Versterking voor het Beautyopinie team gezocht!

bloggers gezocht

Ben of ken jij iemand die graag blogs schrijft? Die altijd al een online magazine voor bewuste, goedverzorgde vrouwen wilde beginnen maar daar simpelweg niet genoeg tijd voor heeft? Lees dan snel verder want het BeautyOpinie team zoekt versterking!

Blogger gezocht!

Eigenlijk zegt de titel van deze blogpost alles: ik ben op zoek naar één of twee mensen die het leuk vinden om af en toe blogposts te schrijven en daarmee het team achter BeautyOpinie willen versterken.

De artikelen die je schrijft hoeven niet persé over beauty te gaan maar dat mag natuurlijk wel. Misschien ben jij wel super handig met make-up en kan je andere vrouwen inspireren met je skills?

Of heb je minder met beauty maar wel een creatieve pen en veel te vertellen over het moederschap, persoonlijke ontwikkeling of alles wat het leven letterlijk en figuurlijk mooier maakt?

Dan ben ik op zoek naar jou!

Neem contact met mij op

Als jij denkt dat dit wat voor je is, dan brainstorm ik graag met je over de mogelijkheden. Je hoeft namelijk niet elke week een blog te schrijven, minder mag ook, er is van alles mogelijk. Ik vind het belangrijk dat je het met passie doet, goed kunt schrijven en bovendien wat te vertellen hebt wat bewuste vrouwen bezig houdt. In ruil daarvoor ontvang jij ook af en toe producten en bezoek je (pers)events.

Stuur me als je interesse hebt een berichtje via info(at)beautyopinie.nl en stel je daarin kort voor; wie ben je, heb je ervaring en wat zou jij kunnen en willen bijdragen aan BeautyOpinie.nl?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

1 Comment

  1. 8 mei 2020 / 08:28

    Ben benieuwd wie jou straks komt/komen versterken.