Prettybox november 2014

Prettybox november 2014

Vandaag unbox ik de Prettybox van november 2014 voor je. Prettybox heette voorheen Glossybox en is een abonnement waarbij je elke maand een box met minimaal vijf  beauty miniaturen en/of full-size producten ontvangt. Het bedrag dat je daar voor betaalt is altijd veel lager dan de waarde van de producten als je ze los in de winkel koopt. Maar het is altijd maar de vraag welke producten erin zitten. Ik laat je daarom zien welke producten er in de box van november zitten.
Prettybox november 2014

Anatomicals You need a blooming shower

Het eerste fullsize product in deze box is een naar rozen geurende douchegel van het merk Anatomicals. Een douchegel die lichtjes schuimt, heerlijk ruikt en vrij is van parabenen. Dit product bevat maar liefst 250 ml inhoud en heeft een waarde van €4,50.
Prettybox november 2014

Anatomicals Deep cleansing mud mask

Van ditzelfde merk zit ook een masker in de Prettybox. Er zijn drie varianten in omloop; een chocolade masker, een moddermasker en een matterend masker. In mijn box zat het moddermasker. In dit sachet zit 15 ml inhoud en vertegenwoordigt een waarde van €2,50.
Prettybox november 2014

Prettybox november 2014

Bath & Beauty massage borstel

Een massageborstel voor onder de douche is altijd welkom. Ook dit product verschilt per Prettybox; het kan ook zijn dat jou Prettybox een bamboe massagespons bevat. De Bath & Beauty massage borstel kost €2,99.
Prettybox november 2014

Model & Co cosmetics eye define pencil

Ook zit er een make-up product in de Prettybox van november 2014; een zwart oogpotlood. Altijd handig! Deze variant heeft ook een puntenslijper in de dop. Op het eerste oog is dit een meer dan prima product. De pigmentatie is goed en hij is fijn in gebruik. Dit product is van het merk Model & Co en kost in de winkel €15,50. Best prijzig voor een simpel zwart oogpotlood!
Prettybox november 2014

Prettybox november 2014

En tot slot het fullsize product waar ik het meest enthousiast over ben: een natuurlijke dagcreme. De naam Naobay staat voor Natural And Organic Beauty And You. Het merk heeft een ECOCERT-certificering bevat natuurlijke ingrediënten als aloë vera, muskusroos, amandelolie en sheaboter. De creme ruikt prettig, niet te geparfumeerd en trekt goed in en voelt niet vet aan. Op het eerste gezicht ben ik erg enthousiast! De tube bevat 30 ml inhoud en kost €19,50.
Prettybox november 2014

Prettybox november 2014

BeautyOpinie

De Prettybox van november heeft een prima inhoud. Voor de Naobay Oxygenating cream moisturizing alleen al vind ik de box zijn geld waard. De Anatomicals You need a blooming shower is een heerlijke douchegel, en het Anatomicals Deep cleansing mud mask is natuurlijk ook nooit weg. Tot slot vind ik ook de Model & Co cosmetics eye define pencil een mooie toevoeging in de box. Een zwart oogpotlood is basic en dus altijd welkom. En of ik de Bath & Beauty massage borstel veel ga gebruiken? Het voornemen is er in elk geval!

DSC00210

Prettybox is een maandelijks abonnement waarbij je elke maand een box met beautyproducten toegestuurd krijgt. De kosten varieren van €12,45 tot €14,95, afhankelijk van de opzegtermijn die je kiest. De Prettybox van December belooft heel veel goeds; in december is de box altijd rijkelijk gevuld. En komende maand belooft de box je in elk geval twee Rituals producten. Een leuke tip dus voor de komende feestdagen!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

  1. Manon
    30 november 2014 / 13:03

    Ik vind het een leuke inhoud!

  2. 30 november 2014 / 18:53

    Interessante inhoud! Naar die borstel ben ik erg benieuwd 🙂