ik vind deze collectie al geweldig alleen omdat mijn naam erop staat haha.

 5. Sanae
  17 april 2015 / 10:46

  Prachtige kleurtjes! Bedankt voor deze mooie tip haha!

 6. 17 april 2015 / 20:34

  Wat een mooie kleuren! en lekker goedkoop 😀

 7. Shiralee
  19 april 2015 / 07:45

  Ohhh dat is goedkoop! Ik zal eens kijken, bedankt voor de tip 😉

 8. 19 april 2015 / 07:52

  Aah wat een mooie kleurtjes. Zelf heb ik ook de roze en nog een paarse lakje gescoord.

 9. Fashion meets Beauty
  19 april 2015 / 08:22

  Hey wat leuk, ik wist niet dat ze deze nagellakjes bij de Wibra verkochten..