My Ordinary Holiday | Onze eerste vakantie samen naar de zon!

My Ordinary Holiday | Onze eerste vakantie samen naar de zon!

Hola! Wij zijn weer terug van onze eerste vakantie samen naar de zon! Ruim een week zon, zee en strand in het prachtige Mallorca. Ik neem je vandaag graag een beetje mee in die heerlijke vakantie mood.

Vliegen met een baby

Voordat ik je foto’s van Mallorca laat zien wil ik je eerst een foto laten zien die ik tijdens de vlucht maakte. Misschien is ‘ie voor jou niet bijzonder, voor mij des te meer! Ik zag namelijk op tegen de reis omdat ik mijn vliegangst niet op Tess wil overbrengen. Twee dagen voor onze reis had ik hierover een gesprek met een dame die mij enorm inspireert. Na ons gesprek wist ik: ik heb geen vliegangst, ik vind het gewoon spannend! En dat mag toch? Op de één of andere manier veranderde mijn mindset en keek ik anders tegen het vliegen aan. Ik weet niet HOE ik dat gedaan heb maar weet wel dat ik hierdoor mijn eerste relaxte vlucht ooit had. Om me heen zag ik ineens passagiers die met hun ogen dicht zaten terwijl ik genoot van het prachtige uitzicht. Yes!
vliegen naar mallorca
Genoeg over het vliegen: tijd voor foto’s!

Vakantie Mallorca

Ik had dit jaar een appartement geboekt in een groot complex. Zo kon Tess rustig slapen en hadden wij een woonkamer plus balkon waar we onze gang konden gaan. Heb jij kleine kindjes en twijfel je of je wel op vakantie moet gaan? Als het kan: gewoon doen! We huurden een autootje, hadden onze eigen maxi cosi meegenomen en hadden daardoor alle vrijheid om de omgeving te verkennen.

Doordat we een auto hadden konden we ook bij de afgelegen strandjes komen. Het laatste stukje liepen we met Tess in de draagzak en klauterden we over stenen…

Met dit als beloning: wauw!

Tess vond de zee trouwens maar niks haha. Het zand tussen haar vingertjes en de ruige golven, ze vond het maar eng!

Palma de Mallorca

Naast alle zon, zee en strand brachten we onder andere ook een bezoekje aan de hoofdstad Palma. Wat een mooie stad is dit jongens! Het doet me een beetje denken aan Barcelona in het klein. We bekeken de prachtige kathedraal maar met een buggy konden we helaas niet zo dichtbij komen. Drie jaar geleden waren we ook al eens in Palma dus voor nu vonden we een kijkje van veraf ook prima.

Als je Palma binnenloopt, kom je op een lange rechte weg die me een beetje doet denken aan La Ramblas. Overal vind je gezellige fonteinen en bankjes waarop je kunt zitten om alle levendigheid te bekijken.

Natuurlijk moest en zou ik ook langs Sephora om een Kat Von D eyeliner te scoren. Met mijn iPhone en Google maps in de aanslag gingen we op pad. Ik zou wel eens vertellen waar we heen moesten maar na een tijdje bleek dat ik ons naar de verkeerde kant van Palma had gebracht hihi. Ik denk dat we wel een uur verkeerd zijn gelopen maar daardoor kwamen we wel in straatjes die we anders nooit hadden gezien. Als ik die prachtige balkonnetjes zie krijg ik het ultieme vakantie gevoel. Wat mooi!

Genieten

En toen was het ineens alweer een week later en zijn we weer in Nederland. Nu zit ik hier aan tafel met mijn laptop een beetje te staren naar alle heerlijke vakantie foto’s in deze blogpost. Wat wil ik graag terug! Ik ga vanavond kijken of er nog een leuke deal te vinden is om later dit jaar nog een keertje op pad te gaan haha. Dat op vakantie gaan met een baby is me héél goed bevallen. Wat was het fijn!

Heb jij nog vakantieplannen in het vooruitzicht?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Comments

 1. 26 juni 2017 / 11:45

  Wat een heerlijk verslag! Ziet er uit als een fijne vakantie.

 2. 26 juni 2017 / 13:11

  Oh wat heerlijk zeg!!! Ik ben echt jaloers haha. Zou ook zo graag naar Mallorca met de kids gaan, maar helaas ziet m’n man dat niet zo zitten.

 3. 26 juni 2017 / 13:13

  Heerlijk zeg, ik moet nog een maandje wachten en dan lekker naar Kos met mijn niet zo kleine kindjes 😉

 4. Mirjam
  26 juni 2017 / 15:45

  Oeh dat ziet er echt heerlijk uit! Fijn dat jullie hebben genoten!

 5. 26 juni 2017 / 17:54

  Wat fijn dat je jouw angst overwon! Dit lijkt me zo bevrijdend. En kijk wat je er voor terug kreeg,… prachtig!

 6. 26 juni 2017 / 18:06

  Wat een heerlijke foto’s! Ja, Google Maps stuurt je altijd de verkeerde kant op, maar zo te zien was dat uiteindelijk helemaal niet zo erg. Ik krijg hier nog meer vakantiekriebels van. Zelf ga ik precies over een weekje naar Gran Canaria!

 7. 29 juni 2017 / 08:27

  Ja, heerlijk! ik zag de foto’s ook op Instagram. Ik ben ook geen fan van vliegen, maar anders kom je nergens. (dan ga ik in mijn hoofd herhalen hoeveel mensen het hele jaar door vliegen en dat gaat ook altijd goed, denk ik dan)
  Stoer dat Tess is meegegaan, kon ook niet anders natuurlijk. (Wij namen Tom ook altijd overal mee naartoe).
  Ik wist niet dat dat ook zo mooi daar was, en hoop dat ik ook weer op vakantie kan gaan naar zo een prachtige locatie. Al zit dat er gewoon niet in vrees ik.

 8. 29 juni 2017 / 19:26

  Wat een prachtige foto’s, zo te zien hebben jullie het heerlijk gehad. Jammer dat een vakantie altijd zo snel voorbij gaat he, hopelijk kun je snel nog een keertje terug!