Unboxing | Boots BFF box najaarseditie

Unboxing Boots BFF box

It’s beginning to look a lot like Christmas… Afgelopen week bracht de postbode een prachtig pakket waar ik altijd enorm naar uitkijk: de Boots BFF box. Vandaag unbox ik hem voor je zodat je weer kennis kunt maken met allerlei leuke producten van deze fijne apotheek.

Boots producten ontdekken met de BFF box

De eerste drie producten waar mijn oog op valt zijn van N07. Een super fijne grote kabuki brush (€14,99), de No7 The Full 360 All-round Incredible Lashes mascara (€14,99) en het hydra concentrate (€17,99). Die laatste is geen onbekende voor me want ik gebruik deze gel-achtige crème al een tijdje. Toevallig staat er voor volgende week een review op de planning. So stay tuned want hij is super fijn!

Vervolgens valt mijn oog op twee producten van Botanics, waar ik gek op ben. De Botanics Aromatherapy Roller Ball Ylang & Mandarin (€5,29) bevat 100% pure estherische oliën. Deze drukpunten rollerbal breng je aan op de drukpunten van je polsen, slapen en achter je oren om zo een ontspannende mix te activeren.

De Botanics Aromatherapy Night Pillow Mist Lavender & Sweet Marjoram (€7,99) werkt ook heel ontspannend. Net voor het slapen gaan spray je een beetje van het product op je kussen en de ontspannende geur van lavendel komt je tegemoet. Of het echt werkt? Bij mij wel!

Tot slot vind ik deze heerlijke producten van LIVE + BE. De bruisbal (€3,29) heb ik helaas niet kunnen uitproberen omdat ik geen bad heb maar bewaar ik zeker tot we een keer een weekendje weg gaan.

De bodymist heb ik wel uitgebreid voor je kunnen testen, die is heerlijk fris! De Boots Live + Be Beautiful Connection Body Mist is met €3,49 lekker betaalbaar en laat een fijne nevel met de geur van amber, lelietje van dalen, pioen en rozenhout achter.

Ben je nieuwsgierig geworden naar producten uit deze Boots BFF box? Als je mijn blog vaker bezoekt heb je waarschijnlijk wel eens gezien dat ik deze box ontvang omdat ik Boots BFF ben. De producten uit deze blogpost kun jij niet in één box kopen maar natuurlijk wel los bij Boots apotheek.

Ik vind het super tof om zo elke keer kennis te kunnen maken met producten van deze fijne apotheek. Over eigenlijk alles ben ik enthousiast en de ontspannende producten van Botanicals gebruik ik inmiddels elke dag, heerlijk! En ben je benieuwd naar het concentrate? Hou de site dan de komende dagen in de gaten…

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Comments

 1. 20 december 2019 / 08:57

  De Botanics Aromatherapy Roller lijkt mij ideaal voor op werk (werk in de ouderenzorg) en de body mist lijkt mij ook erg fijn Die ga ik zeker halen als ik weer in Utrecht ben.

 2. 20 december 2019 / 12:10

  Oeh wat een leuke producten, veel plezier ermee 🙂
  En alvast fijne dagen

 3. 20 december 2019 / 20:26

  Lijken me fijne producten. Ik heb dus serieus (tenminste ik kan het me niet herinneren) nog nooit iets geprobeerd van Boots. Misschien toch maar eens verandering in brengen. Ik check nu de site en zie dat er gewoon een in de buurt zit! Nooit geweten. Zit ook niet in het centrum, anders was ik ’em wel tegen gekomen.

 4. 22 december 2019 / 09:05

  Wat een mooie producten! Vooral die Body Mist klinkt interessant 🙂