Trend | Mix & match oorringen met bedels

Trend | Mix & match oorringen met bedels

Weet je wat ik echt een leuke trend vind? De mix & match oorringen met bedels die je overal ziet. In mijn oren pronkt tegenwoordig ook zulke leuke earcandy en die laat ik vandaag aan je zien.

Zelf mixen en matchen | elke dag andere sieraden

Vinden jullie de populaire oorbellen waaraan je zelf bedeltjes hangt, die je kunt mixen en matchen, ook zo leuk? Ik ben echt fan! Normaal gesproken draag ik óf mijn parel oorbellen of echte eyecatchers en deze trend zit daar precies tussenin. Ik draag deze oorbellen naar kantoor maar ook naar een feestje, handig!

Nieuwe oorbelletjes van Marody

Een tijdje geleden ontving ik van de Marody Jewelry twee paar leuke oorringetjes met bedels. Ze zijn er in alle soorten en maten, met verschillende bedels en in het zilver of gold plated. Van het eerste paar kun je de bedels niet zelf wisselen maar kies je je favoriet als je ze koopt. Mijn keuze viel op deze schattige muntjes, zo leuk! Ze kosten €12,95 per paar. Ook leuk om te matchen met een ketting met coins.
Ervaringen met de webshop webshop Marjody
Mix & match oorringen met bedels

Om af te wisselen koos ik ook een paar échte mix & match oorringen. Hier kun je zelf bedels aan hangen die je elke dag kunt switchen. Ik koos voor schattige ruitjes met een neutraal luipaarddessin. Je kunt ervoor kiezen om aan één kant een oorring te dragen en aan de andere kant een knopje. Ook vind ik het leuk om een tweede bedel toe te voegen.

Wil je deze oorbellen bestellen? Denk er dan wel aan dat je ze per stuk koopt. Je moet dus 2 (dezelfde of verschillende) oorringen met bedels bestellen. Deze kosten €7,95 per stuk.
Oorringen Marody webshop
oorringen blogpost

Wat vind jij van deze trend? Heb je al zulke oorbellen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 22 augustus 2019 / 07:04

  Oeh, die muntjes vind ik héél erg leuk! 🙂

 2. ByChristiana
  25 augustus 2019 / 14:24

  Ik vind de oorbellen met de muntjes erg leuk. Sowieso altijd tof, dit soort sieraden die je steeds kunt wisselen. Ik heb ook heel lang ringen van het merk Melano gedragen, daar kun je steeds een ander soort / andere kleur steen in doen.

 3. 30 augustus 2019 / 08:27

  Ik vind ze allebei erg leuk! Omdat ze zo klein zijn vind ik ze ook super draagbaar. Wat betreft de wisselbare bedel oorbellen vind ik het jammer dat de shop de bedels niet los verkoopt.

  • Natascha
   Auteur
   30 augustus 2019 / 17:46

   De versie met coins is niet los verkrijgbaar, maar de onderste oorbellen wel! In heel veel verschillende soorten 🙂

 4. 4 september 2019 / 20:34

  Wat onwijs leuk! Die muntjes zijn weer eens wat anders en handig dat je af kunt wisselen. Dat is ook goed te doen voor die prijs.