Is twinning winning?

zelfde kleding als je kind

Dezelfde kleren dragen als je zoon of dochter. Ooit vond ik dat ver-schrik-ke-lijk, tegenwoordig ben ik fan! Wel subtiel dan graag. Geen complete outfit maar met dezelfde schoenen, een t-shirt of een broek; op deze manier is twinning winning.

Twinning: Mini & Me voor mama’s

Toen ik een kind kreeg ging er een wereld voor me open. Naast schattige babykleertjes zag ik namelijk ook complete mommy & me collecties. Super zoetssappig natuurlijk en niets voor mij. Dacht ik dan.

Vier jaar verder vind ik het stiekem harstikke leuk om af en toe te twinnen met mijn mini me. En dan bedoel ik niet alleen mijn dochter. Juist met Lucas vind ik het soms nóg leuker om te doen.

Subtiel graag

De standaard mommy & me collecties zijn alleen niet helemaal mijn ding. Wat ik leuk vind om te doen is het combineren van items die zowel ik als de kleintjes leuk vinden. Items van merken die kleding voor kinderen en volwassenen koopt, zoals LEVI’S. Dat vind ik sowieso een leuk merk en je kunt daar prima mee twinnen. Lucas heeft meerdere shirtjes van dit merk die ik ooit kocht bij OTTO, zoals het populaire witte t-shirt met rode LEVI’S letters. Je kent ‘m ongetwijfeld, ik had ‘m ook nog achter in mijn kledingkast liggen. Kijk, zo is twinning winning.

zelfde kleding dragen als zoon of dochter

Twinnen met Tess doe ik met deze toffe Nike sneakers. De Nike Air Max 90 schoenen gaan van maat 17 tot en met 48 dus als wilt kun je in principe met je hele gezin twinnen. Van man tot vrouw en van zoon tot dochter.

Mij ging dat iets té ver, maar ik vond deze schoenen zo tof dat ik ze zowel voor mezelf als voor Tess kocht. In maatje 28, dus als ze deze winter overleven (ALS!) dan kan Lucas ze hopelijk over een jaar of drie ook aan.

mama en dochter sneakers Nike

Toevallig hebben we allebei ook een teddyjas en als we dan ook allebei een zwarte flared broek dragen en ons haar in een knot, is het echt een kopietje van mij haha. Die matchende kleding is dus lang niet altijd bewust gekozen maar ik krijg er onwijs veel positieve reacties op.

Op deze manier vind ik twinnen met mijn mini me tof. Niet elke dag en niet te opvallend; dan blijft het leuk!

Wat vind jij van twinnen met je zoon of dochter. Go or no go?

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. 11 november 2020 / 06:14

  Op deze manier vind ik twinnen leuk. Lekkere stoere items.

 2. vwillemse
  11 november 2020 / 10:57

  Ik vond het vroeger vreselijk, maar toen mn dochter nog jong was vond zij het wel leuk.
  Dus alleen op feestdagen vond ik het dan wel oké.
  Als mn man en ik per ongeluk dezelfde kleur combi aan kleding aan hebben kleed hij zich zelfs om hahaha.
  Maar ook al vind ik het voor mezelf niet leuk, bij anderen vind ik het juist weer wel leuk.
  Mits het inderdaad subtiel gedaan word.

 3. 12 november 2020 / 09:17

  Ja, ik vind het ook erg leuk. Maar eigenlijk doen we het nooit. Weet zeker dat mijn dochter het ook leuk zou vinden. Heb hiervoor ook nog niet echt iets gevonden. Maar misschien heb ik nog niet goed genoeg gekeken. Een tijd terug had je bij Steps jurken voor moeder en dochter, maar helaas zijn die er inmiddels niet meer.

 4. 12 november 2020 / 10:12

  Ik heb zelf geen kindjes, maar oh yeah, ik vind dit echt super leuk hoor;-) Een absolute go wat mij betreft.