Review | Too Faced Better than sex eyeliner

Review | Too Faced Better than sex eyeliner

Een eyeliner beter dan seks? Uhuh. Alleen vanwege de naam zou je ‘m al willen proberen toch? Ik testte de Too Faced Better than sex eyeliner en vertel je vandaag of ‘ie zijn beloftes waarmaakt.

Better than sex

Dikke kans dat de better than sex naam van Too Faced je heel herkenbaar voorkomt. En dan bedoel ik niet in letterlijke zin, maar omdat dit de meest verkochte mascara ter wereld is. De Too Faced Better than sex mascara is immens populair en staat al tijden op mijn ‘die MOET ik ook ooit proberen lijstje’.

Na afloop van het Douglas event kreeg ik de Better than sex eyeliner van Too Faced mee naar huis en ik was super benieuwd of mijn hartje daar ook sneller van zou gaan kloppen.

Review | Too Faced Better than seks eyeliner

Dit moet de gemakkelijkste eyeliner zijn die je ooit tegen gaat komen, en dat is precies waar deze eyeliner prutser naar op zoek was. Ik draag regelmatig vloeibare eyeliner maar ben er gewoon geen ster in. Al jaren oefen ik op de perfecte wing maar ik schiet altijd uit, het lukt me gewoon niet.

De Better than sex easy glide waterproof liquid eyeliner van Too Faced is eenvloeibare eyeliner die belooft dat het iedereen lukt om een scherpe, vloeiende, veegvaste lijn te creëren, die bovendien ook nog eens 24 uur blijft zitten. Hij kost €19,99 en is oa. te koop bij Douglas.
is de better than sex eyeliner van too faced fijn

Mijn ervaringen met deze eyeliner

Om die scherpe, vloeiende en veegvaste lijn te creëren heeft de eyeliner een kwast met dubbele vezels. Al na 2 dagen was mijn punt gespleten toen ik de kwast iets te lomp in de dop deed. Nu is dat natuurlijk mijn eigen schuld maar het is inmiddels al een paar keer gebeurd. Zonde, want als de punt blijvend splijt kun je hem niet meer gebruiken. Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt bij een eyeliner. Van welk merk dan ook.
Review Too Faced Better than seks eyeliner

Wel ben ik onwijs onder de indruk van het resultaat. Het is met dit kwastje super simpel om een mooie eyeliner aan te brengen. De lijn is scherp, mooi zwart en zelfs ik kan hem netjes aanbrengen.
swatches Better than sex eyeliner too faced
better than sex eyeliner van too faced ervaringen

Is dit mijn nieuwe favoriet?

Nee, helaas niet. Ik vind de eyeliner en sich ideaal. Het is één van de fijnste kwastjes die ik ken, hiermee lukt het vrijwel iedereen om een mooie lijn aan te brengen. Alleen hij claimt 24 uur te blijven zitten en dat is bij mij absoluut niet zo. Als ik ‘ sochtends op mijn werk aankom, na een minuutje of 10 fietsen, zijn de uiteinden verdwenen door het traanvocht in mijn ogen. Bovendien merk ik dat ‘ie gedurende de dag ook niet op zijn plek blijft zitten.

Dat, plus dat de kwast super snel splijt maakt dat ik voor dit geld liever een andere eyeliner koop.
Ervaringen Better than sex eyeliner too faced

Ken jij deze eyeliner (of de mascara met deze naam) al?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

 1. Tessa Bowie
  12 mei 2019 / 15:09

  Zelf gebruik ik geen eyeliner, maar ben wel erg benieuwd naar de gelijknamige mascara

 2. 12 mei 2019 / 16:55

  Hij is dus niet beter dan sex, helaas! Hij ziet er mooi uit, maar als hij niet lang genoeg blijft zitten zou ik hem ook niet kopen.

 3. 12 mei 2019 / 19:05

  Jammer dat ie zijn belofte niet waarmaakt . Tja, met zo’n naam leg je de lat automatisch hoog hihi. Ik heb wel eens gehoord van de mascara en die staat ook nog op mijn make-up bucket list. Zo was ik ook nieuwsgierig naar de Orgasm blush van Nars: alleen de naam al pakt direct je aandacht en die heb ik inmiddels wel gekocht. Deze eyeliner sla, ik na het lezen van jouw review, over. Ik houd het bij de tattoo liner van Kat von D, die heeft een soortgelijk penseeltje, maar is een stuk steviger en overleeft mijn lompheid met gemak.