Nieuw! | Vichy Minéral 89 getest

Nieuw! | Vichy Minéral 89 getest

Vandaag wil ik je graag de Vichy Minéral 89 laten zien. Een skincare product waar ik alleen maar lovende woorden over gehoord heb, dus natuurlijk wilde ik dat zelf ook wel eens proberen.

Hydratatie booster

Misschien heb je het nieuwe product van Vichy de afgelopen weken al voorbij zien komen? De Mineral 89 is volop in de spotlights en ik heb zowel online als offline meerdere campagnes voorbij zien komen. Het belooft jouw dagelijkse booster voor een sterkere huid te zijn, voor een huid die straalt van gezondheid. Nieuwsgierig maar ook een klein beetje sceptisch ging ik de uitdaging aan; is dit product écht zo fijn?

Vichy Minéral 89

Vichy Minéral 89 is dus een booster, een product dat je gebruikt onder je dagcrème of serum. Het belooft je huid sterker te maken tegen agressieve invloeden zoals vervuiling, stress en vermoeidheid. Dit door je huid te hydrateren, veerkrachtig te maken, te laten stralen. Op die manier geeft het je huid als het ware een “boost”.
Vichy Minéral 89

De verpakking vind ik echt top. De pompflacon is handig in gebruik, zuinig en hygiënisch. Ik vind het trouwens ook erg leuk dat de verpakking doorzichtig is, zo zie je niet alleen hoeveel van het product er nog in zit, ik vind het ook bij het product passen. Lekker fris!
Vichy Minéral 89

Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst zie ik maar 11 ingrediënten, waarvan 89% van het product bestaat uit het thermale water van Vichy, dat veel mineralen bevat. Het tweede ingrediënt is peg/ppg/polybutylene glycol-8/5/3 glycerin, een veilige, wateraantrekkende stof. Verder bevat het product glycerine, butylene glycol en methyl gluceth-20. Veilige ingrediënten die je huid zacht maken en hydrateren. Verder in de lijst staat carbomer (een synthetisch verdikkingsmiddel), sodium hyaluronate (hyaluronzuur), phenoxyethanol, caprylyl glycol en citric acid wat conserveermiddelen zijn. De lijst eindigt met biosaccharide Gum-1, een moisturizer.
Vichy Minéral 89

Dat Vichy Minéral 89 vooral uit water bestaat merk je direct als je het product aanbrengt. Het is namelijk een hele frisse, geur- en kleurloze gel. In het begin moest ik hier even aan wennen want het voelt een klein beetje plakkerig aan op je handen. Op mijn gezicht merk ik daar gelukkig niets meer van en het is binnen 2 seconden ingetrokken. Ik ben gek op dit soort texturen in de zomermaanden.
Vichy Minéral 89

BeautyOpinie

Ik ben fan! De afgelopen maanden heb ik veel verschillende skincare getest voor BeautyOpinie en ik merkte dat mijn huid daar een beetje klaar mee was. Ik had (en dat heb ik normaal gesproken nooit) ineens veel oneffenheden en rode plekjes. Sinds ik de Vichy Minéral 89 gebruik is mijn huid een stuk rustiger, egaler en beter gehydrateerd. Een beetje alsof mijn huid back to basic is gegaan. Het is voor mij veel meer dan thermaal water in een flesje. Ik snap die enthousiaste verhalen wel.

Vichy is verkrijgbaar bij de apotheek en een flesje Minéral 89 met 50 ml inhoud kost €22,95.

Had jij dit product al gespot?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

14 Reacties

 1. 31 mei 2017 / 04:33

  Bem erg benieuwd naar de werking van dit product op mijn eigen huid. Zag het al staan bij de apotheek en twijfelde nog maar nu weet ik zeker dat ik het ga kopen 🙂

  • 31 mei 2017 / 05:57

   Grappig om te lezen dat mijn review je overgehaald heeft, nu hoop ik nog meer dat je hem fijn gaat vinden Laat je me weten wat je ervan vond?

 2. Mariëlle
  31 mei 2017 / 05:32

  Wat een fijne review, ik was al heel nieuwsgierig naar dit product door alle reclame. Ik ga deze nu zeker ook proberen!

 3. 31 mei 2017 / 08:05

  Lijkt me een geweldig product voor in de zomer. Dan draag ik zelf altijd net wat minder make-up en dan is een egale, rustige huid nog belangrijker. Fijne review!

 4. 31 mei 2017 / 11:47

  Ja, ik herken het ook. Ik had ook last van wat roodheid (wij testen eigenlijk best veel door elkaar heen) en met Vichy is mijn huid een stuk rustiger geworden, top product!

 5. 31 mei 2017 / 12:53

  Vichy vind ik altijd mooie producten! Dit product zou ik ook zeker overwegen aan te schaffen! Ik moet echt betere skincare gaan verzamelen!

 6. 31 mei 2017 / 14:24

  Dit klinkt goed! Zelf ben ik hem ook nog aan het testen, ben benieuwd wat bij mij uiteindelijk de conclusie zal zijn! So far so good 🙂

 7. 31 mei 2017 / 17:03

  Ik ben er ook mee aan het testen hij bevalt mij ook goed.

 8. 31 mei 2017 / 21:00

  Dit klinkt goeeeeeed! Wat lijkt me dat lekker zeg! Binnenkort hoop ik iets aan mijn roodheid te kunnen doen. Idd dat reviewen is soms niet prettig voor de huid.

 9. 3 juni 2017 / 19:09

  Dit lijkt me echt een fijn product! Ik ben alvast benieuwd

 10. 3 juni 2017 / 22:30

  Je klinkt behoorlijk positief! Ik ben benieuwd geworden! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *