Tommy Hilfiger espradilles

Tommy Hilfiger peeptoes

Goodmorning ladies! Vandaag wil ik jullie graag (stiekem, héél erg graag) kennis laten maken met mijn nieuwste aanwinsten: de Tommy Hilfiger espradilles. Wat ben ik blij dat ik eindelijk deze tijdloze klassiekers in mijn bezit heb. Deze classy sandalen zie ik al jaren voorbij komen, en elke zomer vind ik ze nog leuker. Een tijdloze investering, waar ik niet lang over na hoefde te denken, zeker niet toen ik ze met korting kon kopen.
Tommy Hilfiger peeptoes

Al sinds het begin van de zomer ben ik op zoek naar een paar nieuwe sandalen. Mijn enige eis was dat ze voorzien moesten zijn van een sleehak. Stiekem vond ik sleehakken tot vorig jaar maar niets, tot ik ze vorig jaar eens probeerde. Serieus, dit loopt lekker! De voordelen van een forse hak (8,5 cm), zonder de nadelen. De Tommy Hilfiger espradilles staan bekend om hun katoenen sleehak. Iets wat ik ook nooit tegen ben gekomen bij goedkopere merken.
Tommy Hilfiger peeptoes

En natuurlijk de peeptoes:
Tommy Hilfiger peeptoes

En het klassieke Tommy Hilfiger logo mag niet ontbreken. Wat ik zo leuk vind aan de Tommy Hilfiger espradilles is dat het merkje er niet zo huge op staat. Sommige merken doen dit juist wel, en ik weet dat er ook heel veel meiden zijn die dit juist leuk vinden. Mij maakt het helemaal niets uit, ik kan me eigenlijk niet zo druk maken om welk merkje er op mijn kleding staat: als ik het maar leuk vind!
Tommy Hilfiger peeptoes

De binnenzool en de bandjes zijn van echt leer. Dat merk je ook, want de zolen zijn mega zacht. Dat loopt lekker! Het enige nadeel dat ik kan bedenken is het katoen. Want hoewel dat juist is waar de Tommy Hilfiger espradilles om bekend staan, je moet wel zorgen dat het niet erg vies wordt. Schoonhouden is wel een dingetje.
Tommy Hilfiger peeptoes

Ik ben super blij met mijn nieuwe Tommy Hilfiger espradilles. Voor mij zijn dit dé perfecte tijdloze en classy schoenen. Niet alleen dit seizoen, maar ook over vijf jaar. Én ze lopen ook nog eens lekker! Dit is het model Emily en ik bestelde ze bij Zalando. Normaal gesproken kosten ze €99,95 maar voordat ik ze bestelde Googlede ik even op de woorden actiecodes en Zalando. Zo kreeg ik 12% korting, dus die tip wilde ik jullie niet onthouden 😉

Wat vind jij van mijn nieuwe Tommy Hilfiger espradilles?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. 11 augustus 2015 / 07:09

  Wat zijn ze mooi en wat je zegt dacht ik ook gelijk tijdloos.

 2. 11 augustus 2015 / 08:08

  Aaaah ze zijn zo ontzettend mooi! Ik ben al dol op espadrilles! En deze variant in sleehak vorm ziet er zo onwijs pretty uit. Daarnaast stralen ze ook elegantie uit, love it!

 3. valerie
  11 augustus 2015 / 09:58

  Ah, wat een mooie schoenen!

 4. valerie
  11 augustus 2015 / 09:58

  Ah, wat een mooie schoenen!

 5. Manon
  11 augustus 2015 / 15:39

  Aaah wat zijn ze leuk!

 6. 11 augustus 2015 / 18:24

  hihi mijn eerste gedachte was… ( zijn die weer of nog trendy? Ahaaaa zie je wel,…. ik ben helemaal niet zo ouderwets)…ze zijn en blijven echt tijdloos, dit is een heel leuke, degelijke aankoop die je hebt gedaan en waarvan ik zeker weet dat je er inderdaad echt heel lang plezier van gaat hebben…Top!