Unboxing van mijn project Secret Santa cadeaus

Unboxing van mijn project Secret Santa cadeaus

Cadeautjes krijgen tijdens de Kerstdagen is natuurlijk niet het belangrijkste maar wel super leuk! Daarom deed ik dit jaar mee aan project Secret Santa. Wat het precies is vertel ik je vandaag en ik laat je zien welke mooi cadeautjes ik van mijn Secret Santa kreeg.

Project Secret Santa

Project Secret Santa is ontstaan in een Facebook groep voor beautybloggers waar ik ook lid van ben. Een paar weken geleden ontstond het idee om elkaar een pakketje te sturen met hierin een paar kleine kerstcadeautjes. Er was één eis: in het pakketje moest een Yankee Candle wax tart zitten. Super leuk toch!? Natuurlijk wilde ik daar aan mee doen!

Organisator Hilde husselde de namen van alle deelnemers door elkaar zodat Santa ook echt secret bleef. Ik vond het super leuk om mee te doen en een cadeautje samen te stellen voor iemand anders, in mijn geval Lesley van de blog My Little Happiness. Ben je benieuwd wat ik allemaal voor haar scoorde? Neem morgen dan een kijkje op haar blog want dan laat ze je alles zien!

Mijn Secret Santa bleek Eefje te zijn, zo ontdekte ik toen ik het cadeautje uitpakte. Eefje is een Belgische beautyblogger en beheert de website BeautyTalk. Op haar blog vind je veel artikelen over beauty maar dan in de ruime zin van het woord. Beauty is voor haar ook fashion, wellness en lifestyle. Há, dat hebben we gemeen, je snapt vast dat ik heel erg blij was met de cadeautjes die ik ontving 😉
Project Secret Santa

Unboxing van mijn cadeautjes

Eefje wist precies wat ze mij cadeau moest doen: een pakket vol heerlijke beautyspulletjes. Zo kreeg ik onder andere een heerlijke reinigingsolie van het voor mij nog onbekende merk Uriage, een prachtige kleur nagellak en een gezichtsscrub aangevuld met wat testers. En hoe fijn is de bodyoil van Nuxe? Perfect voor de Kerst! Net zoals de Yankee Candle wax tarts.
Nuxe

Dank je wel Eefje, wat een fijne cadeautjes heb je voor me uitgezocht. En alle andere deelnemende dames (in het bijzonder Hilde) ook bedankt voor dit toffe project!

Het stomme is alleen dat ik geen brander heb voor de Yankee Candle wax tarts. Dat wist ik natuurlijk van te voren maar ik dacht er wel een oplossing voor te kunnen vinden. Ik heb alleen werkelijk geen idee hoe ik nu toch van de geuren kan genieten. Heb jij misschien een tip?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 Reacties

 1. 24 december 2016 / 05:37

  Wat een heerlijk pakketje zo vlak voor de feestdagen! Je kunt de tart in een tule zakje bijvoorbeeld op het toilet hangen (uit het plastic halen) of ergens anders, dan kun je heel lang van de geur genieten.

 2. 24 december 2016 / 06:11

  Super leuk zeg! Zo’n branderde kun je al voor een paar euro kopen bij de Kruidvat, misschien dat dat een tip is? Of misschien een schaaltje waar je een kaars in zet en een schoteltje erop waar de tart in ligt? Pas wel op dat het niet kapot gaat haha!

  • Natascha
   Auteur
   24 december 2016 / 07:15

   Ik denk inderdaad dat ik ergens maar een goedkope ga scoren Susan haha wel zo makkelijk. Lief dat je met me meedenkt!

 3. Kimberley
  24 december 2016 / 07:13

  Leuke dingetjes! Ik denk dat je ook wel een scentchip brander kan gebruiken.

  • Natascha
   Auteur
   24 december 2016 / 07:15

   Die heb ik ook niet haha maar dank je voor het meedenken Kimberley. Ik denk dat ik er één ga kopen!

 4. 24 december 2016 / 07:31

  Jij hebt ook een mooi pakketje gekregen zeg! Ik heb zelf ook nog een brander moeten halen hoor, haha. Blokker heeft ze ook voor een paar euro 😉

 5. Babs
  24 december 2016 / 10:01

  Mooi pakketje en leuk om eens wat uit België te ontvangen, maakt het nog specialer!

 6. 24 december 2016 / 10:43

  Veel plezier ermee! Ik gebruik een scentchip brander, werkt perfect!
  Fijne feesten!
  Liefs,
  Eefje

 7. 24 december 2016 / 11:14

  Heel erg leuk! Geniet er maar lekker van! Fijne dagen xxx

 8. 24 december 2016 / 14:28

  Heerlijk die Nuxe, heb ik toevallig vandaag een review over 🙂 leuk zo’n secret santa swap.

 9. 24 december 2016 / 16:20

  Wat een leuk pakketje! Heel leuk gedaan van Eefje!

 10. 24 december 2016 / 16:36

  Zo’n scentchip brander is helemaal niet duur! Dat kan misschien? Ik ontdekte Nuxe laatst en ik ben fan, echt een superleuk pakketje heb je gekregen! Malou x

 11. Janneke
  24 december 2016 / 19:54

  Wat een leuk initiatief! Leuke dingen heb je gekregen. x